Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 17. června 2020 09:15

žluťásek Priznavam, ze ja se taky podivim, kdyz mi nekdo rekne, ze jeho dite jeste nespalo jinde.Ale je to asi tim, ze my to mame nastavene jinak, radi jsme deti predali prarodicum (jasne, musi chtit) a vyrazili jen spolu ven. Vzdycky me napadalo, jestli jinym parum nechybi byt spolu jen ve dvou, ale pak to tu nekdy Pinot Noir vysvetlovala, ze jim to vlastne nestoji za ty manevry a nervy. Dcera byla pres vikend u nasich v roce a syn v 8 mesicich (uz jsem nekojila), ale nasi jsou fakt skveli, starali se o ne od 3 mesicu, kdyz jsme sli do divadla nebo na veceri. 

MP Meri Bud rada. Moje deti taky vzdycky udelali "papa" a byly pryc. Zadne stesky a naznak, ze bych jim chybela. Jasne, ze me to obcas mrzelo, ale je to spis vyhoda. Berou jako normalni vec, ze jsou s nekym jinym, je jim sumak kde a u koho spi. Meli i prespavani ve skolce a skole, byly u me kamaradky sousedky, kdyz jsem vezla vecer muze na pohotovost, skoly v prirode... vsechno v pohode. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 17. června 2020 10:59

Lamicka No jo, když prarodiče vnouče přes noc nechtějí, člověk nic nenadělá. A já se jim úplně nedivím, když babička zkoušela uspávat, skončilo to tím, že dcera ve dvě ráno běhala po bytě a ječela

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:02

Lamicka no a nebo proste prarodice nechtej:( ja bych jim ho soupla hnedka

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:13

DruI 711990 jj, proto pisu, ze musi chtit. U nas chteli a pak jeste dost udelalo, ze sli brzy po narozeni druheho do duchodu, protoze meli najednou hodne casu. Nasi nemaji krom zahradky, zvirat a obcasne navstevy lesa konicky, takze jejich konickem jsou vnoucata. Ja budu v duchodu cestovat po svete, to je jasne .

Taky si rikam, ze jak jsem byvala u babicky a dedy cele leto (a milovala jsem to tam) tak mi chteji stejne ulehcit.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:14

Lamicka to jsem asi nebyla já. Naše dítě nechce a já ho lámat nebudu, sama jsem jako dítě nebyla jiná.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:21

Lamicka to je skvely

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:47

Lamicka O tom jsem vcera psala, ze tohleto zavidim. Musi tam proste byt spravna kombinace chteni vsech - prarodicu, rodicu i samotneho ditete, vam to vyslo  u nas chceme asi jen my s muzem obcas byt sami a mit jiny vecerni program nez zahaneni draka do postele

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 17. června 2020 11:51

Pinot Noir tak to byl asi nekdo jiny nas synovec taky nechce, tak to taky nehroti. Jednou jsem ho hlidala u nas a byl ve strasnem stresu, chudak, prestoze kdyz je tu na navsteve s mamou, tak je uplne v pohode. A do toho ho jeste stresoval nas (tehdy ctyrlety) syn, ktery ho nutil si s necim hrat a nedal mu pokoj.

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 17. června 2020 13:51

Prosím doporučení na sedačku 15-36kg, s izofixem. Vybírání a porovnávání je naprostej mor  díky!

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 17. června 2020 13:55

Malenge My mame pro obe deti britax kidfix xp (bez sict - to je takovy plasovy "naraznik" na strane) a jsme spokojeni, ale neznam novinky na trhu.

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 17. června 2020 13:58

Lamicka Ha, zrovna se na ni dívám  díky! Já právě úplně nemůžu to zkoumání, že tohle je lepší v parametru x a toto zase v y, tamta nemá tohle, ale zase má toto. Potřebovala bych výběr ze 3 kusů a nazdar, to bych byla spokojená.

Online Kokoska
34886 příspěvků moje polička 17. června 2020 14:03

My teda hlidame, kdyz je potreba, obcas i kdyz potreba neni, ale chceme tu mladez videt. Uplne prvni vnucku nam dali snad v jejich sesti tydnech na vecer, to jsem se teda trochu bala. Naseho zatim nejmladsiho jsem pres vikend hlidala, kdyz mu bylo asi 15 mesicu. Na noc jsem s nim ale byla u nich doma, aby byl ve sve postylce. A dobry, zvladli jsme to bez breku. Planovali jsme dalsi vikend, ale prisel do toho virus.

Ted zrovna sedim u mladych, prcek spi a rodice si sli prohlidnout Prahu bez turistu :)

Offline dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 17. června 2020 15:52

Pinot Noir

VVzpomněla jsem si na tebe, resp. na tvé tchány, na pískovišti. Jedna paní tam s sebou kromě rok a půl starých dvojčat měla i svou matku nebo tchyni nebo možná babičku, zkrátka o generaci či dvě starší příbuznou, která do těch dětí furt něco vandrovala. Paní jí obdivuhodně klidně odpovídala, že říkat jim tohle takhle je zbytečné, protože to a ono. Za což jsem ji obdivovala, já bych asi brzy vybuchla. 

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. června 2020 16:01

dzizisketa je to hrozné, že? Strašně otravné.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. června 2020 16:47

Jak jsem psala, že mi v druhém těhotenství nějak zeškarednul pupík, tak je to horší, než jsem myslela. Ríša mi dnes řekl, že můj pupík vypadá jak naštvané oko tornáda

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. června 2020 16:50
Reakce na Pinot Noir:

Jak jsem psala, že mi v druhém těhotenství nějak zeškarednul pupík, tak je to horší, než jsem myslela. Ríša mi dnes řekl, že můj pupík vypadá jak naštvané oko tornáda

​A není to spíš kompliment, když vypadá jako něco z tornáda?

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. června 2020 16:51

Sairon od něj asi jo, ale ten popis je bohužel dost přesnej

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 17. června 2020 18:07

dzizisketa my jsme měli dnes velkou rýžovou katastrofu po celém bytě a když dostal za úkol to vysát, vycucnul hubicí vysavače celej zbytek čistý rýže z nádoby. Během půl hodiny jsem vydala tolik pokynů, příkazů a zákazů jak jindy za měsíc.

Pak třikrát brečel kvůli tomu, že jsme nejeli na hřiště půl hodiny cesty (když jsem mu to nabízela v 15 hod, nechtěl se oblikat a vzpomněl si v půl šestý), že jsem sáhla na jeho lahvičku s pitím a že jsem odmítla jet půl patra výtahem. Teď fňuká na pískovišti, že s ním nedelam bábovky a já dělám že neslyším.

Některý odpoledne jsou fakt dlouhý 

Online Kokoska
34886 příspěvků moje polička 17. června 2020 18:16

Prisla jsem na to, jak dostat dite po schodech do ctvrtyho patra bez vytahu - hazet borovou sisku o tri schody nad sebe a honit ji

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. června 2020 18:43

Kokoska na nasho platili len preteky (ale jz si zvykol, byvame na stvorke bez vytahu uz druhy krat). Ale zavody sú zatial jedina uspesna finta ako ho niekam dostat ked ho bolia nozicky (tzn nechce sa mu)