Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 19:22

Evaeva Mne teda ta rocni velkamala moc nestvala, ona uz chodila, spala jednou denne. Ale vyslo mi to na leto, jezdili jsme se porad koupat, jen jsem byla limitovana tim tehotenstvim, takze uz v pet odpoledne mi byl ten den dost dlouhej;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2020 19:51

Karja já zpětně vlastně moc nevím, v čem byl problém. Jediné, co si pamatuju, že vždycky vyházel všechno z poliček a stolů kam dosáhl. Ale že by mě štvalo zrovna tohle až tak moc, to ne. Asi to byl souběh stereotypu, zimy a těch různých dětských manýrů.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. července 2020 20:24

Karja no u nas se to zlomilo cca 6.-7.m a prestal spat v noci, budi se co hodku a pul a to je trosku vycerpavajici. Jinak je zlatej. Akorat restaurace sou ted kapku blby, protoze obcas jen tak jeci...

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 22. července 2020 20:33

Sweet Potato ďakujeme

Offline Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 22. července 2020 20:41

dnes jsem četla na internetu úryvky, co psaly děti z táborů. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 22. července 2020 20:49
Reakce na 711990:

Karja jezis ona je fakt genialni.

Zuzuli takhle jsem si to uzivala do jara. Chodili sme na dlouhy brunche, mela sem nalakovany nehty a Tonda se v noci budil jednou a bylo mu jedno, jestli ho uspavam ja nebo nekdo jinej. Najedl se, polozil postylky a spal. To bylo tak bozi....:) na to vzpominam rada

​Joho, to byla pohoda, u nás teda pět měsíců, naštěstí pokryly celé léto. Ale letošní je taky skvělé, pořád si myslím, že mám toho nejsladšího a nejúžasnějšího chlapečka na světě (a taky mu to říkám). 

Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 22. července 2020 20:51

Diky dnesnimu uspavani na sebe opravdu nejsem pysna. Ale jsem taky jenom clovek a asi toho mam uz taky plny brejle. 

Online eM
1753 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:00

Teda ženy, dneska je to tu hodně antikoncepční

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:06

eM tak klasika, staci si opakovat, ze tvoje dite tohle zarucene delat nebude:D 

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:29

711990 Hahaha restaurace kapku blby! No jako jestli se mi to dite zacne budit....

rasaNori Hele to je hned, ja treba trikrat neco vydrzim a poctvrty najednou ne a dam na prdel. Vcera jsem hlidala bratrance, velkamala dost zlobila a on porad cekal, co se jako bude dit, moje vychovny pociny ho dost zklamavaly:-D:-D Jinak uspavani je mordor, ale muzu si za to sama, kdybych je naucila spat samotny, tak je to uplne neco jinyho!

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:29
Online Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:30

eM 711990 Nebo taky, ze jsme telata, neumime si poradit/zaridit

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:32

711990 tak takhle bezudrzbove dite teda nemam :) i v noci se krmi po dvou hodinach, kdyz ma koliku, tak neutesitelne rve, cekame na ten konec jak na smilovani (jedine, co nam pomaha je uklidnit a uspat v satku, pak opatrne prelozit ke me do postele, takze po vecerech doma pochoduju z mistnosti do mistnosti s ditetem v satku, jako treba ted ), usinat po polozeni do postylky prestala uz v sestinedeli, musi se tam pokladat spici, a pres den spi jedine v jedoucim kocaru, v satku a nebo v naruci :) obed vcera s kamaradkou vypadal tak, ze v jedne ruce jsem drzela malou a druhou jedla testoviny :) ale kdyz se pres den vetsinu casu usmiva a neco mi vyklada, tak je k sezrani. Doma mam bordel, pro sebe temer zadny cas, ale cely den jen chovat dite a divat se na nej, me tak nejak uspokojuje.

A za ty tri mesice jsme doma uz nekolikrat na rozvod byli taky. Treba kdyz mela mala koliku, cely den rvala, ja uz padala unavou a muz mi zavolal, ze jde s kamaradem po praci na pivo, protoze se potrebuje socializovat (vubec neni v kancelari s dalsimi triceti lidmi a nechodi s nimi na obedy, zatimco ja se socializuju hovory o prdikach s dvoumesicnim miminem) a potrebuje taky nejake osobni volno, protoze pece o dite je jednotvarna a vycerpavajici... A kdyz dorazil, chvili po te, co jsem dite konecne uspala a chystala se padnou do postele taky, tak se podivil, ze dneska jako zase nic nebude a ze ho ty moje vymluvy na unavu prestavaj bavit... No mit jeste trosicku sily, tak nejsem ten den rozvedena, ale rovnou vdova

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:35

Tak ja nevim, jdu se jeste jednou poradit ohledne toho vikendu u prarodicu velke male. Dneska jsem to predhodila, co se bude dit, ale fakt pekne, zadny ze pojede sama, ale kdo bude u babicky, co tam babicka ma, co bude delat, vsechno odkejvala, ale pak zacala brecet, ze k dedovi nechce, ze nepojede, ze s maminkou, pak si na to vzpomnela jeste sama odpoledne, kdyz videla druheho dedu, ze k dedovi nepojede. Tak ja fakt nevim, naposledy tesknila az v tom aute, deset minut pred rozloucenim. Tak nevim, zda ji tam mam davat, ale takhle je moc vidat teda nebude:-/. Jo a taky chceme delat podlahu:-D

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:37

Zuzuli Ja bych ho zabila! Normalne zabila. I by ti snizili trest, urcite.

Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:38

Karja kdyz ja mam porad neodbytny pocit, ze velkou malou neustale zklamavam. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:39

Zuzuli tvl tvuj muz je bozi

Karja presne, neumime to totiz udelat spravne!

Tabea no a ne snad?:D ja si to rikam doted, ze muj pripad to teda rozhodne nebude, nenene...zadne zachvaty vzteku, zadny problemy s jidlem, do skolky bude chodit s usmevem na rtech a na nocnik nejpozdejc s uderem prvnich narozenin. Kdepak

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:39

Zuzuli

JJežíš, to je zase historka PPéče o dítě je jednotvarna a vyčerpávající, výmluvy na únavu ho přestávají bavit... Kam na to ti chlapi chodí? 

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:50

711990 Práveže je to úplně přesný. Karma nikdy nespí a nechává to sežrat i za myšlenky, ani to přesvědčení o vlastní jinakosti člověk nemusí říkat nahlas

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. července 2020 21:59

Tabea presne, ani to nemusis nikomu rikat, staci si to pomyslet a sup, mas smulu