Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:51

dynda Mohučanka Tak super, díky za doporučení, dojdu je u nás omrknout a nejspíš to nebudu víc řešit.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:06

Dekuji vsem za zkusenosti k otoceni miminka, vidim to nadejne 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2020 15:10

tina já bych jen chtěla říct, že to klasické valco s tím šusťákem je sice ošklivější, ale o dvě kila lehčí a lépe se udržuje. To jen abys to vybírání neměla tak lehké.

Edit: jinak je to super kočár

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:16

Evaeva tak uvidim, zda zvítězí praktičnost + šetřílkovství nebo moje vášeň pro hezké věci a marnivost. Uvidíme,  jsem na věci dost opatrná, takže i po letech vypadají jak nové a bude to kočár vyloženě do města. Do terénů máme zděděný ošklivý a příšerně těžký hartan.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2020 15:22

tina taky máme ošklivý příšerný asi Hartan, za něj se fakt stydím, ale do terénu super. Ale to Valco zabere tak čtvrtinu místa v kufru, takže pro chodící dítě už jsme měli to. Pro mě byla nejdůležitější ta váha, v tu dobu jsem čekala druhé. Syn je dost prase, takže ta udržovatelnost je příjemný bonus.

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:30

Evaeva jo, Hartan do terénu, na vesnici super, ale do města bych ho nechtěla ani za nic (i když kámoška si ho do HK pořídila). Navíc v šestkový mazdě zabere celej kufr. Náš malej je zas pan čistotka, flíček na triku a mamííí převlíct. Dcera se teprve ukáže...

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:41

tina já jsem spokojená s Baby Joggerem, už jede druhé dítě a nikdy jsme nic nereklamovali, neměnili, neopravovali, všechno pořád funguje a vypadá jako po vytažení z krabice.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:53
Reakce na Mohučanka:

tina my to valco máme teď rok a půl a nešetřili jsme ho vůbec, jezdili jsme přes kořeny, písek, kameny, kočičí hlavy, přežil mhd, letadla, všechno. Máme ten nejlevnější, bez nafukovacích koleček.

​Presne tak. Tiez mam najlahsi a najlacnejsi sustakovy zaklad a suhlasim zeprezije vsetko. Tailor verzie mi prisli zbytocne. Ja som dokonca vychytala nejaku konciacu limitku a tam bola farebna strieska, madlo pre dieta a to polstrovanie na pasoch. Zvysok cierny.

Nasla som davnejsie na webe nejaku pani co usije na valco striesku, madla, popruhy, vlozky na sedenie atd. na prianie podla vyberu kocikovej latky takze da sa aj dodatocne upravit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2020 15:55

eless ty doplňky šije spousta lidí, někde jsem viděla i víc větrací stříšku

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. června 2020 15:57

Evaeva Dalsia zas robi nakupne kose- nejake pevnejsie co maju vacsiu nosnost nez original. Je super ze sa da zohnat takmer vsetko

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2020 16:00

eless to to si zapamatuju, až ten můj koš odejde. Já ho vůbec nešetřím, nákupy, věci na výlet, kolikrát jsem to v tom těhotenství stěží vytlačila k nám do kopce.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. června 2020 16:34

Evaeva Tak jsem si ze zvedavosti vygooglila znacku a proc byste se za nej ve meste stydela? Dyt je to pekny kocar, to nekdo fakt resi, elegantni kocar do mesta? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2020 16:42

Jos ten náš je vyšisovaný, barva je původně taková divná khaki, bouda úplně nedrží a navíc věčně od bláta:) A jak nemá ty otočná přední kola a navíc má široký rozchod a kola jak od traktoru, tak vypadá jako tank. Do města je blbý hlavně proto, že je s ním obtížná taková ta manipulace v obchodě a tak, kličkovat se s ním nedá. Ale do terénu je fakt super, zatím ho zastavilo akorát kamenné moře. Já ho mám na balkon a na těch 14 dní dovolené, stál nás asi 500.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. června 2020 16:47

Evaeva Ted uz chapu

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. června 2020 16:49

Jos no to musí řešit překvapivě hodně lidí, jak jsem poprvé zjistila na kyčlích, kde stálo 15 kočárků různých značek a některé modely byly fakt bizarní (pro mě). Například ten celý potažený zelenou kůží. Holt každý má nějakou slabůstku, pro mě jsou zas důležité jiné věci a ohledně kočárku jsem byla moc ráda, že mi příbuzný daroval hlubokáč (x-lander) a u toho Valca jsem už přesně věděla, že chci co nejlehčí, ne golfky, a aby šel sklopit co nejvíc do vodorovna a taky nemusel stát majlant, protože mi bylo jasné, jakým způsobem ho budeme používat. I tak vydržel.

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. června 2020 16:56

Mohučanka No ja se nevyznam vubec, fascinuji me ve meste ty mini kocary, kam se vejde dite tak do 3 mesicu, jinak to snad neni ani mozne...Me zajima spis odolnost a skladnost, budeme resit dite+kocar+retrivr+novofundlandak Nastesti prevozy vsech clenu budou spis vyjimecne. 

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 17:30

Evaeva Jos jsem si s Hartanem predstavila nakup treba v Lindexu a uplne jsem se orosila, to je tak do Kauflandu a jeste poloprazdnyho

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. června 2020 20:34

bram jestli je ten dotaz jeste aktualni, tak na ocni ambulanci v Motole jsem byla 2x s dcerou, poslali nas tam z pohotovosti, kam jsme dojeli se zanetem oci. Doktorky byly mile a hodne, ale vic rict nemuzu, slo o banalitu. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. června 2020 20:47

Lamicka děkuju, stačí mi vědět, že byli fajn. Malé se udělal na spojivce černý flek a oční nás poslala do Motola, tak jsem lehce v nervu a potřebuju slyšet, že je to tam v poho :) 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. června 2020 20:59

bram Drzim palce, at to nic neni. Pokud jde o peci o deti, tak Motol chvalim, kudy chodim.