Jos tak to mozna zvaz to noseni, pokud se ti to uplne neprici. Jinak jo, lidi to resej, ja bych s hnusnym kocarkem nechteka travit denne tech x hodin. Stejne jako nechodim ven v obleceni co se mi nelibi, neporidim si na 3 roky kocar, kterej mi prijde osklivej. Ale vetsi vahu ma prakticnost samozrejme. Takze kola, vyska a sklon madla, jak se sklada, jestli se da vyprat. Ja nastesti presne vedela co chci uz od zacatku:) jinak z terennich mi prijde super Xlander xrun. Je to trojkolka s brzdou a zvladne hodne narocny teren a nestoji milion. A da se na to koupit i hluboka korba.
Vše o těhotenství a dětech
bram osobní zkušenost nemám, ale je to snad nejvíc specializované dětské oční v ČR, kde se učí medici a stážují mladí očaři, tak určitě Vás poslali na správné místo
bram já bych se motola nebála a rovnou budete na pracovišti, kde se to proste vyřeší.
Držím palce.
Lamicka mnum continuity děkuju :) urcite to bude nejaka prkotina
tina no ja mam taky obri kocar, nejdriv mi prisel strasnej, neelegantni, s koly jak od traktoru...ale teda ocenuju ho cim dal tim vic, materskou jsem stravila v lesnich a kamenitych terenech, obchody byly zavrene
. Kos ma taky obri, kovovy. Ale nakup jsem v nem nevezla ani jednou, zkratka materska v karantene, no
.
tina jsem tým Valco Snap, jednoduchý, skladný, lehký, dobře ovladatelný a jde polohovat do úplného lehu, což bylo zásadní.
konecne som bola po rokoch vecer vonku v meste. s ludmi z prace z ktorej som odisla na matersku a uz sa nevratila. uplny balzam na dusu byt opat s dospelymi a normalnymi ludmi. z toho zazitku budem zit este 2 tyzdne ![]()
bram dneska jsem si s nim pojezdila po prodejne a uz je objednany. Nasla jsem ho na netu navic ve sleve + dalsi slevovy kod, takze i ten "hezci" a s lepsimi kolecky nevysel o moc draz nez ten zaklad. Tesim se.
Já právě vybírám kočárek - dvojkombinaci a leze mi to strašně na nervy. Když už náhodou najdu něco, co vypadá obstojně podle všech kritérií, tak má naprosto příšerný recenze. Nebo pro jistotu vůbec žádné. Naštěstí mi kamarádka nabídla, že se mnou půjde do prodejny, kde nějaké vyzkoušíme, protože bych jinak nevybrala asi nikdy. Včera jsem vydržela asi rekordní hodinu na e-shopech a musela jsem to spláchnout kýblem kafe a balením oplatek.
A líbil se mi i ten Britax, co doporučovala dzizisketa . Kdybych chtěla festovnější do horších terénů, šla bych do něj.
Teď ještě budu pořebovat pěknou tašku. Z těch cen mě ale v obchodě málem kleplo, ty fakt pěkný stály půlku toho co celej sporťák![]()
eless v tomhle ti úplně rozumím, mám to tak taky a to chodím přece jen častěji
To jo! Kdybych vybírala jenom tašku, vyberu si Pacapod Saunton, ovšem 3 litry se mi za ní fakt dávat nechce.
Len pane, ty jsou![]()
Len ty kombinace budou mít vždycky nějakou slabinu. Měla jsem jednu na prvního syna zadarmo, ale jinak bych si to asi nekoupila (což bych předem ovšem nevěděla).
tina mám tuhle Skip Hop a jsem spokojená. Krásná asi není, ale to je mi u tašky na kočár dost fuk.

tina ...drahý, což?
Mně se líbí, že vypadá jako kabelka, ale asi se spokojím s nějakou obyčejnou variantou, jsem v hloubi duše hroznej škrt.
Proč ne? Jakože v kombinaci bude vždycky něco vadit? Já právě vůbec nemám srovnání, tak hledám a hledám.
Len jo, podle mě bude mít skoro vždycky jedna z verzí něco špatně. Podle mých zkušeností se sporťákem člověk stráví mnohem delší dobu a mnohem aktivněji, takže bych se zaměřila na značky, které dělají dobré sporťáky a nabízejí k nim možnost dokoupit korbu. A vybrala si sporťák podle svých potřeb a s tou doplňkovou korbou těch pár měsíců nějak překlepala, pokud bych nechtěla kupovat kočárky dva.
Len Hele u kombinaci byva ten sportak takovej horsi, ze se clovek vic nadre, nebo je tezkej.
Díky! Já na to teda myslím, a přijde mi, že u všech recenzí se všichni zaměřují spíš na tu korbu, která ve výsledku bude potřeba jen chvíli. Já se právě chtěla vyvarovat těm více kočárkům, ale radši dva pořádný, než jeden kompromis.
Aha, to mě třeba nikdy nenapadlo. Těžkej sporťák opravdu nechci, možná to přehodnotím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články