Sairon vyzkoušej Hydrogelové polštářky od Medely. Doporučovala mi je laktační v porodnici, dají se rozstřihnout na čtvrtiny a dokud lepí, tak hojí
Vše o těhotenství a dětech
Sairon moc gratuluji, at se vam vsem dobre dari ![]()
Na bradavky gelove polstarky Medela, osobne ozkouseno, je to balzam
BBBlahopřeji! Ať jste všichni zdraví a šťastní! Taky mě úplně jima nostalgie.
A krvavé bradavky značí špatnou techniku. Taky jsem první dny trpěla, ale jak se malý naučil správně přisát a sát, hned to přestalo.
Mrakoplas 3 dni na svete a hen aky drzy! Nezlepsilo sa to. Stale je cert
tina valco snap - velmi som spokojna. Aj cena vyborna. Pokial chces aj otacanie sedenia tak potom verzia ultra. Byva drahsia sj tazsia na hmotnost. Inak maju verziu s nafukovacimi kolieskami ale to nemam. Je to tiez viac penazi a hmotnosti. 2 roky fungujem s obyc zakladnym a uplne bez problemov
Prosim Vas, mate zkusenosti s detskou ocni ambulanci v Motole? Poslali me tam s Frantiskou, ma nalez v oku, tak by me zajimaly reference. ![]()
LLevnější, ale celkem kvalitní, je Joie. A pak Britax, ten je tedy dražší, ale podle mě nejlepší. Můžeš zkusit nějaký už používaný, cena bývá pak příjemná.
dzizisketa právě jsem koukala na Britax B-motion 4 plus, zkusím ho omrknout
eless na Valco snap jsem taky koukala, líbí se mi a i ho dost potkávám, zas recenze mě úplně nepřesvědčily, ale taky ho zkusím okouknout
Sairon Ja myslim, ze je to detma:-D S velkou malou jsem to mela strasne, nic nepomahalo, ty kloboucky zahod, ono se zda, ze to zlepsuji, ale zdlouhodobeho hlediska je to horsi. Malamala sala nonstop a zadnej problem.
tina my to valco máme teď rok a půl a nešetřili jsme ho vůbec, jezdili jsme přes kořeny, písek, kameny, kočičí hlavy, přežil mhd, letadla, všechno. Máme ten nejlevnější, bez nafukovacích koleček.
Sairon Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Sairon Gratuluju, ať vám dělá samou radost!!
Jinak mě včera pobavil syn, dostal svůj první nůž-rybičku a k němu kázání, jak s ním musí opatrně...a on prý "neboj mami, já ho prakticky nebudu ani otevírat, budu ho mít jen tak, abych nebyl za blbce!!"
![]()
![]()
Mohučanka takže plusový body a teda nenašla bys mi nějakej odkaz, kterej model přesně máte?
cítim s ním...
Moc gratuluju! Moje první dítě mělo spánek za ztrátu času a s kojením byly boje. Druhé si rádo pospí i přes den a doslova žere od narození.
Na ty bradavky doporučuju hydrogelové pásky / náplasti / polštářky. Už ani nevím ten správný název, ale ten hydrogel je důležitý. Hojilo se to asi stejně dlouho jako bez nich, ale bylo to o dost míň bolestivé. Zaprvé nevznikne tvrdý strup, zadruhé jsou bradavky celou dobu chráněné proti dalšímu otírání. Fakt doporučuju, i když to něco stojí.
Kdybych sháněla kočár na poslední dítě, které už má 10 měsíců, vzala bych něco z druhé ruky nebo to Valco. Mám ho jako cestovní kočár už na druhé dítě a kdyby byl jediný, stačil by mi určitě. Máme teda Valco Snap 4.
Sairon gratulujem! A čo sa týky bradaviek, mám dobré skúsenosti s týmto : https://www.pilulka.sk/multi-mam-compresses-hojivy-obklad-pre-dojciace-matky-12-ks
Natierala som kokosovým olejom, ten mi zaberal najlepšie.
My máme přesně tento včetně té pláštěnky ![]()
https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/valco-snap-4-plastenka-zdarma
To je on.
Sairon gratuluju taky. Žravé a spavé jsem měla obě děti, první se kojilo jen s kloboučkama bez problémů, u druhého jsem teda ze začátku pár dní taky trpěla, ale pak se to spravilo tak nějak samo, doktorka mi doporučila bambucké máslo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články