letfenixa Karja ale keď ja nechcem trojlozko
chcem dieťa v jeho vlastnej posteli, ehm. Ale ak to inak nepôjde, tak zvážim aj to, len my máme hrozne vysokú posteľ
. A inak malý celú noc poplakaval a plakal až kým ma nenapadlo o trištvrte na štyri mu dať lieky od bolesti. Ide mu zadná stolička a mňa to vôbec od únavy netrklo
.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger nam se takhle nedavno v noci chrula starsi, furt neco, pofnukavala, ale ze by rekla ze ji neco boli to ne. Az na muj primy dotaz co ji boli tak z ni vypadlo ze ousko. Tak dostala nurofen a rano antibiotika. Ale ze by to rekla hned, to ne.
rasaNori maly dite to asi samo moc nerekne. Pamatuju se, jak jsem se zlobila na dceru, asi 3 ji mohly byt, ze v noci furt otravuje a knoura. Taky nerekla, ze ji neco boli, rano horecka, angina jak prase, malem nemocnice, v krku ji muselo bolet hrozne. Pak mi to bylo hrozne lito, ze jsem byla nastvana, ze se nevyspim.
nonemy kdyz ono je blby, kdyz maj clenove spolecne domacnosti jinak nastavene vnimani poradku. Se tam pak jeden vzdycky citi neprijemne. Kamaradka je s detmi doma, porad neco tvori, maluji, skladaji mozaiky, spinu tam nemaji, ale vsude mraky roztahanych veci, drobky a tak. No a parkrat jsem tam vegetila zrovna kdyz jeji muz prisel vecer z prace. Bylo na nem uplne videt, jak je z toho rumraje sklesly, sam se chopil kostete a unavene hrnul ty zaveje veci nekam do kouta. Ja to mam trochu jako on, nejsem obsedantni uklizec, ale dost me rusi ty zakramovane plochy. Neumim v tom relaxovat, neni mi to proste prijemne, kdyz si nemam ani kam sednout nebo polozit talir a furt nekdo neco hleda a o neco zakopava. Prudit kvuli tomu nechci, ale hrozne trpim. Chtela bych nejaky kamrlik, kam bych se pred tim mohla schovat a cist si tam treba 20 min denne v klidu a upravnem prostredi knizku![]()
Kokoska ono slo prave o to, ze ackoliv je brutalne komunikativni, na svuj vek neskutecne, tak tohle nezvladla rict. A ja tomu rozumim, taky jsme si s muzem nadavali ze jsme se ji nezeptali driv, mohli jsme si usetrit trapeni vsichni. Ale nejak jsme predpokladali ze to rekne. Tak ne no...
Karja ja by som malú veľkú nenechávala u starých rodičov keď nechce. Ja som ako malá bola hodne naviazaná na rodičov a nikam som bez nich nechcela chodiť. Ku starým rodičom jedine ak tam bola moja sesternica a bratranec, a aj to len keď som už bola staršia. Raz mi babka nahovorila, že je u nich moja milovaná sesternica, aby som k nim šla na noc. Tak som sa nechala presvedčiť a sesternica tam nebola
Tak som prerevala celý večer a už nikdy som tam sama nechcela byť.
Kokoska Neřeknou, ubohátka, ač jinak povědí, i co nevědí. A v noci v rozespalosti už tuplem ne. Bohužel se tohle všechno člověk učí za pochodu.
To je hrozný...
Mohučanka no je. Možno chcela mať babka vnučku pri sebe alebo možno chceli moji rodičia večer pre seba, to neviem. Ale nebol to najlepší spôsob ako ma tam dostať.
carries No lhát dětem je hnusný ![]()
Mam asi velni podobny exemplar jako Karja. Muz porad chce, abych s malou jezdila k jeho rodicum, ale on sam nechce, protoze ho to tam nebavi ![]()
Nicmene ja nam fakt prisernou tchyni i tchana, o vikendu jsme se svagrovou, tez privdanou, na ne cele odpoledne svorne nadavaly, zkusenosti bud uplne stejne a nebo jedna valila oci, co vyvadej te druhe. Abych to zkratila, neustale sedici doma na nemocenske nebo bez prace, v zadne praci nevydrzi dele nez rok, bud odejsou sami, ze se na ne sef zasedl, nebo se divi, ze jim neprodlouzili smlouvu, kdyz z rocniho pomeru stravili minimalne pul roku na nemocenske, nulova financni gramotnost, takze cas od casu vyplave nejaky pruser, treba kdyz si koupili nove auto za 350 tisic, s nulovou financni rezervou a uz po pul roce nam breceli do telefonu, ze nemaj na splaceni, rozhadani s celou rodinou, absolutne se s nikym z jejich rodin, treba se svymi rodici ci sourozenci, uz cele roky nemluvi, takze ocekaj, ze je budou bavit jejich synove s rodinama, ale oni jsou chudacci, za nic nemuzou, to jen lidi jsou zly a zavistivy a stat se o ne nechce postarat. A co se tyce pece o vnoucata, tak se s nimi neda na nicem domluvit, vse odkyvaji, ale pak si stejne delaji co chteji, "vem si, maminka se nediva" je zcela bezne, a nechat s nimi male dite je nekdy o zivot, treba kdyz si