Pinot Noir žluťásek neni zac;) vono vas to nezruinuje, mam 5 knih za necele tri stovky...tak honem honem
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Tak díky (jako vážně!), ulovila jsem Mistra sportu ![]()
Sice nebyl v téhle akci, ale co už...v pátek v autě cestou na dovolenou se bude hodit ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir segra se svagrem museli nutne videt nase mimino, nez odjeli na sluzebni cestu, takze 5 minut po prichodu z porodnice k nam vtrhli, porad neco mleli, byli hlucni a strasne chytri a hrozne me stvali. Pak mi po nekolika letech rekli, jak jsem z toho mimina byla spatna a nezvladala jsem to... a byli dost prekvapeni, kdyz jsem jim rekla, ze to z mimina nebylo.![]()
Gatita uf, našťastie sú tie knihy v češtine ![]()
Lamicka :-D:-D:-DHahahaha, to me uprimne pobavilo!
999 pro mě je vzorem v nedavani nevyžádaných rad, hodlam být stejná tchýně, doufám, ze mi to půjde ![]()
Gatita tak držím pěsti, aby se mít na háku dařilo . A s teniskami se pochlub, jestli už nekde nejsou. Je potřeba si dělat radost ![]()
My jsme doma všichni nebyli, manžel chodil celou dobu do práce, ale musím říct, ze až od července, kdy jsem se vrátila do prace, mi ten svět zase připadá normální. Vím, ze se nic moc nezměnilo, ale pro můj pocit nesmírně.
nonemy diky, pracuje se na tom intenzivne, na gauci s knihou![]()
Tenisky jsem do prislusneho vlakna davat nechtela, kupuju si furt dokola nudne z ecca - tentokrat aspon odvaz, ze jsou barevne. Takove ke kocaru a na hriste![]()

Gatita ty jsou náhodou pěkné, příjemná barva. Mám jedny taky a jsou to me nejpohodlnější boty ze všech.
Gatita dneska mám šaty úplně stejné barvy ![]()
žluťásek ti ptaci a les vypadaji dobre, ale co k nim vzit dal? Doporucis jeste neco?
Já se zeptám, možná to tu už bylo, ale čtu to tu nepravidelně, znáte tenhle podcast?
pokud ano, jaký na to máte názor?
Díky moc
MMně se moc líbil. Samozřejmě ne se vším bych bez výhrad souhlasila, ale přesně pojmenoval věci, které si z dětství pamatuji, kterých si všímám v okolí a kterých se chci vyvarovat.
Torrah Připadá mi to dost schematické, zjednodušené. ten člověk snad není psychiatr, zdá se mi dost neprofesionální. aha takhle..https://martinzikmund.cz/
viktorka_od splavu hele a proč by měl být psychiatr? To je snad úplně jiný obor. Připadá ti málo vzdělaný nebo zkušený?
Ja tohle opovrzlive shazovani fakt nechápu.. ![]()
MP Meri ne a ani bych to asi neudelala. Po tom co jsme se posledne cvakli pod jezem a ti blbove zvrchu na nas najeli a pes v panice zamiril primo pod jez kde jsem ho lovila bych do toho s deckem nesla. Ale urcite se da najit reka s mensim mnozstvim lidi a lodi. Mozna![]()
A mezi nama, az mi bude nekdo zase tvrdit ze plavani pro batolata a kojence je k nicemu, tak starsi uz u tchanu dosahne na dno, ma teda vodu pod bradu. A v jednu chvili ji to ujelo a zapadla pod vodu a s naprostym klidem si se situaci poradila, nenalokala se vody, v klidu se zase postavila a dal radila. Kdyz se totez stalo jejimu bratranci starsimu o rok a pul, tak byl hystericky jeste pul hodiny potom. Takze za me plavani pro mimina ano!
MP Meri My loni jeli s dvouletým, ale kamarádka tam měla roční a v pohodě. Ale teda byl to jen jeden den a klidná voda (Jizera z Malé Skály k Zrcadlové Koze. Moc pěkné to tam bylo :).
rasaNori tohle je ale hrozně individuální. Kamarádka má dvě děti, obě chodily plavat snad dva roky. Kluk, teď 4,5, řve, když mu stříkne voda do obličeje, stejně hystericky a úplně stejně by se utopil jako náš Ríša, u moře byli dvakrát, ani jednou tam nevlezl, bojí se i v bazénu. Přitom ty první dva roky byl v pohodě. Jeho ségra to naopak zvládá tak, jako tvoje dcera. Podle mě by bylo potřeba pokračovat, ne to vzít jako plavání kojenců, ale plavání jako pravidelná aktivita po celé dětství, jinak se ty návyky vytratí (nebo můžou vytratit).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.