Dadoo Ty si delas legraci, ale mame znamou, ktera ma deti ve stridave peci a ta si to nemuze vynachvalit. Ze ma cas na cviceni, manikuru, pedikuru, obcas vyrazi s kamaradkou na vikend... Je to ale par, kde rozchod probehl v pohode a stridavou peci chteli oba.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka legrace byla, že bych vám to přála
jjinak to bylo myšleno vážně. Dcera ji právě má a tak vidím, jak je to super. Když už se ti lidé museli rozejít. Pokud ale spolu vycházejí a dobře se domluví, je to pak opravdu výhoda.
Chudák ženská, co je na děti sama, nemá čas na nic a hlavně na sebe. Takhle je předá do plnohodnotné péče tatínku a muze mít čas jen pro sebe. Ale musí to fungovat![]()
Karja mimo jiné má teda parádně ostříhanou ofinu![]()
Karja mala velka je perfektna ![]()
inak ja sa tiez necudujem preco plno zien skonci na materskej/rodicaku ako alkoholicky. ked to maju narocne z akehokolvek dovodu tak ten chlast proste pomoze uvolnit sa.
a chcem sa postazovat ze mi dieta asi prestava spat cez den! jedina hodka-dve kludu cez den bude fuc! ![]()
Dadoo aha :) my meli nedavno teoretickou debatu o rozvodu (zacinaji se kolem nas rozpadat manzelstvi o par let delsi, nez mame my) a shodli jsme se, ze ani jeden by nechtel mit deti jen na par vikendu v mesici. Prijde nam to malo.
Dadoo nedávno jsem četla, že v Belgii má každý z rodičů 4 měsíce rodičovské, může si to vybírat po dnech x let, tj. oba můžou chodit třeba na tři dny do práce. 8 měsíců dohromady mi teda přijde málo, chtěla bych to tak do roka a půl, ale jinak je to skvělý model.
Lamicka Dadoo Já taky myslím, že ta střídavka je v tomhle fajn, vidím to i v okolí. Už si jen teda nejsem tak úplně jistá, že je to fajn i pro děti, nebo tedy aspoň ne pro všechny, ať se tady nerozhoří nějaký flame. A taky pro všechny rodiče. Zrovna dneska mi kamarádka-učitelka na kávě líčila případ ze své třídy, kdy otec tlačil na střídavku a maminka usoudila, že pro jejich děti není vhodná, takže je nechala otci a má syny jednou za dva týdny na prodloužený víkend-čtvrtek až pondělí. A že bylo úplně šílené, jak ten chlapeček nastoupil po koroně do školy (je to tuším 2.třída) a měl udělanou přesně tu část učiva, kdy byl u maminky, jinak nic, no psycho ty lidi někdy....
Garfie taky si myslím, že střídavka je nejlepší z nejhorších možností. Chce to ale spolupracující rodiče.
Garfie no to je strasny ![]()
Lamicka No ony ty školní historky jsou někdy fakt dost psycho :-(
Garfie V rámci genderové vyrovnanosti přidám příběh o chlapečkovi, který něco dělá jen, když je u tatínka, jeho druhá žena se mu věnuje maximálně.
A i tak to hodnotím jako jeden z rozvodových příběhů z dobrým koncem.
Sweet Potato Však těch okolností je tam plno, to je jasné. Už jsem tady myslím kdysi psala příběh mého automechanika, který vyženil syna, pořídili si s ženou dalšího chlapečka a když mladšímu byly cca tři roky, ona od nich utekla, nechala mu oba na krku a po půl roce se pak vrátila pro toho staršího, to nepochopíš prostě ![]()
711990 Ne, az kdyz jsem si poridila presne za 2 roky druhy.
Des bes. No a tak teprv posledni cca 2 roky uz je to dobry. Takze tento model nedoporučuji lidem, kteri maji radi zabavny dospelacky veci.![]()
Tak teď příspěvek z kategorie "co nekupovat". Ríša dostal dinosaura líhnoucího se z vejce. Tak se vylíhnul. Mno... Nevím proč, ale vzpomněla jsem si na baladu o tem potraceném děckovi.

Pinot Noir Boze, tuhle hruzu taky syn dostal, ale s rozdilem, ze se vylihla zelena zelva, co priserne smrdela. Tak jsem ji nenaaapadne vyhodila do kose pote, co opadlo prvotni nadseni. ![]()
Luna jo, tak to verim
to by me nastesti nenapadlo!:D
711990 Jezis nestras s tim sedmym mesicem! Ted jsme ho nacali a cekam jen svetlejsi zitrky:-D. A ted tohle plus Pinot a Evaeva, ze rok nejblbejsi vek a mne vyjde na zimu:-D
Ale jsem ted v hroznym ocekavani, mame sanci na super pozemek, v klidne ulici, s minimem sousedu, ktery jsou ale skvely, s prirodou za rohem...jako ono to zas nevyjde, zas nam to neprodaj kvuli vnoucatum, co tam nikdy nebudou bydlet ci se jeste nenarodily nebo nam to vyfoukne nejakej bratranec bratrance......
Karja pro mě je naopak šestý měsíc zlomem pozitivním, až do toho 11. teda, ale tohle blbý období trvá tak 3, 4 měsíce a pak už jen světlé zítřky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.