DrowRanger jak jsi řešila ty noční běsy, měla bych jeden tip, možná jsi to zkoušela, možná to nezabere, ale i tak. 
Příšerka netrpí na ty noční běsy nějak moc, měla ho asi 2x v posledních týdnech, ale obecně je v noci hodně neklidná, několikrát se v průběhu noci otočí dokola a různě pobrekává, kvíká, mluví ze spaní. Co se narodil krteček, tak se to dost zhoršilo.
Teď v pondělí mě napadlo změnit ten uspávací rituál. Koupila jsem levandulový a jiné zklidňující masážní oleje a každá večer ji v posteli masíruji tu část těla co si vybere a povídáme si u toho o věcech, kterých se bojí nebo který den den zažila a nelíbili se jí. Do té doby jsem se vždycky snažila večer mluvit o těch hezkých, pozitivních věcech, aby se smála atd, aby jako šla spát dobře naladěná, ale pak v noci jak křičela, zjevně zpracovávala ty škaredý věci. Tak jsem to zkusila otočit a zatím vypadá že to funguje (snad to nezakřiknu). Zvládly jsme tento týden první den ve školce, že omylem šáhla na slimáka, kterých se bojí i konflikt s kamarádem bez toho aby byl v noci problém, jen 2x trošku kníkala když jsem ji probudila u kojení krtečka. A navíc se i v té posteli zklidnila, že necestuje, ale spí celou noc s hlavou na polštáři a pod dekou.