Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 19. července 2020 18:16

Kokoska no to nestraš, to dítě se zatím jeví jak z umělý hmoty, spí celou noc, pořád dobře naložená, sní všechno, co jí předložej, tak že by se ještě mohla rozbít?

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 19. července 2020 18:40

Jennyfor drzim palce, aby ne. On chlapecek je taky veselej a celkem dobre spi, kdyz ma svuj rezim, jen to jidlo...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. července 2020 19:33

dynda nevím jak máte v plánu zasedací pořádek,ale staršího bych dala dopředu na sedadlo spolujezdce, zabavi se líp koukanim a je menší riziko že bude zvracet a sedla si dozadu za malou aby bylo jednoduché ji zabavit.  Co se mi osvědčilo když jsme jeli s roční příšerkou na dovolenou, bylo to 4x 5 hodin vzdy s jednou zastavkou, tak koupit ty hračky do auta úplně nový,aby je neměla okoukaný a to velkoformatovou knížku a pak takový ty mackaci hrací šílenosti jak dělá třeba fisher price, měla mobil a ještě něco podobného. Vlastně jsem ji ani nemusela nějak aktivně bavit, spíš jsem to jen podávala když ji to spadlo. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 19. července 2020 19:34

Víkendové skóre: včera střep v dlani, dneska kousnutí oslem do prstu a včelí žihadlo v nártu; to naštěstí bez alergické reakce. Prostě prázdniny u babičky na vsi. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. července 2020 20:09

my sme si trufli teraz vikend na donovaloch. boli sme pozriet habakuky ale kvoli dazdu boli v obmedzenom rezime. syn bol nadseny zo zajacikov a husi. rozpravkove predstavenie obsedel len vdaka ryzovym chlebikom ale pri prvej strasidelnej casti s jezibabou sa lepil na nas rodicov a trosku mrncal a ked sa blizila opat jezibaba tak to uz strasne reval tak sme museli prec. proste sa bal

boli sme aj v donovalkove. tam je to vekovo tak 3-9 co sa tyka aktivit. videla som aj mensie deti ale podla mna z toho nic nemali. syn sa tam vozil na odrazadle a vyuzil hojdacky a smykacky. viac no nezaujimalo a nedokazali sme ho nicim dalsim zaujat. starsie deti sa tam vyblaznili na elektrickych autickach a kolobezkach + modely domcekov roznych povolani a kostymov k tomu

na prechadzke sme natrafili na stado oviec aj s bacom. to bol pre neho velky zazitok. a pre ludi okolo jeho monolog o hovienkach a kde vsade su. ukazoval takmer na kazde: tu je hovienko aj tu je hovienko... fuuuj hovienko

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:00

Sairon Jako vazne jedna cesta dvacet hodin? To vas obdivuji, to bych si s detmi teda netroufla! Paani. Navic me ted i zajima, kam jste jeli;-)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:04

A teda musim se povrchne pochlubit, velkamala dostala ted za posledni tyden strasne moc komplimentu jaky ma pekny uces! Blby je, ze se mi ji uz tyden nedari presvedcit drzet na strihani, takze nevim no, co z toho ted vyroste!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:07

Karja ale to chcem videt!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:12

moora Hele na fotkach to vychazi na takovou Dadu Patrasovou ,az je mi to lito, ze to nejde zachytit:-( Ale je to vlastne mikado, co planuje nellielovit:-D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:25

Sairon 

Hrací hračky mám taky, pořád věřím, že to syn zvládne a bojím se, co dcera, ale ono to může být naopak... 5 hodin je dost, jste dobří. To bychom asi nedali ani my, dospělí.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:39

Karja dynda zjevně se vyjadřuji jak hotentot, tak znovu a lépe

Jeli jsme jen do chorvatska a obě cesty jsme si rozdělili na dva dny že nám to vyšlo vždy cca 5hod na cestě, do kterých jsme vložili jednu 20min přestávku. 

Takže žádný hrdinstvi. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:42

Sairon Jo tak to jo, ja fakt v navaznosti na prispevky nad tebou pochopila dvacet hodin,ackoliv se mi to zdalo dost neuveritelny! Ale ja nekam daleko jela ani nepamataju, tak jsem si neuvedomila, ze i pro dospeleho je to dost;-)

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:42

brrr Nechtěj vědět, jak vypadaly moje dva kousky po dvou deštivých týdnech na táboře!  Syna jsem mrskla do vany, s tím, že pak do té teplé vody hodím rovnou odmočit špinavý prádlo...no tak to se nedalo, musela jsem vanu vydrhnout, než jsem tam to prádlo namočila....likvidovala jsem tu pohromu celý víkend a chvíli uvažovala, že prostě celý ten kufr rovnou mrsknu do popelnice, jak to leží a běží! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:44

Sairon 

Jo takhle, já si pomalu začínám připadat jako blázen, že to chceme ujet za jeden den. No, nějak to dopadne. Na kilometry to není tak hrozný, když budeme řídit dva...

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:48

dzizisketa No ale to kousnutí oslem bude ještě jednou dávat k dobru v hospodě jako historku z mládí, to musíš nějak zveličit!!

Karja Jsem si vzpomněla, jak jsem cestovala 47 hodin s kočkou, čtyřmi různými dopravními prostředky, nějaký děti se můžou jít zahrabat!!!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:51

dynda já myslím že se to za jeden den dá, pamatuji si že když jsme byli s bráchou malí (brácha od 2 let, já od 8),  tak jsme obcas jezdili do chorvatska i přes den a nějak jsme to přežili a to nebyly tablety ani nic podobného, jen nevím jak moc to bylo pro naše náročné .  

Jinak my to půlili tu cestu nejen kvůli příšerce, ale i proto, že jsem chtěla trochu vidět slovinsko, takže to byly 2 mouchy jednou ranou.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:54

Garfie Když dcera kdysi dávno přijela ze skautského tábora, tak ten kufr do popelnice i s obsahem letěl. Nejen že si přivezla vši a že jsem jí v té vaně odmáčela tak tři hodiny.

Ale celý tábor absolvovala v jednodílných plavkách, tři týdny bez převlečení, a přes to teplákovku a pláštěnku, protože jim celou dobu lilo jako z konve. Kufr nevytahovala zpod postele ve stanu, takže stál ty tři týdny ve vodě a jako bonus tam před odjezdem domů nacpala snop ječmene, že budeme dělat figurky. Ty osiny se nedaly žádným způsobem oddělit od mokrého plesnivého obsahu, vyndala jsem jen ešus a baterku a zbytek šel

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. července 2020 21:59

Ano, a hlasky "maminko, ja jsem ti chtel usetrit praci, abys nemusela prat, tak jsem nosil 3 tydny jedno triko" included

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 19. července 2020 22:08

Jennyfor moora  Vidím, že jsem ještě táborová  matka typu Zelenáč! 

Offline Tabea
8111 příspěvků moje polička 19. července 2020 22:19