Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline froolish
28 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:34

Sairon vyzkoušej Hydrogelové polštářky od Medely. Doporučovala mi je laktační v porodnici, dají se rozstřihnout na čtvrtiny a dokud lepí, tak hojí

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:49

Sairon moc gratuluji, at se vam vsem dobre dari

Na bradavky gelove polstarky Medela, osobne ozkouseno, je to balzam

Online dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:50

Sairon

BBBlahopřeji! Ať jste všichni zdraví a šťastní! Taky mě úplně jima nostalgie.

A krvavé bradavky značí špatnou techniku. Taky jsem první dny trpěla, ale jak se malý naučil správně přisát a sát, hned to přestalo. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:50

Mrakoplas 3 dni na svete a hen aky drzy! Nezlepsilo sa to. Stale je cert 

tina valco snap - velmi som spokojna. Aj cena vyborna. Pokial chces aj otacanie sedenia tak potom verzia ultra. Byva drahsia sj tazsia na hmotnost. Inak maju verziu s nafukovacimi kolieskami ale to nemam. Je to tiez viac penazi a hmotnosti. 2 roky fungujem s obyc zakladnym a uplne bez problemov

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:51

Prosim Vas, mate zkusenosti s detskou ocni ambulanci v Motole? Poslali me tam s Frantiskou, ma nalez v oku, tak by me zajimaly reference.

Online dzizisketa
8952 příspěvků moje polička 19. června 2020 11:53

tina

LLevnější, ale celkem kvalitní, je Joie. A pak Britax, ten je tedy dražší, ale podle mě nejlepší. Můžeš zkusit nějaký už používaný, cena bývá pak příjemná. 

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 12:03

dzizisketa právě jsem koukala na Britax B-motion 4 plus, zkusím ho omrknout

eless na Valco snap jsem taky koukala, líbí se mi a i ho dost potkávám, zas recenze mě úplně nepřesvědčily, ale taky ho zkusím okouknout

Online Karja
44656 příspěvků moje polička 19. června 2020 12:24

Sairon Ja myslim, ze je to detma:-D S velkou malou jsem to mela strasne, nic nepomahalo, ty kloboucky zahod, ono se zda, ze to zlepsuji, ale zdlouhodobeho hlediska je to horsi. Malamala sala nonstop a zadnej problem. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. června 2020 13:55

tina my to valco máme teď rok a půl a nešetřili jsme ho vůbec, jezdili jsme přes kořeny, písek, kameny, kočičí hlavy, přežil mhd, letadla, všechno. Máme ten nejlevnější, bez nafukovacích koleček.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:08

Sairon Gratulujem !!!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:08
Reakce na Garfie:

Sairon Gratuluju, ať vám dělá samou radost!!

Jinak mě včera pobavil syn, dostal svůj první nůž-rybičku a k němu kázání, jak s ním musí opatrně...a on prý "neboj mami, já ho prakticky nebudu ani otevírat, budu ho mít jen tak, abych nebyl za blbce!!"  

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:09

Mohučanka takže plusový body a teda nenašla bys mi nějakej odkaz, kterej model přesně máte?

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:09

Dadoo

cítim s ním...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:17

Sairon 

Moc gratuluju! Moje první dítě mělo spánek za ztrátu času a s kojením byly boje. Druhé si rádo pospí i přes den a doslova žere od narození. 

Na ty bradavky doporučuju hydrogelové pásky / náplasti / polštářky. Už ani nevím ten správný název, ale ten hydrogel je důležitý. Hojilo se to asi stejně dlouho jako bez nich, ale bylo to o dost míň bolestivé. Zaprvé nevznikne tvrdý strup, zadruhé jsou bradavky celou dobu chráněné proti dalšímu otírání. Fakt doporučuju, i když to něco stojí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:24

tina 

Kdybych sháněla kočár na poslední dítě, které už má 10 měsíců, vzala bych něco z druhé ruky nebo to Valco. Mám ho jako cestovní kočár už na druhé dítě a kdyby byl jediný, stačil by mi určitě. Máme teda Valco Snap 4.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:32

Sairon gratulujem! A čo sa týky bradaviek, mám dobré skúsenosti s týmto : https://www.pilulka.sk/multi-mam-compresses-hojivy-obklad-pre-dojciace-matky-12-ks

Natierala som kokosovým olejom, ten mi zaberal najlepšie.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:33

tina 

My máme přesně tento včetně té pláštěnky

https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/valco-snap-4-plastenka-zdarma

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:44

tina 

To je on. 

Offline JankaM
3100 příspěvků moje polička 19. června 2020 14:50

Sairon gratuluju taky. Žravé a spavé jsem měla obě děti, první se kojilo jen s kloboučkama bez problémů, u druhého jsem teda ze začátku pár dní taky trpěla, ale pak se to spravilo tak nějak samo, doktorka mi doporučila bambucké máslo.