Gatita no asi tak ![]()
Můj muž rika, ze jenom vylezeme z domu, a už jsme jak cunata, lhostejno v jakem stavu jsme vysli. A to jsou děti malem v pubertě.
Gatita no asi tak ![]()
Můj muž rika, ze jenom vylezeme z domu, a už jsme jak cunata, lhostejno v jakem stavu jsme vysli. A to jsou děti malem v pubertě.
Sairon gratuluju!! ![]()
Tak Viktor měl od pondělního rána horečku, která kolísala kolem čtyřicítky a na pokusy o snížení nereagovala. Ještě včera dopoledne byl úplně apatický a hadrový, pak šel na dvz hodinky spát a probudil se úplně zdravý. Dnes se objevila vyrážka. Takže nějaká ta číselná nemoc, pořád se mi pletou. Jsem ráda, že vím, co to bylo ;)
Sairon Gratuluju!
Pinot Noir jestli je to vyrážka na trupu, tak šestá;) Tu měl syn loni, ale měl jen zvýšenou teplotu, takže když klesla, vyrazili jsme na hřiště, vyrážky jsem si všimla až při převlékání doma![]()
Gatita já si toho, že lze bouda překlopit i na druhou stranu, všimla až u druhého, tj. skoro až po roce a půl používání. Tomu prvnímu jsem tu korbu prostě nacvakla opačně.
Evaeva ano, tak šestá. Doufala jsem, že to bude ono, starší měl kdysi úplně stejný průběh.
Sairon taktéž gratuluju a přeju všem zúčastněným hodně zdraví a pohody
Pinot Noir ty vysoké horečky musí být hrozné, synové na to naštěstí netrpí. Ale prý si zvykneš, říkala máma ;) Já totiž měla 39,7 při kdejaké rýmě.
Pinot Noir hlavně, už bude dobre.
U nás to taky byl mazec, ještě k tomu afty na mandlich, ani nejedla, pila jenom mléko, ale jenom u starší. Mladší to snad vůbec neměla.
continuity mě doktorka říkala, že na to nevzniká imunita jako třeba na neštovice, klidně to může mít i víckrát, ale jen do dvou let věku.
Edit: a taky to někdo mít nemusí vůbec a nevadí to
Pinot Noir a mna zrovna dnes napadlo, ci to nebude ta ciselna choroba co mal nas maly nedavno. Ak ma uz vysyp, tak je uz dobre :).
Sairon blahozelam!
My ideme zapraseni uz rovno z domu, netreba ani prejst cez prah
. Dnes som isla s obidvoma k lekarke, tak ze ich pekne obleciem. No nez som stihla vsetkych nachystat, jeden sa zapatlal jahodami a druhý na seba vylial pohar vody.
dzizisketa To otoceni delaji i v Brne, byly na tom dve me kamaradky. Diteti to nijak neublizilo, matky to taky zvladly, nicmene obe deti zustaly hlavou nahoru. Obe pak teda na vlastni prani porodily normalne.
Edit: Docitam zpetne, koukam, ze uz to psala hromada lidi přede mnou.
Sairon gratulujem!
Pinot Noir tak fajn, že už je po horúčke a vieš, čo to je
Sairon gratulace k miminku!![]()
Sairon gratuluji! A leto muze zacit:)
mnum dělají to otočení i v Brně na Obilnaku a bylo mi to prezentováno jako ne nijak příjemná, ale nebolestiva akce. A že ty rizika jsou taky minimální. Nevím, nakonec se malej otočil na přelomu 36. A 37. Tydne,takže jsem na to nešla. Ale i tak ten přístup v porodnici byl, že i kdyby se neotocil, tak pokud nebude nějaký extra velký, tak by stejně doporučovali porod přirozený, že se "běžně" tím koncem panevnim rodí, jen pro ně je to víc práce co se týká hlídání dobrého průběhu.
Jinak mě překvapilo že i když byl relativně " velký" a já měla spíš menší břicho, tak jsem to otočení vůbec nepoznala. Jsem myslela že si toho určitě všimnu a nic.![]()
Sairon Gratuluji k miminku a přeji hlavně hodně zdraví.
mnum Mne se prvni otocila az v 34. tydnu. Nekdy si davaji na cas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.