Evaeva Presne tak! Ale jak rikam, tady to teda psal malokdo mimo te starsi generace, ze by neuspaval, ale u mych trech kamaradek se stejne starym ditetem jsem za exota, ze si s dcerou chodime lehnout, ony ulozi, prectou pohadku a cus! Takze obcas si to nekdo osefuje i bez maxima kapacity;-)
Vše o těhotenství a dětech
tv Presne! Ale ono to je nekdy treba ku prospechu. Ja si myslim, ze byt sama, tak uz obe usinaji samy, protoze by se to muselo nejak udelat, proste par veceru pres mrtvoly a pak by to bylo. Takhle se s nima serem, protoze ma vzdycky kdo;-)
To si nemyslím. Děti jsou různé. A mít to, co máš s uspáváním ty, tak už jsou zastlané v gauči. Já jsem měla stesti. Že přežili. ![]()
Karja my staršího taky neuspáváme, akorát někdy po obědě, ale to je hned. On je ale taková reklama na dítě, naše zásluhy jsou tak 10%, spíš se asi nějak intuitivně snažím držet btoho hesla, že rodiče můžou trochu vylepšit a hodně zkazit.
tv každý kdo je na děti sám, má můj obdiv. Mám dokonce i dvě známé, kde se s přítomností otce už předem spíš nepočítalo, do toho bych já takhle plánovaně asi nešla.
Karja ono dosť záleží na Tom, kde je tvoje absolútne dno zúfalstva čo sa uspavania a prerusovaneho spánku týka. Akurát si píšem s kamoškou čo je na Tom už fakt biedne kvôli nevyspatiu, ale na dno ešte nenarazili, tak sa v Tom tak nejak placa. A tie deti to úplne cítia. Ale podľa mňa to nerobíte zle, je to proste obdobie ktoré treba nejak prežiť a potom sa to úžasné zlepší :)
A inak, dnes máme za sebou so synom tak skvelý deň, doobeda sme sa zišli tri kamarátky s troma deťmi v jednom byte, deti lietali samé, my sme sa strašne nasmiali, sťažovali sa na manželov, povymienali tipy, fakt babsky krúžok. Syn zaspal skoro okamzit ako som ho dala do postieľky a spal vkuse dve hodiny. Poobede sme zas boli 4 kamarátky na zmrzline a ihrisku, syn sa hral viac menej sám, asistovala psom akurát na šmykľavka a schodoch, my sme spolu klabosili, domov som prišla hodinu pred večierku, vybavila trochu pracovných veci a následne si pri pohári vína pozrela dve časti seriálu. Úplne cítim ako som nabrala energiu. a teda tri krát klopem na drevo, ale syn konečne zas spí celú noc.
DrowRanger viac takýchto dni a nech mu to spanie vydrzi!
Karja nezufaj, aj na ne mozno pride
. Syn tak do dvoch rokov zaspaval sam a teraz musim byt pri nom inak bud place alebo stale za mnou chodi s nejakou srandovnou zamienkou.
Mrakoplas stačia mi tie dni! Ja som tvor sociálny a korona mi dala zabrať, najmä keď sme sa veľmi nemohli stretávať s kamarátkami. Ale už máme naplánovaný spoločný program až do nedele, dom nadšená :)
Mrakoplas toto som nečítala, idem si niecim vystrieť zrak aj pamäť ![]()
Prosim vas, nemate nekdo osvedcene tipy na videa s bezpecnym cvicenim pro tehotne? Predstavovala bych si nejlepe nejakou jogu (tu jsem driv cvičila, tak mam na co navázat), ale muze to byt i neco jineho. Mozna bram nebo betsey by věděly, pokud si dobre vybavuji mistni joginky?
Asi kvuli korone, a pak ze uz budou brzo prazdniny, skoro nikde nevypisuji lekce tehotenskeho cviceni. A po ctvrt roce jedinyho typu pohybu, kterym bylo behat zvracet, je moje fyzicka uplne na nule.
Karja obdivujem tvoj nadhľad a máš skvelých rodičov. Ja som mame tento týždeň povedala, že by sme nemohli žiť vo viacgeneračnej domácnosti (dlhodobo), ako som už písala, len ona robí všetko správne. A všetko pitve do minidetailu, včera som bola s autom v servise, chceli platbu v hotovosti. Keď som sa vrátila, tak prestudovala faktúru, aj minuloročnú, aj predvlanajsiu, aj servisnú knižku, riešila, či naozaj mali menit olejový filter a polhodinu riešila (ale že fakt polhodinu), prečo chceli platbu v hotovosti, keď na faktúre je napísané, že je možné platiť na účet a na faktúre je dátum splatnosti do 30.6. plakať sa mi chcelo.
letfenixa No tak to moje mama taky vi tak nejak vsechno nejlip, s detmi delam neco spatne....jenze ona nevi co, to ji hodne hloda, ale ,,neco je spatne,,:-D:-D Myslim, ze poradila a rekla uplne vsechno, co se da s detma delat, obcas si protirecila ne uz druhy den, ale druhou vterinu. Ale me uz nejak nestve, bud si z ni delam legraci nebo ji reknu, ze uz takhle toho mam dost a jeste ona me bude takhle stvat a vetsinou vycouve, protoze vidi, ze uz jsem na hranici nejakyho vysirani. Jinak vsechno taky je zbytecny, cokoliv chci udelat, poridit, zaridit je kravina. Ted jsem si koupila latku na zatemnovaci zaves do stresniho okna v pokoji, kde sambo pracuje a my s miminem spime, aby se to v lete tolik nenahralo....ano zbytecny, vzdyt tam skoro nejsme a pul hodiny krouti hlavou.
A dneska jsou deti na stridacku vzhuru od pul 4, jeste hadam me bude celej den stvat sambo, jak je posledni dobou ve zvyku a dobry snad vam napisu i v patek.
Myrtila tiez som cvičila podla toho co postla Mnum a musim povedat, ze druhe tehotenstvo bolo vdaka tomu jedine obdobie v mojom zivote, kedy ma nebolel ani trochu chrbat :)
Myrtila jestli chceš, pošli mi do sz mail a ofotím ti nějaké těhotenské lekce z knížky pro lektory, plus rady a doporučení.
Budoucí babička objevila toto nositko v Lidlu a chce ho koupit. Je cajk? Předpokládám,že k nositkum je určitě milion pravidel, co rozhodně ano a co v žádném případě ne.
NNe!
Ava ja bych babickam tyto nakupy zatrhla hned v zarodku![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články