Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:28

Karja

Nevím jak moc se vidaji, ale když jsem měla děti takto malinké, tak je zdejší babičce chodily ochotně, k té Slovenské jenom se mnou. Ono se to poddá, až budou větší, tak se osamostatní a budou tam chodit podle toho,jak se jim tam bude líbit ( k hodně a pečující babičce rádi, k semetrice ne). U nás se to lepší ještě pořád a to jsou děti už dost velké. 

A když se mi narodila mladsi, tak starší nechtěla strávit noc mimo dům celý následující rok (a to už několik víkendu u babičky strávila). Pak to normálně přešlo. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:29

Tak Betty Přesně to psal syn z prvního tábora... mám se dobře, ale přijďte si pro mě  Jsou prostě ještě malinký. I když syn teda nejel hned v první třídě.

Karja Držím palce s domem!

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:31

continuity Tak ted tam jezdila v prumeru jednou za tri/ctyri tydny treba. Fakt vubec nevim, sambo taky nevi, zas mi to prijde skoda, oni ji zerou a jako programu s nama se to nemuze rovnat, ale na druhou stranu ji tim ,,odlozenim,, nechci zpusobit zadny trauma.

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:41

Zuzuli Člověk by řek, že jim bude jedno, jestli spej na mame nebo vedle mamy, a vono ne, co...

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:43

Potrefenáhusa Jezismarja, s ohledem na predchozi prispevek od Zuzuli jsem byla pul vteriny v rozpacich

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 22. července 2020 22:46

Karja

Pokud ji tam chces dat  tak musíš být přesvědčena, že je to pro ni dobře nebo alespoň potřeba a nenechat se vyvést z míry, zůstat v klidu a trvat na svem. Pak to půjde lépe. Ale já jsem to ten první rok po porodu vůbec neřešila, ono si to sedne a ještě tam bude jezdit ráda. 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 22. července 2020 23:01

Karja Smarja, tak na to už jsem úplně zapomněla

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 22. července 2020 23:12

Potrefenáhusa No a jak se ma husicka? Muj virtualni oblibenec;-)

Online Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 22. července 2020 23:20

Karja škoda, že nevíme o mladeti od Mutzi.

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 22. července 2020 23:24

Karja V sobotu už bude měsíc na světě

ma se dobře, prave mám za sebou asi patnactej pokus odlozit ji vedle sebe na postel a teď konečně, ťukťukťuk, to vypadá, ze to bude trvat dyl jak dvě minuty do otevření oka...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2020 00:23

Karja nemohli by nejdřív k vám? Pohráli by si s ní, a potom odvezli. A nebo jí dovézt tam a chvíli tam s ní být. Podle mě není špatně jí tam nechat, ale jestli to za to stojí. Už tam od narození mladší spala hodně krát, ne? 

Jo a, abych to tu trochu vyrovnala, tak mladší se už budí jen jednou nebo dvakrát za noc, ťuk ťuk.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 23. července 2020 00:37

Evaeva Jj od narozeni mladsi tam byla treba na 6 vikendu uz. Ted poprve se nejak seka. No mame to hodinu a pul, takze na otocku asi nepojedeme.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 23. července 2020 06:42

Tak Betty To je roztomilý! Mně teď přišel dopis od dětí z tábora, taky jsem se pobavila. Dcera srdceryvně líčila nějaký příběh o pořezané kamarádce a uprostřed textu byly vsunuté dvě věty od syna, něco jako "ahoj mami, zatím jsme nic nevyhráli, ale ani neprohráli" načež dcera dál pokračovala v načaté větě, je to hrozně vtipný!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 23. července 2020 07:14

K té debatě o tom vyhoření jsem dnes narazila na vtip

Dovolená a mateřská dovolená mají k sobě stejně blízko, jako křeslo a elektrické křeslo.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 23. července 2020 07:19

continuity  To je přesný!!

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 23. července 2020 07:35
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. července 2020 08:32

Karja jo, to je jasný. Těžko říct, co se jí teď nezdá, bude to nějaké období;). Ani nevím, jestli je lepší se snažit to překonat nebo naopak počkat, až to odezní. Takže jsem ti výborně poradila;)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 23. července 2020 08:34

Potrefenáhusa jé, to je jen o den mladší než můj chlapeček  S tím odložením to máme úplně stejně, málokdy to vyjde, ale já si celkem užívám jak se ke mně tiskne.

Online Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 23. července 2020 08:58

letfenixa dodatečně všechno nejlepší k narozeninám! Už je to velký chlap

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 23. července 2020 09:36

INCOM1 uzivej:D vcera jsem se uspesne od mladsi dracice odsunula, nicmene k uplne spokojenosti to chtelo jeste pul otocky tela (meho) a posunout si perinu. Tak jsem si ji zase vzbudila