Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 23:53

Karja doprcic, my sme zabudli na minulotýždňovu holubov a zajacov!

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 23:54

711990 mě ty cizí děcka taky serou. Bohužel Ríša už je ve věku, kdy je vyhledává. Ještě nedávno jsem říkala, podívej, tam půjdeme, nikdo tam není, ale teď už Ríša říká, tam nepůjdeme, nikdo tam není

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 23:55

Karja Tak to je možná dobře, že u vás pořádné hřiště nemáte ;o) By se ti doma množily cizí děti a co potom s nimi? :o)

711990 Tak já jsem taky dlouho jezdila téměř výhradně na hřiště, kde nikdo kromě nás nebyl, ale jak mi do toho dcera začala kecat, tak holt musíme na hřiště, kde jsou děti ;o)

A teda jako s vytrháváním z ruky mám taky zážitek. To si dcera půjčila lopatku od chlapečka a když ten ji chtěl vrátit, tak mu ji nechtěla dát, tak jí říkám, že je jeho, že mu ji vrátit musí a uprostřed mého výchovného proslovu přišla chlapečkova maminka a tu lopatku jí prostě z ruky vyrvala. Tak téhle ženské se od té doby teda pečlivě vyhýbám.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 23:57
Reakce na brrr:

Potrefenáhusa Jestli malá ve dvou měsících teprve přechází z 56 na 62, tak se Ti do kočáru v zimě vleze, neboj. Nepředpokládám, že byste měli kočárek pro panenky, i když K. taková vlasatá panenka je :-)

​Z tý lindexový prodloužený 56, jiný oblečení jsem vyřazovala už snad před měsícem
v zimě se tam snad ještě vejde, ale potřebovala bych asi, aby tam vydržela do jara, než bude sedět, a to se mi úplně nezda

je teda o dost menší než chlapeček kamarádky, co se narodili stejnej den, tem ten kocar budou radi, když vydrzi do Vánoc, to už jsme se s kamarádkou bavily, maj ten kocarek menší než my 

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 04. zaří 2020 23:59

Potrefenáhusa Viktor jezdil celou zimu v kočárku s pokrčenýma nohama . No a čepice s bambulí jsem musela vyřadit

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 00:00

DruI my sme raz dostali sprdung kvôli hojdačke, je to takpovediac najvychytenejšie ihrisko v meste a na hojdačku sa väčšinou čaká, poctivo sme počkali a po asi 5 minútach prišla na ihrisko pani s chlapcom v cca synovom veku, on začal hneď plakať, že sa chce hojdat. Po asi minúte som si vypočula, že ale teda nech sa nehnevám, ale na hojdačku treba pustiť aj iné deti. Neveriacky som odpovedala, že sa syn hojdá len chvíľu, na čo mi ona povedala, že nás už dlhšie pozoruje a že to nie je pravda. Schmatla som syna, povedala jej niečo ostré a nazurena som odišla. A tiež sa jej odvtedy vyhýbam.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 00:07

Pinot Noir  Píšu si, čepice s bambuli nekupovat

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 00:38

Pinot Noir Ono to spíš závisí od té kultury. U nás žádné hračky na hřišti nejsou, takže si každý musí nosit, pokud chce placat bábovky. 

Problémy dělá ten mix, očividně. Ale třeba u nás se půjčovalo běžně a docela rychle se každé dítko naučilo, že to musí taky vracet. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 07:04

DruI takze vlastne nejenom cizi deti, ale i cizi rodice sou problematicky!!! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 07:40

To je zaujímavé ako je to vsade inak. U nas na ihriskach sa hracky poziciavaju, bud sa opytaju deti, ci mozu alebo rodicia. Je fajn, ze sa syn naucil hracky poziciavat. A tiez, ze nemusim vlacit tolko kramov, vzdy nam ktosi cosi zicne :)

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 07:40
Reakce na 711990:

jak se tu hejtovaly navstevy hriste, ja si s Tondou hraju rada, ale ty ostatni deti me neskutecne stvou.

​pockej, az budes mit vsechny ty cizi deti doma v obyvaku;)

Vzdycky prijdem ze skolky a prebejvaj mi tak dve tri deti, syn sezve pul skolky na navstevu. Nastesti to jsou moc mile deti, ale radeji bych uz klid, o tom zadna 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 07:43

Gatita proboha!

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 07:59

711990 vubec to nechapu, jsme rodina podmracenych kakabusu a zrovna nase dite musi porad zvat nekoho na navstevu. A naopak. Me nikdo nikam nezve, ale syna jo. Cele odpoledne mi drnci telefon a volaji maminky tech spoluzaku a dozaduji se syna. Jsme velmi spolecensky vytizeni. Minuly tyden nam cesta domu ze skolky (1,2 km) trvala 4,5 hodiny, protoze jsme se museli stavit tady a tamhle a jeste to vyustilo v plny diar na pristi tyden

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:01

711990 Rodiče jsou nejhorší! ;o) A já teda průběžně přemýšlím, komu lezu na nervy já :o)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:03

Gatita Tak teď se bojím, že tohle je popis naší neradostné budoucnosti. U nás se taky dvěma asociálům narodilo dítě extrémně milující společnost!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:04

Gatita to je dobra pomsta osudu

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:39

Gatita to je asi fakt pomsta osudu, jak píše 711990 Ríša se jeví podobně, už vyjevil přání, aby tu nějaké děti přespaly

Přitom první den ve školce mi učitelka chtěla ukázat seznam dětí, abych se podívala, které známe, a já řekla, ať se neobtěžuje, že žádné, a ona prý, tak třeba aspoň jejich maminky, tak jsem řekla, že tu fakt nikoho neznáme, tak usoudila, že jsme se zrovna přistěhovali

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:54

Zavidim, ze se seznamovat nepotřebujete, já bych se tu s nějakou matkou potřebovala seznámit, až bych brecela, ale budu asi muset počkat až na to pískoviště 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:57

Pinot Noir

Potrefenáhusa ja se touzim seznamit!!!!Ale vzdycky we akorat seznamim s cizima detmanaposled jsem nabrala partu deti, ktery za mnou behali jak pejsci a chteli si vsichni hromadne hrat:D

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 05. zaří 2020 08:58

Potrefenáhusa

Ja tu ziju 30 let a s mistnimi matkami jsem se seznamila az loni, prave diky skolce....

Na seznamovani s matkami jinych mimin jsou dobra ta ruzna cviceni a tak, u nas dokonce existuje i nejaka fb skupina.