Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 12:39

Garfie K tem bosejm nohám jsem teď četla, ze v Kanadě jsou hodně zvykli nechávat mimina naboso i v zimě a ze je to možná důvod, proč tam nosej ty kožichy a k tomu pantofle nebo conversky naboso, zatímco našinec má rad hlavně ty nohy v teple 

ale taky mne ty ledový bosý nožičky trochu znepokojujou

Offline viktorka_od splavu
49360 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 12:42

Potrefenáhusa ja teda jak mam studeny nohy dostanu rymu. dite to samy odmala doted. neze by ho to presvedcilo at nechodi doma bosky a venku od kvetna do rijna v zabkach:-/ nicmene jakmile se ochladilo okamzite kycha a sopli. asi doufa, ze ho nepusti do skoly;-)

Offline Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 12:46

viktorka_od splavu To je tím, zes miminu dávala ponožky určitě! 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 12:48

Ginger nebudu zklamana, mne se kapla libi

Ale jo, lego je sazka na jistotu. Urcite bude zas k Vanocum.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 12:49

Potrefenáhusa Mně to právě taky přišlo zvláštní, u nás dostávají ponožky miminka kolikrát i ve vedru a sama mám pořád studený nohy-ale třeba je to fakt tím, že jen nejsem zvyklá :-)

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:01

Já podědila hodně věcí, něco bylo opravdu krásné, něco jsem si nechala jen do zálohy, kdyby byl někdy nedostatek čistého oblečení, protože jsem sama dost nakoupila. Vlastně vždycky, když si vyrazím něco koupit pro sebe, dovezu si kulový, ale pro děcka stoh . Jednou jsem i koupila od kamarádky balík věcí, popsala mi počty kusů a že za tisícovku, přišlo mi to fajn, tak jsem to vzala, ale byly tam i věci s fleky, to by mě vůbec nenapadlo, že někdo prodává flekaté oblečení. Ne, že by se kluci nikdy nevyskytli na veřejnosti s flekem, ale prodávat by mě to teda nenapadlo.

Online Sweet Potato
40434 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:15

Garfie Holky měly ve školce japonské spolužačky. Ze severu. Chodily v sukni a podkolenkách, když ostatní děti v kombinézách.

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:31

DOTAZ: ve školce mají mít pláštěnku. Nikdy jsme neměli. Kde se to kupuje?

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:37

Pinot Noir často je mají v drogerii jako Rossmann a DM, pak taky hodně v obuvi.

Ale jestli má gumovej komplet, přijde mi to zbytečný. Na válení na zahradě jsou gumový kalhoty lepší myslím. 

Online Sweet Potato
40434 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:37

Pinot Noir V Pepcu třeba. Nebo u číňanů. V Tchibu.
Nebo třeba v Rock Pointu. Jestli chceš investovat????

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:43

Potrefenáhusa třeba starší je horkokrevný po manželovi. Já teď doma ponožky už nosím, nohy mám studené prakticky pořád. Syn ponožky nechce a nohy má teplé.

Offline luciole
1230 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:45

Pinot Noir 

Taky ve Sportisimu - Dětské pláštěnky

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:45

Pinot Noir plastenku jsem koupila za dvacku v sekaci, nikdy ji nemel na sobe.

Jinak jsem je ted videla v malomestskych galanteriich a taky ve sportissimu.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:50

Pinot Noir i galanterie mivaji

49360 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:51

Pinot Noir kup pokud mozno to co maji ostatni, at je Risa spokojeny, stejne ji s nejvetsi pravdepodobnosti nepouzijou

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:53

viktorka_od splavu u nas teda skolkovy deti v plastenkach potkavam bezne, nase dite ji nosi rado 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:54

Jos ja to mela stejne, nechtelo se mi hromadit veci. Mela jsem toho dost od kamaradek, nestitila jsem se ani mistniho sekace. Ono je dneska hrozne lehke ty veci koupit, ale je tezke se jich pak zbavit. Neco jsem venovala kamaradce, neco jsem se snazila prodat, ale ty jo, to da takovou praci! A to nejsem z tech, co prodavaji seprane veci z lidlu za 95% porizovaci  ceny. 

49360 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:56

tina tjo ja si plastenku vzpominam z doby, kdy jsem ji nosila ja:-) pak se musela vzdy koupit ale vzhledem k tomu, ze v lijaku nikam nechodili a do beznyho deste jsou dnesni materialy bund apod dostacujici ochrana, obvykle jsem vyhazovala nepouzitou

Online Zuzuli
3790 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 13:59

Tak mala ma obleceni vsechno nove, je prvni vnouce mych velmi nadsenych rodicu a prarodicu (kteri kazdy nakup konzultuji, takze ted uz nakupuji vetsi velikosti, na altualni uz je stop stav, aby to mala stihla nejak unosit) a taky z nasich kamaradu mame dite jako druzi a ti prvni spolu s nami jedou druhe kolo. Takze neni po kom dedit a nez kvuli kazdemu kousku vest konverzace nekde na vintedu a behat na postu pro kazde bodicko, tak radeji udelam jeden nakup treba v H&M. Zaroven jsme teda dost minimalisti, jak rychle roste, tak toho moc nekupujem. Aktualne ma myslim pet bodicek, ctyri teplaky a jednu mikinu. 

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:03

viktorka_od splavu tak asi zalezi i na ucitelkach, do ceho je navlecou