Sairon Gratuluju, ať vám dělá samou radost!!
Jinak mě včera pobavil syn, dostal svůj první nůž-rybičku a k němu kázání, jak s ním musí opatrně...a on prý "neboj mami, já ho prakticky nebudu ani otevírat, budu ho mít jen tak, abych nebyl za blbce!!"
Sairon Gratuluju, ať vám dělá samou radost!!
Jinak mě včera pobavil syn, dostal svůj první nůž-rybičku a k němu kázání, jak s ním musí opatrně...a on prý "neboj mami, já ho prakticky nebudu ani otevírat, budu ho mít jen tak, abych nebyl za blbce!!"
Sairon Blahopřeju!![]()
Edit.
Mrakoplas
takovej zaťatej výraz!
Já se pobavila před chvílí v Lidlu.
Za kasou jsem se snažila propracovat k naložení nákupu. Vedle nakládá mladý tatínek a kolem něj dva vřískající chlapeckove, kteří se nedali utisit, honili se a neposlouchal jeho okrikovani.
Ja se pomalu skrz ne protlacovala vozíkem a říkám jim: Pozor kluci, já jedu, přejezdu vás, pozoooor!
A tatínek ke mně od rovnání nakupu obrátil zmučeny zrak: Prosím vás, a nemohla byste je přejet vopravdu..? Aspoň pro dnešek..
![]()
Děkuji všem za gratulace, spavý zatím je, i když se trochu obávám, že to má jen díky žloutence, kterou má hraniční, protože nevěřím tomu, že bych měla tentokrát štěstí a vylosovala si miminko, které nepovažuje spánek za ztrátu času. ![]()
A žravý je až moc, což mě vede k prosbě o tipy, co s bradavkama. Mám je už do krve a nevím co s tím.
Od začátku mažu purelanem, techniku si myslím že má celkem OK, jako asi by mohla být lepší, ale zatím se mi nedaří si ho při příkládání víc korigovat. Kojím co dvě hodiny z obou, takže nemají žádný čas na regeneraci. Na noc, kdy jsou pauzy delší mažu hemagelem, ale ten se stejně z větší části vsákne do podprsenky. Zkoušela jsem i kloboučky, ale už to mám tak zničený, že mě to s nimi bolí asi ještě víc. Větrat nemám moc kdy, když nekojím, tak se po mě sápe starší. S příšerkou jsem na to trpěla taky, ale asi jak byla méně pažravá, tak to nebylo tak strašně strašný.
Gatita přesně! Celou dobu jsem se modlila, ať ty vedra počkají, protože minule jsem rodila v srpnu a od června jsem jen ležela jak vyvalený vorvaň a čekala, až zajde slunce, abych mohla začít normálně fungovat. Akorát se letos moc nevykoupu :/
Sairon vsechno nej...
. hodne miminko, pevne zdravi, pevne nervy...
Mrakoplas krásný miminko"
mnum mně se 4 kg dcera otočila ani ne týden před porodem a nepoznala jsem to (a dokonce jsem už měla termín na císaře, takže jsem ho ráda zrušila)
a syn se neotočil vůbec, lenoch jeden...
Mrakoplas Tiez ma chyta nostalgia ![]()
Sairon ja som to mala tiež, bolo to strašné. Raz dokonca malá vygrcala jasnočervenú krv, takmer sme bežali na pohotovosť, kým som si uvedomila, že to bude z mojich bradaviek. Ale obávam sa, že pomohol len čas, nejako sa to nakoniec zahojilo, aj keď som natierala tiež. Ale je pravda, že ja som mohla vetrať. Držím palce, nech sa to čo najskôr zahojí
Sairon přidávám se ke gratulantům a toho hemagelu by se mělo dávat jen malilinko a už tak je to celkem drahá (ale skvělá) věc
Sairon mne najviac na hojenie bradaviek (a ulavu!) Pomohli naplaste multimam. Fakt stoja za tú cenu.
Pro nastávající matky: nekupujte si kočárek Neonato puro - máme naprosto otřesnou zkušenost s kolečkama. Kočár za 25 t. a výdrž zadních koleček cca 10 měsíců (přední přežily syna a i teď v pohodě). Zadní jsme teda vždycky doobjednali cca za 3 t (ani se mi to nechce násobit) a dneska telefonát, že už je dodávají jen komplet s předními, takže za 6 (to jsme teda s díky odmítli). Jsem naštvaná a potřebuju rychle koupit něco jiného. Dceři bude 10 měsíců. Nechci už nic drahého, hlavně nechci už řešit pitomá kolečka. Vím, že se tu kočáry řešily mockrát, ale nečetla jsem diskuse. Prosím, napište mi jen třeba název kočáru, s kterým jste spokojené. Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.