Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:08

DrowRanger otresne. Za P uz bych asi byla pryc, ale chapu to, ze je to tezke a nejde to najednou. Sorry ale 3x tydne na kole a jeste s kamarady a TY MAS decko, tak musis byt doma. V mensim to bylo i u nas ale ja zavedla zmenu - oznamim a jdu a vycitek si nevsimam.

Zda musis byt v praci - muzes na rodicak. Muz nemuze prebrat tvoji praci, podnikate spolu ne?

V teto situaci bych byla mrcha nejvetsi ale pokud on nevydela dost na to, abych ja mohla zustat doma s deckem, tak to pro me neni dost chlap. 

Proc by neco menil - ty se postaras o decko, domacnost a i penize. On je v pohode. 

Znama tez pracuje pri rodicaku ale jeji muz (ac nevydela dost na hypoteku a tak je ale chlap a snazi se jinak pomoci) si bere kazdou volnou chvili deti pryc  - aby mohla pracovat, spat, odpocivat a cvicit.

Apropo nema nekoho?

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:16

Candance taky mě napadlo, jestli v tom není někdo jiný. Chlap, který v podstatě doma nic nemusí, má svoje volno a je o něj postaráno, většinou o rozvodu jen tak nezačne.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:18

DrowRanger tak mě napadlo, když už je partner tak systematický ve svých zápisech, nepomohlo by u vás sepsat dohodu o vedení domácnosti? Striktně vymezit práci v domácnosti, kdo/co/kolikrát týdne dělá, kolik hodin má na práci v zaměstnání, kolik hodin týdně a kdy může venovat jen sám sobě, co bude v případě neocekavanych událostí jako nemoc atd. Jako zní to naprosto šíleně, to si uvedomuju. Ale zdá se mi, že pracujete oba, ale stejně je větší cast domácnosti a starosti o dítě na tobě, tak že byste to trochu narovnali. Víš jak, pacta sunt servanda. Vděk a uznání si asi nevydupeš, to by musel sám chtít. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:19

mnum to je ono.Partneri si musi samy sebe vazit. Jakmile ne je to v haji.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:22

Krehutka taky me ta dohoda napadla - nebo nedelat nejaky cas nic mimo peci o syna, aby bylo videt, jak se DrowRanger povaluje

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:28

Fuha to su strasne story :(

DrowRanger akoze staras sa o dieta, domacnost a este aj z velkej casti zivis rodinu a stale malo? . Inak ja by som sa prace nevzdavala, v pripade rozchodu bude clovek prijem potrebovat.

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:31

DrowRanger MP Meri eless Je mi moc líto, co prožíváte :(

Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:33

mnum MP Meri ja myslim ze takova rodina, kde je dlouhodobe partner prakticky nepritomen, muze fungovat v pripade kdy jsou oba opravdu s tim druhym radi a ze je to jen na chvili jim obema staci a jsou tak v pohode. jinak pokud vetsinu casu travi kazdy z partneru s jinymi lidmi, a to sdileni a blizky kontakt potrebuje,  je otazka casu kdy si mezi nimi najde svou spriznenou dusi.

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:35

Mohučanka myslím, že za rozpady vztahů nestojí HO. Jen je to poslední hřebíček. Já si třeba mužovu HO nemůžu vynachválit.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:36

viktorka_od splavu nebo pokud je nepritomen, tak bych uvitala, aby aspon vydelal a ja si mohla ulehcit.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:41

rasaNori Rozdílu mezi utěšit a vyprudit dítě nerozumí víc chlapů, asi za to nemůžou ...

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. července 2020 10:42

Candance Presne, kdyz uz je muz stale nepritomen, tak by mel byt schopen zajistit treba tu chuvu (i narazove) a ne ze zena se bude podilet i financne a nakonec se ze vseho uz kompletne zblazni...

Offline Jos
příspěvků moje polička 30. července 2020 10:45

Potrefenáhusa Tak to bych jim asi nevycitala, mam super tatu, ale snad do tri nebo peti let jsem byla pod jeho rozlisovaci schopnost (sam priznava, ze male deti ho nezajimaji), a to vystudoval pediatrickou fakultu .

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:48
Reakce na Jos:

Potrefenáhusa Tak to bych jim asi nevycitala, mam super tatu, ale snad do tri nebo peti let jsem byla pod jeho rozlisovaci schopnost (sam priznava, ze male deti ho nezajimaji), a to vystudoval pediatrickou fakultu .

​Tyhle řeči úplně nesnáším. Totiž i spoustu žen malé děti moc nebaví, ale postarat se umět musejí, že jo. Tady platí pořekadlo "když se chce, všechno jde". 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:49

Jos Nevycitala, jo? Si na mne vzpomen, az podas muži polouspany mimino, at ho tiše uhoupe a on ti vrátí vřeštící dite, ze nejde uspat :-))

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:51

Je mi moc líto, co DR, eless i Meri prožívají. Držím pěsti, ať to u vás všech dopadne co nejlépe je to možné. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:52

Candance istu dobu som fakt nerobila nic okrem behania okolo decka. on sa stravoval v mekaci ked som nestihla uvarit (niekedy aj mne doniesol) a ten bordel som spratavala postupne niekolko tyzdnov. otrasne a bez efektu. niektorym to proste nedocvakne ani ked priamo povies

Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 30. července 2020 10:59

Potrefenáhusa jojo, jim proste chybi nejaka cast mozku:-) dzizisketa postarat se uplne normalne zvladnou, to jiste ano. akorat trochu jinak:-) priklad: dite na vylete zacne zvracet. co udelate? uplne jako prvni vec? (dite je vetsi, tzn zvraci samostatne, neni treba utirat a prevlekat)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. července 2020 11:02

viktorka_od splavu Marne premejslim, na chvili se zastavime?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. července 2020 11:02

viktorka_od splavu Marne premejslim, na chvili se zastavime?