nechaj trilete dite utect na vaclavaku, jaksi nechapou, ze tady nejsou u nic na vesnici a kdyz dite pobezi sto metru pred nimi, tak to neni ok. A male dite si u nich ani nemuzem polozit na zem, protoze je velmi realne, ze se pres nej za chvilku prevali tri jejich nevychovani psi, nebo nedej boze, aby si nejaky z nich usmyslel, ze mu dite vzalo hracku. Takze jejich vnučky tamni navstevy absolvuji zasadne celou dobu v naruci svych rodicu. Bezne si vymysli nejdrive den predem, ze chteji grilovat se syny nebo nekterou vnucku chteji druhy den na cely den, a pak jsou strasne urazeni, kdyz mame uz davno jine plany a menit je nebudem, to pak posilaj urazlive esemesky a minimalne tyden s dotycnymi nemluvi, protoze je zklamali. Stejne kdyz napisou, ze jsou nahodou nekde pobliz, tak se stavi. A pak se divi, ze nejsme vecne doma, cekajici na ne s kafem. Posledni kapka pro me byla, kdyz jsem byla pet dni po cisari, malou mi privezli z jipky na pokoj, a oni resili, zebse s muzem stejne rozvedu a presvedcovali ho, at si uz ted nejak zajisti peci o malou, aby o ni neprisli. Omlouvam se za vylev, ale fakt je nesnasim. Dokud to bylo jen o tom, ze se tam obcas objevime, snime hnusne chlebicky a posedime s nimi odpoledne u televize (jo, strasne me uspokojovalo jezdit na otocku 100km od prahy koukat na serialy na nove), tak se to dalo, ale kdyz uz jde o me dite, tak jsem dost zoufala.
Zuzuli Já te moc lituju a nechapu tvyho muže, ze chce, abys tam jezdila sama
Zuzuli Já te moc lituju a nechapu tvyho muže, ze chce, abys tam jezdila.
zkratila bych to
Zuzuli Lituji tě moc, zní to otřesně. Z jakého důvodu muž chce, abys tam s dcerou jezdila? Myslím častěji než jednou za x na zdvořilostní návštěvu?
Malenge protoze s malou travim dost casu se svoji rodinou a on ma pocit, ze by bylo spravedlive, aby mala travila stejne casu i s jeho rodici. Ale samotnemu se nechce ztracet cas cestou tam, zatimco ja jsem prece na materske, tak tam muzu na par dni odjet, kdyz muzu na par dni k nasim ![]()
Abych ale byla spravedliva ja, tak moje mama mi cele sestinedeli dvakrat tydne vozila navarene jidlo, abych si ho mohla jen ohrivat a mela i vyrizena z mimina co jist, a brala si ji minimalne na hodinu na starost, abych se najedla a vykoupala... Tchani prijeli, sedli si na pohovku a nechali si uvarit kafe. Varil teda muz, jejich navstevy jsem v dobe, kdy jsem sama doma, odmitla. Po zkusenosti svagrove, u ktere se neohlasene objevili v den propusteni z porodnice a jeste byli nastvani, ze se pred nimi zavrela do loznice, ze pry koji.
Zuzuli uf, želám ti, nech nemusíš s mužom sa už dohadovať, to je otrasné správanie
Gatita chápu, věřím a máš pravdu, ze to je těžké, když to mají partneři rozdílné, nedivím se, ze to je častý důvod rozepři. Však i tady se to každou chvíli řeší, ale častěji bývají asi větší bordelari chlapi. Mě zase vytáčí, když dojde z prace chvíli po mě a už buzeruje kvůli maličkosti, uklízí mi věci před nosem, které mám někde záměrně, protože to chci ještě použít. Dojdu unavená z prace a chci si odpočinout, nechci hned kmitat. Já taky nemám ráda bordel a spinu, ale myslím, ze uklízím víc systematicky. Třeba nádobí umyju navečer, až tam jsou 3 hrnky a ne jeden po příchodu z práce, druhy za hodinu a další za další hodinu. Vlastně často umyla bych, protože on to většinou nevydrží a umyva průběžně.
A protože vím, ze s tím má problém, tak se snažím a vytáčí mě, ze to stejně nevidí a prudi pořád stejně. To mám potom chuť se na jakoukoliv snahu vykašlat.
Zuzuli to je hrozné, díky bohu za moji skvělou tchýni! Manžel to nevidí? Chápu, ze to jsou jeho rodiče, určitě je má rád bez ohledu, jak se chovají, ale mohl by mít soudnost a tebe tam nenutit
Zuzuli A muz nevidi ty jejich ,,nedostatky"? Bez muze bych tam byt vami proste ani nahodou nejela, nejste povinna jim vozit vnucku, kdykoli zapiskaji. My s muzem dokazeme sve rodice docela objektivne zkritizovat oba dva (a to mame proti tomu co jste popsala zlate rodice), muz je rozhodne nema na piedestalu...Ted jak jsem tehotna a je dost rekonstrukci na dome, tak jedeme v modu, ze kdyz chteji, musi prijet oni...A teda to s tim rozvodem a peci o malou uz je brutalni preslap a nechapu, jak neco takoveho muzou tchani vypustit z pusy, strasny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.