Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 09:57
Reakce na dzizisketa:

Ava

NNe! 

​a proč ne? Ať vím,co je na něm špatně. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 09:58

viktorka_od splavu Ale tak to my jsme zas rádi,když nám koupí něco,co využijeme. Naštěstí se zatím vždycky zeptá.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:04

Ava Tak jen namátkou - tvrdá výztuž zad miminka, nedostatek látky mezi nohama, příliš vysoké za krkem, nejde štelovat, tudíž bude ve finálě vhodné cca na dva měscíe dítěte, jinak mu bude buďto moc velké, nebo moc malé. Pro nosiče to taky nebude vrchol pohodlí. Pro novorozeně nevhodné absolutně bez výhrad. Atd. atd. 

Pokud chceš nosit novorozeně, doporučuju šátek nebo speciální novorozenecké nosítko jako Storch apod. Pro větší dítě je pak výběr nosítek široký, fakt asi nejlíp prostudovat FB Nosíme děti. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:19

MP Merina novorozence budeme mít šátek odsud. 

Tak já to prozkoumám na tom FB (cemuz se právě vyhýbám) výhledově, nutně ho koupit nemusíme. Jen teď jsem potřebovala vědět,co toto konkrétní. 

A díky. 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:25

Super nakup, co se mi vratil stonasobne, je chuvicka s kamerou, na zahradu to mam z patra a jeste okolo domu a tohle bylo super. Ted davam naopak treba chuvicku ke starsi dceri, kdyz jdu malpuou uspavat na zahradu a tak. V byte bych to teda asi nevyuzila, ale takhle ve velkem dome se zahradou je to bezva, nebo uspavam starsi a nenapadne monitorujii, co dela mensi. A taky se tim daji odposlouchavat sousedi a kolemjdouci:-D

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:51

Karja jo, tu dostanu od kamarádky. V našem 1+1, kam se budem stěhovat, s ní budu moct tak maximálně volat sambovi, ať mi přinese něco z lednice ale právě v baráku u našich se využije. 

Offline viktorka_od splavu
49307 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:51

Ava takova varianta je supr. rozsirenejsi je bohuzel ze kupuji co se libi jim/je v akci a podobne, tak to gratuluju ze se vas netyka:-)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 10:57

Ava takova varianta je supr. rozsirenejsi je bohuzel ze kupuji co se libi jim/je v akci a podobne, tak to gratuluju ze se vas netyka:-)

viktorka_od splavu tak snad jsem to nezakřikla. Ona si máti dost vycvičila přítelkyně od bráchy=matka prvního vnoučete, která před každou návštěvou (min. 1x týdně) poslala seznam, co má máti koupit a přivézt... strašný

Offline viktorka_od splavu
49307 příspěvků moje polička 18. června 2020 11:48

Ava

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 18. června 2020 12:06

Ava Mazec  ale pro tebe/vás fakt moc dobrý! Jednak teda asi nebude kupovat kraviny, zase ale po poradě s tebou miminu ráda něco koupí, což se hodí a nebude to první vnouče, takže je dost šance, že už bude celkem vyklidněná babička. Jsi to vyhrála!

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. června 2020 12:11

Ava

Ja bych to nebrala a sla po nejakych osvedcenych znackach. Pro zacatek se mi nejlip osvedcil elasticky satek a rovnou se omlouvam, pac jsem Ti ho tu myslim slibovala, ale nakonec prodala kamaradce

dzizisketa a ostatni - co Manduca?

Da se ten bederak dost stahnout? Mam moznost koupit za hubicku, ale bez zkouseni. Kdysi jsem kupovala nositko ve spesl obchode a pri zkouseni se ukazalo, ze mi jsou nektera nositka velka. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. června 2020 12:47

Gatita bederák na manduce se dá dost stáhnout, ale kamarádce, která je prťavá a hubená (má asi 160 cm), manduka neseděla. Já mám 177 a jsem relativně štíhlá a vyhovovala mi. Používala jsem ji cca od půl roka do 18 měsíců, pak už dcera nechtěla.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. června 2020 12:53

Mohučanka hmmm, no ja mam asi 164, tak nevim no. Asi si to za ty prachy risknu, na obcasne poponeseni v pripase nouze. Nejsem zadna velka nosicka, cokoli nad 5 kilo odmitam tahat

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 18. června 2020 12:56

Gatita Tak já měřím 158 a manduka mi seděla. Ale zas je fakt, že jsem nic jiného nezkoušela, tak nemám úplně srovnání.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. června 2020 13:00

Mam na predaj satku za 30€ aj s manualom viazania keby ste vedeli o niekom kto ma zaujem: 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 18. června 2020 13:19

Gatita za me Manduca super, nosila jsem od 6 tydnu s novorozeneckou vlozkou (malej byl velkej a jen do skolky) do necelych 2 let. Jsem taky mala a drobna, sedela mi dobre, ale taky jsem nic jineho nezkousela. My ji vyuzivali hodne na vylety, nachodila jsem s nim plno km. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 18. června 2020 13:35

Gatita za me je manduka blba a dneska uz tu je tisic jinych, pohodlnejsich a pro dite vhodnejsich nositek, ale ten tvuj uz je velky a urcite to prezije:)

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 18. června 2020 13:51

Mně taky přijde manduka taková neforemná, jako nouzovka asi dobrý, ale radši bych brala něco lepšího. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 18. června 2020 14:00

Gatita v pohodě, domluvila jsem se se Sairon , že si koupí novej a já ho na podzim převezmu.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. června 2020 14:13

Myrtila ja sa priznám, že som pokračovala v lekciách jogy, na ktoré som chodila aj ako netehotná, akurát som teda vedela, ktoré cviky vynechať. A potom ku koncu som cvičila podľa tejto dievčiny, vyhovovala mi najlepšie: https://www.youtube.com/watch?v=utINxvh-h9Q&t=4s