V pepcu mají za legrační peníze barevné čtvrtky (20 Kč za celý blok) a barevné samolepicí papíry (12 Kč blok).
Až budeme s těma dětma v karanténě, jako když najdem ![]()
V pepcu mají za legrační peníze barevné čtvrtky (20 Kč za celý blok) a barevné samolepicí papíry (12 Kč blok).
Až budeme s těma dětma v karanténě, jako když najdem ![]()
Gatita my máme dost, starší 3, mladší 2 a já 1, ale ještě nezačali, tak jsem zvědavá, jestli vůbec odstartují a kolikrát tam vůbec půjdeme přes ty virózy a případné karantény.
A syn už na tom plavání byl?
Evaeva jo jo, to je ten jediny krouzek. Nechtel, odvazany z toho neni, ale rozhodla jsem se, ze se musi kousnout a 1x30 minut tydne nejak vydrzet. Do niceho dalsiho uz ho nutit nebudu, on na to fakt neni. To plavani je moc hezke, v te mistnosti je 40 stupnu, voda ma snad pres 30, v kurzu jsou jen 4 deti a vede ho mila instruktorka. Chodi tam spolecne s kamaradem, tak snad mu to pomuze.
Gatita to ani nezní jako kolektivní činnost;), to si syn určitě brzo zvykne.
žluťásek ja ted nakoupila podobne veci v lidlu, plus nakupuju ruzne stavebnice po bazarech - na dlouhe zimni dny bez skolky
. Jsem tedy hrozny kramar, sotva se pracne zbavim nejake veci po detech, hned vytipuji 10 dalsich, co musime mit...
Jsem tedy hrozny kramar, sotva se pracne zbavim nejake veci po detech, hned vytipuji 10 dalsich, co musime mit...
![]()
Tyhle výhodné nákupy za pár korun jsou nejhorší. To jsou tuhle fixy, tamhle mrkací očička, tady čtvrtky a lepidla, tamhle zase pěkný košík na ty výtvarné potřeby a jeden ani nemrkne a už by kupoval novej kallax ![]()
žluťásek ja se prave normalne docela krotim, to jen ted jsem se nejak rozjela:)
Já vím, že už to tu bylo napsáno x-krát, ale mohl by mi, prosím, někdo poradit nějakou knížku na večerní čtení pro tříletého vnuka? Miluje hasiče, popeláře, záchranáře, policisty ![]()
Kdybyste chtěly spojit příjemné s užitečným a udělat někomu radost třeba na Vánoce.. :)
Dnes mi urobilo radosť: syn na ihrisku sa hral ako všetky deti, pred ziadnym neutekal, a prišiel mi posuskat, že dievčatko v tmavoruzovej mikine a so sponeckou vo vladoch je jeho kolegyňa ![]()
Ve třech letech měl syn ještě pořád moc rád knížky "pro malé vypravěče", bez textu, kde je hodně obrázků, o kterých se dá povídat. Takové to hemžení plné postaviček. U nás letí dodnes např. Co mají na práci myšky a myšáci.
Jestli má rád hasiče, tak máme doma Hasičské pohádky od Z. Pospíšilové, ale přišlo mi, že na nás byly ve 3 letech dost dlouhé (asi desetistránkové). Pravděpodobně existují ze stejné řady i pohádky o policajtech.
Viděla jsem teď v knihovně Pětiminutové pohádky - Tlapková patrola, ale netuším, nakolik jsou kvalitní. Jen že tlapková patrole je dost oblíbená a 5 minut je pro malé děti tak akorát:)
Gatita tu 5 minutovu Labkovu dostal syn od sestry a je to hroza, hroza, hroza. Ale mozno je len ten slovensky preklad tak blby (ale asi ani zaklad nie je nic moc).
Edit. Teda syn to ma rad ale pre mna je to utrpenie citat, nevydržím viac ako jednu.
dorka můj syn má 3,5 roku a taky má v oblibě vlaky, tramvaje, hasiče apod. Ale kupodivu pohádky ho baví úplně jiné, nejraději si večer čteme Haló, Jácíčku od Daisy Mrázkové a Knížku pro Lucinku od Mileny Lukešové. Ještě máme rádi knížky od A. Lobela, hlavně Kvaka a Žbluňka.
Taky má moc rád knihy s celostránkovými ilustracemi a pár větami na stránce, třeba Hádej, jak moc tě mám rád, Mám tě ráda, Gruffalo.
A pořád pořád pořád dokola ty vypravěcí knížky, o kterých píše výše Gatita, hlavně Jaro, léto, podzim, zima, noc od Bernerové a i ty Knížky pro malé vypravěče. Hasičská je top :-)
Mrakoplas teda i cesky Tlapky jsou dost zoufaly...
Pokud dite nevyzaduje, nekupujte.
dorka synovi budou tři v listopadu. Zatím největší úspěch měly Alenčina a Martínkova čítanka. Tam teda nejsou ani hasiči ani nic takového, jsou to příběhy dětí, takové ty běžné denní, takže mu nedělalo problém si to představit. Nic jiného neposlouchá tak pozorně. Teď čteme Milda a Milda, to je o skřítcích ze školky, mě se to líbí, ale na něj je to ještě složité, mi přijde. Řekla bych tak od třech a půl, čtyř let.
dorka no a top čtení u nás zůstává Dobrodružství pavouka Čendy.
Všem moc děkuji, pomohly jste mi při výběru, právěže těch obrázkových "vyprávěcích" má hodně (taky inspirace odsud
) a moc ho baví, ale že už ho začíná bavit i čtení krátkých příběhů, takže využiju vaše tipy a k narozeninám bude i literatura ![]()
Evaeva díky, Martínkova čítanka by mohla taky zaujmout
Pinot Noir som ti toho Cendu prehnala googlom a zistila, ze to vlastne u babky mame v slovenčine ale nikto to necita lebo sa toho deti trochu boja ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.