Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:27

711990 Naštěstí to z října posunuli na leden. Zatím to vypadá, že jedeme, poté, co jsme zkoušeli hledat online podnájmy, tak asi pojede muž sám dřív a my za ním třeba po měsíci, viděla bych to tak nějak po pololetí. Děti už se vcelku smířily, teda mladší se těší, starší se vyrovnává :-) Celkově ale mám dost smíšené pocity kvůli kovidu, Japonsko pořád neotevřelo hranice, mám strach, že cestování bude hodně omezené. Žádné zástupy návštěv u nás, prázndiny dětí doma a moje cesty do Vietnamu a Kambodži, jak jsem si plánovala....

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:30

Garfie tak drzim palce! Jsem rada ze deti to zvladly a jsem hrozne zvedava:) treba se stane nejaky zazrak a za rok uz to bude lepsi!

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:32

MPLee No tak to je neuveritelny kousek. A jinak je ta kamaradka pri smyslech?

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:37

711990 No já doufám!! Nejvíc se stejně těším na jídlo!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:42

Garfie no to se nedivim, zavidim ti to moc. A vidis, kdyz uz se ptam, zvazovali jste podivat se na Ogasawara ostrovy(Bonin)? Nedavno jsem je objevila na insta a teda tam bych chtela moc. Jen je to poradna dalka, 24h trajektem.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:46

711990 To je prece jasnej unisex! Moc dobre vi, ze pohlavi nezname a nechceme znat

Jos Ona to ani neni kamaradka, jeji pritel kamaradi s manzelem. Ona mi vzdycky prisla divna. Minule kdyz u nas byli na grilovani se hrozne pohorsila, ze ja jako tehotna piju birell, (vzdyt tam muze byt az 0,5% alkoholu!) a jim grilovane maso, to se preci nesmi! Tak jsem cekala ze bude divna, ale tohle jsem necekala  

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:49

MPLee lol no hlavne ty bily slimkydoufam ze sis ty bundy nechala privyzt aspon 2, co kdyz jednu poblije!

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:54

MPLee Jo to u nas byl muj byvaly spoluzak s tehotnou zenou a mel podobne prupovidky. Prej ty jis syry? das si decku vina? Jis ryby? A co to kafe? A vlastne byl zazrak ze prijeli, neb jsem pracovala ve spitale a prece covid  a ja skoro smrtici riziko. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 16:56

711990 Slimky dobrý, ale mne fascinuje ten krivak. Když si představím, jakej mám problém narvat ty mrňavý rucicky do mikiny 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 17:18

MPLee . Takže ta už má o oblečku na první návštěvu pediatra jasno!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 17:31

Ja ted mlsne okoukavala pyzamka v lindexu, ale to mrne spi zasadne bez periny a v pyzamu bez slapek by ji byla zimaa teda stezuju si ze v ostrave zrusili next kids, to me mrzi dost... 

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 17:46

Sairon to znie ako krásny návod, s dovolením ho aplikujem

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:08

Tak já jsem nové koupila přesně následující: 2x dvoje ponožky (Lídl+Pepco, protože socky), 1x set body (Lídl, protože socky), 1x polodupačky (Pepco, protože do třetice socky).

Teď ale nevím, jak holka přežije podzim bez křiváku...

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:08

711990 Ty jo, to mě vůbec nenapadlo! Jako ono těch ostrůvků i kolem Okinawy je spousta, ale tohle je pekelně daleko, zvlášť když tam ten trajekt jede 1x týdně  . Tolik volna ani mít nebudeme, ale možná na zakončení bychom to mohli zvážit, vypadají fakt krásně. Minule se nám právě závěr totálně povedl, poslední víkend jsme letěli na Hokkaido, v Sapporu byl zrovna ledový festival, půjčili si auto a trochu to tam dětem ukázali a další víkend jsme se přesunuli do Tokya, uložili kufry na letišti a odletěli na týden na Okinawu, to bylo úplně nejvíc super, ráno se brodíš na vlak ve sněhu a druhý den ráno snídáš na terase ve dvaceti stupních, v té samé zemi, neuvěřitelný!!! 

Jinak já tam mám restů pořád plno, hrozně naprd je, že nejvíc cestuju, když někdo přiletí na návštěvu, jenomže to právě vymetám ta známá stokrát viděná místa. :-(

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:10
Reakce na Jos:

MPLee Jo to u nas byl muj byvaly spoluzak s tehotnou zenou a mel podobne prupovidky. Prej ty jis syry? das si decku vina? Jis ryby? A co to kafe? A vlastne byl zazrak ze prijeli, neb jsem pracovala ve spitale a prece covid  a ja skoro smrtici riziko. 

​Spíš je zázrak, jestli odjeli živí.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:11

Dieťa v pôrodnici bolo v plienke, 40- ročnej košieľke so zavazovanim veľkosť tak 68 a klasickej starej zavinovačke. Keď sme prišli z pôrodnice, zistila som, že tá zavinovačka je dobrá vec, mala som kúpené dve 'moderne' - na suchý zips, ale boli veľké, mama mi kúpila tú klasickú a do druhého dňa ušila ešte ďalšiu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:27

MPLee no ty koki . Mna by velmi zaujimalo, ci do toho to chuda dieta nakoniec narve.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:36

Dnes prisli tie protetiky Dany a na jeho nohu sa zdaju super ale su mu akurat, to za mesiac mozem kupovat nove

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 18:54

Mrakoplas

Jo boty, to je teď naše bolest. Jak se teď na pár dní ochladilo, stejně chodil v sandálech akorát jsem mu do nich dala ponožky. Čekám totiž zase v blízké době skokovy nárůst nožičky a nehodlám kupovat boty skoro za litr na týden, že jo. (Když už jsem teda tak rozmařilá, že mu musím kupovat tak drahé boty!) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 19:07

dzizisketa no aby si sa neprepocitala ako ja, ked som na jar/leto kupila platenky rak o číslo vacsie, lebo celu zimu mu noha nenarastla, tak na jar a v lete musi, ze? No este stále mu nie su dobre a uz som stokrat olutovala, ze som nevzala tie mensie . Kedze ide jesen/zima, uz ich neznosi a na jar zas budu určite male.