Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 22:37

A ať vás tady jen nevyužívám, tak mám take jeden tip. Třeba kdo máte děti, které se zrovna zajímají o lidské tělo, narazila jsem na stránku, kde jsou ke stažení kosti a orgány, v podstatě v životní velikosti. Hráli jsme s tím s dětmi na táborech hru, děti se obkreslovaly na papíry a pak se snažily do sebe správně poskládat všechny části  Mají tam i spoustu dalších nápadů a aktivit na různá témata. Většina je teda za poplatek, ale opravdu za pár korun a moc pěkně udělané :-) Kostlivce a orgány případně asi můžu přeposlat, snad jsem si je dobře uložila

Tady

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 22:47

Prosím vás, tie čo ste aktuálne dávali deti do jaslí, nevrátila sa im separacnu porucha? Syn tento víkend u starých rodičov absolútne nedovolil nikomu okrem mňa s mužom sa ho dotknut, muža vzal na milosť len keď som nebola ja na dohľad. A to so svokra vami fungoval samostatne, teraz ho svokra nesmela ani vziať na ruky, ani prebaliť, nechcel s ňou ísť ani trhat ovocie a so svokrou za zvieratami a po vajíčka a to tie činnosti miloval.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 22:51

DrowRanger u nás to vlani nastalo

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 06. zaří 2020 23:02

MPLee ooo, to sa nám zíde, ďakujem

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 00:07

DrowRanger u nas pred temer 40 lety ne ze se nevratila, ale objevila se. Do te doby spolecenske dite, hlidatelne kymkoli, vrestelo jak sirena, kdyz jsem jen sla na zachod. Nakonec jsme jesle vzdali, i kvuli nemocem teda. Ale myslim, ze i v tom ta psychika hrala velkou roli.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 00:39

Tak hlásím po jednom týdnu ve školce rýmu jako trám. Čeká mě několik dní s nemocným dítětem a princeznou, která umí říct jedinou větu - eště houpe. Si asi střihnou, jestli budu s marodem doma, nebo se zdravou venku.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 08:03

dynda ja to cekam kazdou chvili, divim se, ze ryma neprisla jiz druheho zari. Podle me bude nudle nejpozdejc dneska. a bude to blby, protoze z toho nebudou 3 dny doma, jako jsme to s prostou nudli praktikovali v minulosti, ale rovnou dva tydny...a pak znova a znova a tak porad dokola...

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 08:15

DrowRanger myslím, že to je běžný jev u jeslových dětí. Proto jsem se minulý týden radovala, že Ríša chce jít ze školky rovnou k babičce, tzn. žádné hlídání mé osoby už se nekoná, což je podle mě znamení, že zralost pro kolektiv je u něj už úplně jinde než před rokem.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 08:16

Gatita ale nudle není příznak covidu, ne?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2020 08:34

Pinot Noir v jednom z těch článků, co jsem někdo dával, rýma uvedená byla.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 08:56

Pinot Noir myslim, ze nikdo nevi...

Offline Anema
1282 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 09:02

Gatita Pinot Noir minimalne hygiena ji za priznak nepovazuje neboli pouze samotna ryma jako priznak k poslani na test nestaci...

Offline Anema
1282 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 09:11

MPLee ja chodila na tehotensky cviceni do bazenu Prahy 11, prvni pulka takovy legracni cviceni na micich (ale aspon bez ezo kecu a kdyz uz rady k porodu, tak prospesne), ale hlavne druha pulka bylo cviceni ve vode a to bylo super, tam se dalo tomu dat i nejakou intenzituNebo si pak aspon trochu zaplavat.

Offline continuity
43154 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 09:38

Pinot Noir to je bohuzel úplně jedno, co je příznak covidu. Lidi jsou už tak vynervovani, že mi říkali, že moje dítě s afty má možná covid. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2020 09:56

Gatitau syna skoro každá rýma přejde do kašle, to znamená doma klidně i tři týdny, s kašlem ho teď opravdu nikam dát nemůžu. Tohle bude dlouhá zima.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 10:30

Evaeva u nas prave taky. Prejde to pak v takovou tu zadni rymu, co se drzi vevnitr a byva z toho kasel klidne na mesic. Tak se taky netesim. Krome toho, ze mam celkem strach i z toho covidu, ta skolka je fakt pravdepodobny zdroj...A vzhledem k tomu, ze kontakt mame opravdu blizky, to je kolikrat skoro dychani z ust do ust, nos na nosu, tak to pak nechci videt tu naloz doma. Ale muz vyhodnotil, ze dalsi rok doma s ujecenou matkou je skoro stejne skodlivy jako ten covid, tak jsme to pustili. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 11:32

Gatita Na zadni rymu davej Sinupret, pokud uz ho davno nedavas..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2020 11:42

Gatita já se právě covidu nebojím, jednou to stejně chytneme, zároveň tak nějak počítám s tím, že to dotáhne syn. Spíš se bojím, že celý podzim strávíme v karanténě. My jsme se taky rozhodli, že budeme fungovat normálně, žádné kroužky nevynecháváme. Teď už je jasné, že se to jen tak nepřežene, není to otázka měsíců, ale spíš let a takovou dobu se tomu vyhýbat nemůžeme.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 12:22

Evaeva my taky, mame dokonce cely jeden krouzek

Online Len
2673 příspěvků moje polička 07. zaří 2020 12:23

Já už mám virózu taky.:( V sobotu večer mě ukrutně začalo bolet v krku, to mě naštěstí už přešlo, ale ta rýma. Přitom taková banalita, ale stejně mě to vždycky dostane. Já nedám dopustit na nosní konvičku, pomáhá i na tu zadní rýmu a naučí se s ní i děti.