Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Kokoska
34888 příspěvků moje polička 17. června 2020 18:49

Mrakoplas on jeste potrebuje na tech schodech za ruku, nemuzu mu utect. Ta siska byla neco noveho, to ho zaujalo, jinak zacina byt dost tvrdohlavy.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 17. června 2020 18:57

žluťásek a k tomu ti zavolá matka zo záhradky, že si zavrela na visiaci zámok kľúče v kolni, chatka otvorena, bránka zatvorena, pečiem palacinky, dopeciem ich a ideme po ňu

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 19:03

žluťásek Jo, to znam! Jestli te to potesi, tak jak jsem vcera vecee uspavala deti dve a pul hodiny!!! A fakt se jim chtelo, prvne jsem litala od jedny k druhy, pak si je rezignovane dala k sobe, pak jsem to vzdala, dala mimino do kocarku k dedovi, uspala starsi, pak uspala mladsi a bylo. Desny!!! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. června 2020 19:46

Karja uf, no teda. Ja keď uspávam jednu jeden a pol hodiny, som z toho totálne vyriadená. Máš môj neskonalý obdiv

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 17. června 2020 20:23

Karja odpoledne nespal, což je bez mimořádně zábavného programu zaručená cesta do pekel. Nespí když jedeme někam na výlet, ale to jsme na něj dva a pořád má nějakou zábavu. Jak neusne ve všední den, je to průšvih.

Ale konec dobrý, všechno dobré, potkali jsme na hřišti starého známého chlapečka, se kterým se už dlouho neviděli a zjistili, že budou chodit do stejné školky.

No a právě usíná, což je vůbec nejlepší

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 20:45

betsey No, ja vcera nebyla ani nastvana ani mi netekly nervy, ony ani nervaly, ta starsi me dve hodiny prosila, ze chce spinkat, mne jich bylo obou tak lito!!! Ale muzem si za to sami, spousta deti mych kamaradek usina vecer i v poledne sama!!! 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 20:49

betsey A docela lito mi bylo dedy, ten by rad pomohl a nemohl a on tu nepohodu deti docela proziva. Nespi, kdyz jsou nemocne, kdyz treba v noci nejak vic brecej s tak. No a vstava o pul 5. Rekla bych, ze do pul 12 kontroloval situaci, jak to s nama vypada:-D. Jako minimalne deda ma podle me s nama takovy dalsi rodicovstvi a moje mamka rika, ze snad dela i vic jak s nama, ze nas jako rocni rozhodne nevypravoval nikdy ven:-D:-D. Fakt chudak, misto pivka ma samy nervy.

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 17. června 2020 20:52

Karja máš báječnou rodinu

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:05

Karja jo ja od nedele uspavam vecer obe i kdyz je muz doma, ale jednou rukou ty hadata neprevlikne a neokoupe, holt musim ja. A pokazde rvou obe, protoze nez spacifikuju starsi tak mala uz neni pristupna prevlekani atd a o to vic jsem nerudna na starsi ze utika a prodluzuje cely proces a je to cely proste na prd. 

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:13

Dadoo Hele fakt mam, jsem moc rada, ze s nima jsme. Navic ted jak nechodim nikam moc mezi lidi. Jen je mi jakoby samotny pred sebou trapne, ze mi pomahaji, ze je furt necim otravuju a tak. I kdyz racionalne vim, ze je to blbost, ze prarodice pomahaj a ony ty jejich nekolikaminutove denni ukony daji tydne jak treba pobyt jinych babicek na hristi. Jen takovy zvlastni pocit nesamostatnosti.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:17

rasaNori Jo, tak tohle do uspavani nepocitam, tyhle vecerni hygieny:-D. Uspavani je pro me ulozeni ditete do horizontalni polohy po prvni zachrapnuti:-D. To kolikrat sambo je odvolan z vychazek pouze na prebrani cisteho ditete v pyzamku s plysackem v ruce a pak muze zas jit:-D

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:18

Karja ale oni to dělají z lásky. K tobě i holčičkam.atty jimuurčitěddávášnnajevo,jjak si toho cenis.

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:19

Chci si poridit ohradku, jen na takove ,,bezpecne odkladani,, ne na casty pobyt. Kdyz nekam musim dobehnout, venovat se starsi a tak. Protoze ji budu premistovat pravdepodobne, tak je asi lepsi nejaka ta textilni? A jsou v nich nejake rozdily, co se skladani tyce?

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:25

Dadoo Jj nejcateji vetou ,,Jdeme, nech dedu v klidu odpocinout,,:-D:-D

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 17. června 2020 21:26

Karja tvůj životní nadhled a optimismus ti úplně závidím. 

Online tv
4197 příspěvků moje polička 17. června 2020 22:01

Karja máš fakt štěstí, že mas pomoc rodičů. Já byla na oba sama. Tak se aspoň poplacam po ramenou, že jo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. června 2020 22:05

rasaNori ja ked som na nich vecer sama, tak starší ma hody, pozera rozpravky az kym mladsi nevytuhne a potom ide na rad on. Ale uz sa mi raz stalo, ze mi pri telke zaspal (lebo cez den doma uz spat odmieta)

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 17. června 2020 22:27

žluťásek tak náš syn před pěti minutami nazul crocsy a zavelel "chceš jít ven" a teď tam lítají s mužem po zahradě a hrají na stínovou příšeru (že je tma jak v pytli a žádné stíny nejsou je detail, který ho nerozhází). A to proto, že odpoledne naopak usnul

Offline Karja
44654 příspěvků moje polička 17. června 2020 22:46

tv Presne! Ale ono to je nekdy treba ku prospechu. Ja si myslim, ze byt sama, tak uz obe usinaji samy, protoze by se to muselo nejak udelat, proste par veceru pres mrtvoly a pak by to bylo. Takhle se s nima serem, protoze ma vzdycky kdo;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2020 22:48
Reakce na Karja:

tv Presne! Ale ono to je nekdy treba ku prospechu. Ja si myslim, ze byt sama, tak uz obe usinaji samy, protoze by se to muselo nejak udelat, proste par veceru pres mrtvoly a pak by to bylo. Takhle se s nima serem, protoze ma vzdycky kdo;-)

​Takhle to asi bude. Podle mě ty děti vždycky tak nějak využijou maximum kapacity, co se nabízí.