Mulen To věřím! Pro holky je to módní doplněk, pro kluky opruz. ![]()
Staršímu bude 6 v listopadu, tak pak se bude muset přemoct a masku nosit. Nějaký dětský mi ušila sestřenice, tak to bude stačit. Ale díky za tip!
Vše o těhotenství a dětech
Malenge tlapkovou patrolu jsem neviděla, to by měla dcera těžký dilema
Ale bylo to dost probraný...
Tabea není zač
. Jsou s gumičkama za uši. Uvidím jak moc budou prodyšné, jsou teda dvojvrstvé ![]()
Garfie No to muselo bejt dokonaly
tak treba vyrazite!:)
Ava já bych to tak nebrala, moje děti mají z Lidlu a pepca většinu věcí. Je mi líto, za to utrácet. Malé miminko z toho za měsíc vyroste, pak přijde období příkrmů, kdy to poblije nebo pokecá něčím, co nejde vyprat a jak začne lézt nebo chodit, tak to zase hrozně ničí. Některé ty věci, které se tomu jako zázrakem vyhly, jedou dokonce už třetí kolo, občas se zadaří a natrefíš na něco kvalitního. Radši ty peníze utratím třeba za boty.
Ale křivák je samozřejmě must have, zapínání vepředu pro snadné oblékání a když to poblije, tak to otřes![]()
ke mně se nějak dostala džínová bunda velikosti 74, to byl podobně praktický kousek, už ji nemám;)
Jak tu resite to vselijake obleceni, tak u nas je to vysilujici kapitola. Jedem do roztrhani asi 2 tricka a kalhoty, pyzama mame pripustna jen 2. A ten prusvih, kdyz se musi neco vyprat a je treba obleci neco jineho - scena na pul dopoledne, dnes malem neodesli do skolky. To same vecer s pyzamem. Hodina a pul kriku kvuli novemu pyzamu, sli jsme spat az v jedenact
. Ja bych s nim i sla na nakup, nechala ho vybrat a koupila mu 10 stejnych pyzam az do maturity, ale malokdy to klapne. No nic, necekam, ze mi poradite, to jen abyste vedely, ze kojenecky smoking od tchyne nemusi byt to nejhorsi...
Tak Ríša neměl rok a půl rýmu a po čtyřech, resp. třech dnech (protože už od rána) ve školce sople jak šráky ![]()
dzizisketa No, tak ja jako necouram,ja nakupuji:-D Takze fakt tak ctyrikrat za tyden, aby bylo cerstve pecivo, plus neco bezne chybi v domacnosti.
Evaeva No vis co, ja to ani neberu moc z pohledu snad, ze se nakazime my, ale ze treba dcera tam neco oslinta/poprska, proste tak nejak v obou smerech. Ale ta desinfekce pred a po je dobrej napad a tak celkove ji to budu furt vysvetlovat, ona je dost ucenliva.
Pinot Noir táto myšlienka ma ničí, od januaroveho zvracania v škôlke je doma a za celý čas úplne zdravý, a keď nastúpi, dávam tomu 3 dni
Karja rozumím ti, ale nějak jsem se rozhodla žít co nejnormálněji. V Praze se zase zavádí roušky i do obchodů, takže to riziko se zase obousměrně sníží. Já se snažím to vyřídit rychle, myslím, že za tu dobu by se nikdo nenakazil.
letfenixa jj nalosledy boli decka chore presne v obdobi, ked zavreli skolky (marec). Uz sa na to chystam.
Evaeva Vy ste nemali teraz povinne ruska v obchodoch? U nas ako to nariadili v marci tak to aj ostalo
inak som tiez zvedava kedy mi dieta dovlecie domov nejaku skolkovu chorobu. Naposledy to bolo v marci tesne pred zatvorenim jasli kvoli korone a uz sa tam nevratil
Sweet Potato kamosky pribuzny maj 11 deti. Sou verici a lidi z jejich farnosti se jim slozili na nejakej starej autobus....
Sweet Potato Stara mama mi hovorila ako jej lekar kratko po porode neveril ze je zas tehotna. Rozdiel medzi detmi bol 11 mesiacov
Evaeva to nemělo být fnukani, spíš narážka na to,že já jsem nové nekoupila fakt skoro nic, natož takovejhle fancy modylek. Dostali jsme strašně moc oblečení od kamaradek + jsem vzala dva pytle takovýho mixu od jedné paní. Myslím, že to ani všechno nevyužijeme a ráda to zas pošlu dál někam, kde to poslouží, asi do azylaku pro matky s dětmi. Ale zas neříkám, kdybysme ty peníze měli, tak je asi ráda za věci pro mimino utratim... To zas jo, ty věci jsou krásný.
Nevěřila bych, že se to stane, ale normálně nám na pískovišti jiná paní šlohla formičky! Sbírala to tam, tak jí říkám, že máme stejnou sadu a zrovna tohle, co drží v ruce je naše. Tak prý jojo, že si vezme svoje. No tak houby, vzala nám koně a krávu a nechala nám svého blbého kohouta, tak máme ty blbé kohouty dva ![]()
dzizisketa podepsat lihovkou! ![]()
dzizisketanene
. Lidi ukradnou všechno. Ale chci věřit, že to nebyl záměr. Nebo jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.