Syn dostal k 6. narozeninam 120 cm vysoky jerab na ovladani. Tak snad mu ho tatinek a dedecek nekdy pujci...
![]()
Syn dostal k 6. narozeninam 120 cm vysoky jerab na ovladani. Tak snad mu ho tatinek a dedecek nekdy pujci...
![]()
viktorka_od splavu myslim, ze u pasoveho oparu je to tak, ze kdo prodelal nestovice, tak se u nej projevi v dusledku nejakeho oslabeni, kdo nestovice nemel, tak ho muze chytit.
Lamicka Všude stejný! ![]()
Mrakoplas dakujem, nenapadlo mi ze priamo na ich strankach to bude, idem na to mrknut.
Lamicka spravne rikas, pasovy opar je druha forma nemoci vyvolane herpes zoster virem- prvni jsou nestovice, vir pak zustava v tele celozivotne v nervovych bunkach u patere a pri oslabeni organizmu sa muze projevit prave v ,,povodi" toho konkretniho nervu, proto vytvari ohranicena uzemi puchyru, typicky na trupu, proto nazev pasovy. Virus co zpusobuje opar anebo tu hnusnou detsnou gingivostomatitidu, je herpes simplex.
Garfie Dcera o listopadu 89 a dobou před ním už taky má ponětí. A i ji to zajímá, když se o tom bavíme, tak to představení asi zkusím.
rasaNori prosim, co to mate za podlahu? Vedeme ted doma spor o podlahu na chalupu...
Mrakoplas u nás točíme kocúra v čižmách, koza odrata a vajce na vandrovke
Luna :-) to je roztomilý, ty malý ťapky ve velkejch botách.
Si zla maminka. Ta dame do predajne! A kupime si novu maminku! Lebo si zla a stara!
ach, nejako skoro to prislo ![]()
Mrakoplas copak jsi brouckovi zakazala? ![]()
Kokoska no povedzme to tak, ze si svoje neposlusne dni vybral na najnevhodnejsie obdobie v mesiaci
. Takze ja mu aj celkom rozumiem!
Je to drevena dubova plovoucka, trivrstva drhnuta olejovana. Znacka myslim ter Hurne.
rasaNori dekuji ![]()
Mrakoplas aspon ti vyhuboval
mne rekl se smutkem a zklamanim v ocich, mozna i slzu zamacknul, ze uz nejsem jeho laska.![]()
Přátelé, Ekopark v Liberci můžeme jen doporučit. Paráda, krásný, stín, voda, samý přírodní materiály. ![]()
A my mame krivou starsi. Dnes jsme absolvovali hromadný nalet na fyzio, sel muz a obe kopretiny. Mladsi nam do toho hodila vidle s gracii ji vlastni, ukol znel po 20 minutach premlouvani ji teda natocit doma a poslat:D
Lamicka ajaj, to by som aj ja slzu zamackla! Nas este význam slova laska velmi nechápe, takze mi len oznamil, ze uz nie som jeho kamaratka(zabolelo!:))
žluťásek já se si myslela, že tobě by se tam mohlo hodně líbit![]()
Nějaké tipy k prvním narozeninám pro chlapečka? Spoléhám zejména na žluťásek
Tak do cca pětistovky, má staršího bratra, takže nějaké základy tam jsou. Líbilo se mi tohle, ale recenze nejsou nic moc. :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.