Potrefenáhusa dobre delas. Ja teda zakazala vsem natvrdo kupovat bonbony a poprosila jsem je kdyztak o ovoce kdyz uz neco chteji mermomoci dovezt. A nemel s tim nikdo problem:) akorat jedna moje babicka starsi kupuje prisernosti u vietnamcu, to se fakt neda, a tchyne ted koupila mensi k narozkam hraci decku se zvuky a pisnickama a to taky doufam ze se brzo znici:D
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa lol no to je jasny
ja mela dojen ze ty ksandy zabrani vyhrnuti a je to prakticky. Ale teda uz budu opatrna:)
Zuzuli no mne rikala kamaradka, ze na první návštěvě u pediatra dostali velkou pochvalu za body a teplaky, ze prej tam všichni chodej v dzinach, tak možná je to zvykem to mimino nějak vyfikavat, když se jde jakoze prvne k doktorovi?
no u nas ted byla takova komicka situace ohledne darku k 1.narozkam. Tchan ze koupi Tatru a jakou chceme. Tak ja ze zelenou. No zelenou ani nahodou, tu nekoupi. Tak ja ze oranzovou....no to si prej rozmysli este. Takze nechali to vyhnit a protoze takova vec se musi kupovat osobne, vcera vyrazili do obchodu a prej budem prekvapeny. Zelenou ani oranzovou nemeli
ted jeste musim vymyslet, kde ji budeme skladovat.
711990 tatra je po prvnim nadseni super odkladiste na drobne hracky. Jeste lepsi je obri popelarsky auto ![]()
Kokoska no asi bude muset parkovat na chodbe pred bytem, staci ze nam spoustu mista zabira ten slon co sem koupila pro sebe
ten ale mel uspech, Tonda ho poplacava po chobotu a leze na nej!
Potrefenáhusa já je taky k doktorovi "vyfiknu", ale místo džínů dostanou třeba měkké manšestráky nebo tepláky, co mají střih jako kalhoty. Mám takových věcí hromadu (od babiček nebo poděděné) a líbí se mi to, tak kam jinam. Ale všechno to jsou měkké věci, myslím, že mimino nezaznamená změnu.
Potrefenáhusa Jo ja to tak beru, dost veci jsem podedila a uz tak spoustu asi ani nepouziju (hodne obleceni vel. 56 treba). Tchyne a mamka mi navari a to je k nezaplaceni.
Já malého taky k doktorovi parádím, což u mě znamená dát mu něco čistého, většinou nového a barevně ladícího. Protože ty outfity, do kterých ho na doma nebo na ven, od doby, co začal lézt, neřku-li teď chodit, oblékám, mívají někdy až příliš eklektické vyznění.
Jos Mne z některý 56 vyrůstá až teď, je ji přes dva mesice a není úplně malá, ale spoustu věci jsem nepouzila - ty body přes tu hlavu a dupacky s tapkama, asi má velký chodidla, přišlo mi, ze ji všechno ohýbá prsty
Potrefenáhusa dobre delas. Ja teda zakazala vsem natvrdo kupovat bonbony a poprosila jsem je kdyztak o ovoce kdyz uz neco chteji mermomoci dovezt. A nemel s tim nikdo problem:)
tak to je vyborny, to u nas jsem pochodila tak, ze prinesli to co vzdy - bonbony, sladkosti.. plus nejake ovoce k tomu:-)) a kdyz jsem reptala, tak priste vic - obojiho![]()
dzizisketa Evaeva u těch větších je to jasný, já myslela první návštěvu u pediatra a velikost 56 max
A já tedy vždy měla radši body přes hlavu než zavinovací, nedělalo mi problém tu malou hlavičku někam procpat, zato pak ty vnitřní mašle nebo druky u zavinovacích mne pěkně stvaly.
Potrefenáhusa já nedavno viděla fotku z vítáni občánků a to byly jedny jedny rifličky vedle druhejch. Taky jsme jedny dostali ve velikosti 62, od sestřenice, co má tři děti. To vůbec nevím, co ji to napadlo.
Já jsem si teda vyfikla syna na křtiny, měl bílou košili, vesticku, motýlka a modré měkké kalhoty. Byl rozkosnej. Chtěla jsem vám sem narvat i fotku k áchání (nebo posklebovani, haha), ale nemám ji v mobilu ![]()
To i tehdy, já dostala hodně věcí po neteřích, ale takhle někam na ukázku jsem mu dávala něco jakoby lepšejšího. Ale vždy to bylo body a k tomu dupačky nebo tepláky, první jakoby kalhoty nosí až teď.
Potrefenáhusa No kez by, ale jestli vyjde odhad, tak v terminu bude mit maly 4kg a nevim nevim s tou velikosti. Ale zase jsem koupila akort asi 3 body z lindexu a ty vypadaji vetsi, tak me to nemusi stvat. Vlastne si vubec neumim predstavit to obleceni kupovat nove a jestli to vubec nekdo dela
.
Jos Dela. Mne to přijde fajn, koupit čas od času něco hezkyho novyho jenom pro ní. I kdyz z toho rychle vyroste
žluťásek to je vyborny, kdy presne se z rifli stalo svatecni obleceni?
Vlastne si vubec neumim predstavit to obleceni kupovat nove a jestli to vubec nekdo dela
.
To mi přípomíná kolegu, který se zcela vážně divil, proč se vůbec prodává nové dětské oblečení, když přece každé dítě oblečení dědí :)
A co měla dcera na první návštěvě u pediatra si upřímně nepamatuju, já se jen vždycky snažila vybrat něco, co půjde dobře svléknout a obléknout. Má to to dítě se mnou těžký :)
Potrefenáhusa Jako par kousku v kazde velikosti (taky mam lepsi ,,na ven"), ale za celou vybavu jsem teda moc rada za zdedenou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.