Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3790 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:08

Potrefenáhusa no jo, me az ted doslo, ze to je velikost na novorozence. Tak to je to jeste horsi kus obleceni, nez jsem doted myslela. Mam ponekud zkresleny pohled na to, co deti nosi, kdyz jsem velikost 56 vyrazovala az ted ve ctyrech mesicich. Nicmene u doktorky mela poprve na sobe overalek, myslela jsem, ze to je klasika, v cem tam ty mini miminka chodi. 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:33

žluťásek já to tam chci nechávat, nebudu to nosit tam a zpět a přemýšlet, jestli bude nebo nebude pršet. Takže něco levného, ale pokud to obleče, tak aby to fungovalo. V dešti chodí na procházky, válet po zemi je nenechají. Takže Pepco nebo Sportisimo zní dobře! Děkuju všem!

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:41

Ja ted asi prerusim diskuzi, ale ted se asi zase zavnou zvysovat ta opatreni....takze, tahate deti i do obchodu? Ja bez nich tezko se nekam dostanu a nechavat nakupy sambovi se mi fakt nechce, takze? Nejaky napady? Jako v tom nejhorsim je tam asi brat nebudu any na me nikdo blbe nekoukal, ale jinak me napadly treba rukavicky, co vzdycky po nakupu sundam? Dcera sedava na voziku. Rousku nevim jestli ji nacpu asi ne.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:44

Karja beru jen mladsi a davam ji do voziku az po tom co madlo otru desinfekci. Jinak nic jineho nedelam

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:47

Karja

Ano, chodím, chodila jsem i během jarního nouzového režimu. Ne denně tedy, tzv. courani jsem ani tak nikdy moc nepraktikovala. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:49

Karja Já se tu před pár dny ptala na ty dětské roušky. Musím pořídit něco, co bude ochotný nosit. Malý je ještě malý, takže to naštěstí nic. S nákupy uvidím, chodím s nimi oběma, starší miluje ten dětský vozík, mladší sedí v normálním vozíku, je to pro ně zábava. vzhledem k tomu, že mu rostou zuby a všechno okouše, madlo a okolí stříkám dezinfekcí, než ho tam posadím. Rukavice jsou dobrý nápad. No uvidím, jak se do budoucna zařídíme.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 14:54

Karja u nás masky nosí děti od 6 let a dospělí v obchodech a veřejný dopravě už několik měsíců nonstop. S dětma normálně nakupovat chodím, už ani neřeším, na co všechno sahají, ani nic nedesinfikuju. A v tramvaji je nechávám jíst (suchý pečivo) a taky neřeším. Asi jsem už otrlá. Momentálně tu máme 23 nakažených na 100 tis. obyvatel za posledních 7 dní. Nedávno to krátce vystoupalo na 34. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:03

Diky! Me vubec nenapadlo vydesinfikovat to madlo!! V nasem malem obchode ji zkusim dat ty rukavicky, spis i kvuli lidem,je to tady samej duchodce.

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:18

Pinot Noir Ty pláštěnky stojí pár korun, klidně i Vietnamcu fungovat to bude, je to zataveny plast. Když nekoupíš ty úplně tenké, tak to je jedno. 

Já jim to vždy kupovala kvůli školkám v přírodě, ani to nevytáhly, protože měly výborné bundy, ale nez řešit těch 50 Kč nebo kolik to bylo, je jednodušší to pořídit. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:34

Tabea koupila jsem 5ks detskych rousek v CaA. S Hello Kitty Ale dcera je z nich nadsena, nosila je i doma . Pro kluky tam taky cosi meli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:36

Karja já už to taky moc neřeším, vzhledem k tomu, že začínají kroužky, spíš to chytne tam. Chodím míň než před tím, většinou to vyřídíme rychle, jednou týdně objednávám. Poté vydesinfikuju ruce, rohlík dostane až venku. Děti nemají těžký průběh, tak to moc neprožívám.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:52

Mulen Taky se tam chystám, ne teda na kitty, ale jestli bude tlapková patrola, asi v nich bude chodit i spát

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 15:59

Karja ja jezdila na nakupy minimalne, a to v dobe, kdy mohl hlidat muz - takze bez deti. Ted posilam starsiho do skolky, tak uz je asi vsechno jedno

Syn sice dostal uz v breznu hygienickou nalejvarnu, ale ted jsme byli na koupalisti a koukam, ze nafukuje nejakej balonek. Tak se ptam, kde ho vzal. Nasel ho na zemi, ale prej se nemam bat, protoze si ho vypral v bazenku na myti nohou

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:03

Gatita takze nalejvarna zafungovala!

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:10

Já teda musím taky věci nakupovat sama. Děti v okolí máme už puberťáky a nebo bezdětné kamarády. Mamce jsem nákupoy rovnou zakázala, protože ona by všechno koupila v sekáči za 15 korun - flekaté a seprané, protože za tu cenu to tam nešlo nechat!  Nových jsem teda koupila jen pár kousků a pak asi 3 větší balíky na Vinted, vždy jsem si našla někoho od koho se mi líbilo těch věcí víc a nechala si to poslat na zásilkovnu co mám pod oknem  

Ale pobavila jsem se dost, známá je také těhotná a poslala mi jaký super úlovek pro miminko koupila a jestli chci pro naše taky... Jsou to bílé skinny rifle a koženkový křivák ve vel 56  Já mám připravené overaly, zavinovací body, tepláky do nápletu a nějaké propínací mikiny a svetry... 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:18

MPLee
vyhraváš

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:19

Sweet Potato No hele, já už tady těch historek o zimě v Japonsku pustila dost...ale třeba tu, jak jsem na začátku prosince šla do místního parku lovit větve sakur na barborky v zimní bundě a míjela tam školačky v podkolenkách, krátké sukni a saku myslím ještě ne.  

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:21

MPLee Křivák a slimky 0-3 měsíce

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:23

MPLee je to pro chlapecka doufam?

Garfie a jak jste na tom vlastne s Japonskem? Teda ze jsem tak zvedava

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:24

notna ale vidis ze prece STRETCH skinny...to mas jak leginy