Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38861 příspěvků moje polička 20. července 2020 04:34

Nacpěte děti do skauta nebo nejakyho turisťáku, celej rok nebudou mlit o ničem jiným, než jak se tesej na tábor!!!vrchol celyho roku!

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. července 2020 05:37

tenzie Karja na tábory jsem taky nejezdila, vůbec jsem nechápala, proč se někdo nechá dobrovolně o prázdninách zase organizovat. Muž byl na táboře jednou, má podobné zážitky jako muž tenzie , včetně nucení do rozcviček při vysoké horečce, takže náš postoj k táborům není zrovna pozitivní.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. července 2020 05:47
Reakce na continuity:

Lamicka ty lízátka z lekarny jsou výborné. Občas se mi v autě špatně udělá,hlavně když víc čumím do mapy a fakt to funguje. A dcera si celkem pochvaluje homeopatika cocculine. 

​No, lízátka v autě... Víš, co se stane s lízátkem, když se proti tobě vystřelí airbag? Na to pozor, silně nedoporučuji.

Online continuity
43129 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:30

Pinot Noir s tábory velmi záleží na tom, co mas misto toho na výběr. Naši oba chodily do práce, k babičce jsme mohli tak na týden až dva, takže jsem mesic mohla sedět doma a chodit maximálně na plovárnu a obědvat, co si uvařím, nebo jít k tátovu bráchovi do rozpalene Bratislavy, kde byl ten režim ještě horší ( jeho žena byla učitelka ve školce). Zlatý tábor. Jako uznávám, že rozcvičky jsou pruda, ale byla jsem vlastně na jediném, kde se vyžadovaly. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:40

dynda Rodiče plakali tak leda štěstím  To bys měla vidět, jaká specifická prázdninově rozechvělá nálada nastane na místě, když odjede autobus plný dětí...

Karja Pinot Noir Jenomže tábor, kam vás někdo pošle, je za trest. Když jedete s "oddílem", teda partou, kde každýho znáte a tábor je vyvrcholením roku, je to úplně jiné. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:44

Karjaja taky nikdy nebyla:((( my jezdili povinne den po vysvedceni k tete do Chorvatska na cely prazdniny

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:46

711990 chudácci

Ne, já chápu jak to myslíš, jen mě to v prvni chvíli rozesmalo

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:49

žluťásek jo, to se mi smeje kazdej!:D ze jako chudacci, cely leto na plazi. Jenze bez kamaradu a s povinnosti prevlikat postele a menit hostum rucniky zejo. Navic zpocatku v 90 letech tam bylo dost draho a my si s sebou vozili stangle vysociny, ktery sme povinne jedli cely prazdninya v knihovne mi dovolili vypujcit si jenom 10 knih, to byla nejvetsi tragedie

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. července 2020 07:54

Jsem pustila poprvé synovi pejska a kočičku jako videopohádku a on se u toho tak strašně směje, že vůbec nemám to srdce mu to vypnout. Už jsme viděli dort, teď myjou podlahu a už se ujišťuje, že pustím ještě roztrzeny kalhoty

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:09

Pinot Noir to me nenapadlo ale ono ji stejne nechutnalo, tak ho mela 1x. Pak ty auticka pred cestou, ale to je asi placebo. V aute uz ani nejime. Co jsme odbourali jidlo a tablet v aute, to bylo tak v roce mladsiho, kdy me prestalo bavit delat cabin crew, tak se hodne zvysila kvalita naseho cestovani. 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:10

žluťásek syn umi prvni cast nazpamet je strasne vtipny, kdyz to vypravi .

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:14

Karja Na tabore jsem taky nikdy nebyla, nemyslim, ze jsem o neco prisla. Travila jsem cele leto na venkove u babicky s partou dalsich deti, to bylo neco tak uzasne svobodneho. Muz na tabory zrovna nevzpomina v dobrem, nase deti se urcite nechystame vyslat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. července 2020 08:19

Ty jo, překvapuje mě kolik z vás má špatné zkušenosti s tábory. Já byla jen na jednom trochu horším = málo programu, jinak vždy dobrý až dokonalý, některé roky dokonce to nejlepší z prázdnin. Se ségrou jsme jezdili každý rok, druhý vrchol prázdnin bylo soustředění. Kam se hrabe dovolená s rodiči nebo s babičkou na chalupě.

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:32

Prosím vás, a kde teda ty děti celý léto máte? Já si to bez tábora nedovedu představit. 
Jen tedy naše děti jezdí na tábory s oddílem, případně si vyberou. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:37

Evaeva Vid? Ja lituji ty se špatnými zkušenostmi a ještě víc ty s předsudky. Za mě je to skvělá zkušenost, změna, fajn prostředí, příležitost něco se naučit, být samostatný ;)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Nacpěte děti do skauta nebo nejakyho turisťáku, celej rok nebudou mlit o ničem jiným, než jak se tesej na tábor!!!vrchol celyho roku!

​amen

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:41
Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:51

Vlaaa_p U prarodicu (berou si deti radi), na primestaku od krouzku, kam chodi, s nami na dovolene, s muzem na apaluse nebo na chalupe. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. července 2020 08:52

dynda pardon za zpoždění, byli jsme na víkend pryč

Paradoxně mi cesta autem teď ve třech letech a něco přijde trošku horší než dřív, zdá se mi, že dřív dcera vydržela víc. Ale my jsme beztabletoví...Kterým jedete směrem? Směr Norimberk - Heilbronn vím o pěkném parkovišti s hřištěm a o něco dál o dálniční restauraci s dětským koutkem, vhodným i pro varianta. Jinak jsem s sebou vozila a vozím tašku knížek, dcera si v nich ráda listovala, od dvou a něco albi tužku, která jí teď bohužel nějak nebaví docela ráda si jezdí autíčkem, novinka je skládání magnetů na magnetickou tabuli ("oblíká" panenku). Docela zpíváme. Jooo, moc ráda si lepila nálepky - jakékoli prostě na bílý papír, měla toho z cesty celé stohy. Něco dobrého na jídlo, klasicky. 

Nám se taky nechce jezdit přes noc, ale několikrát jsme jeli tak, že jsme vyrazili ve 2 odpoledne, zastavili na svačinu v 5, večeři v 8, pak třeba v 9, 10 večer dcera usnula a pak jsme to zatáhli až domů, dojezd cca kolem druhé ráno a rovnou spát. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. července 2020 09:03
Reakce na Mohučanka:

.. nechce jezdit přes noc, ale několikrát jsme jeli tak, že jsme vyrazili ve 2 odpoledne, zastavili na svačinu v 5, večeři v 8, pak třeba v 9, 10 večer dcera usnula a pak jsme to zatáhli až domů, dojezd cca kolem druhé ráno a rovnou spát. 

​Jo, to je jeden z nejlepších scénářů, když člověk potřebuje dát velkej kius na jeden zátah. Jen já druhý den nesmím nikam jít. Jsem vždycky úplně říčná z představy, že se něco zadrhne a já třeba nepůjdu spát vůbec. Jsem na svejch 8 hodin extrémně přecitlivělá

A kde kupujete nálepky?