Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 09:17

slniecko výborný A některý věty fakt říkám, se.mus zamyslet nad sebou

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 09:29

Jak jsem se tu nedávno radila, jestli cpát dítě na plavání, když o to nestojí. Tak máme za sebou druhou lekci a musím říct, že paráda. První hodina byla velký stres, syn většinu lekce pozoroval bazén z dálky a když už tam vlezl, držel se jako klíště instruktorky. Na druhé lekci už to bylo bez stresu, do vody šel hned a dokonce jsem i přes sklo viděla, že se usmívá (!) a přišel mi takový uvolněný. Nechci to nějak ujásat, ale myslím, že jsem dobře udělala, že jsem ho tam dostrkala tak trochu proti jeho vůli. Jak mi tu někdo psal, že raději nějaký komorní kurz než plavání se školkou (continuity ?), tak to potvrzuju - malý bazén, málo dětí, soukromí v šatnách, žádný velký šrumec - to taky dělá hodně u bázlivějších jedinců.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:10

Gatita vidíš, nakonec ho to chytne, to je skvělé. Některé děti je potřeba trochu popostrčit. A příště, až ho budeš chtít někam přihlásit, můžeš říct na plavání si taky nechtěl.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:15

Gatita u nás včerejší plavání se starší velký špatný, období vzdoru jede na plné pecky a jarní korona pauza tomu taky uplně neprospěla...v půlce lekce jsem ji postavila na kraj bazénu a řekla jí, že jestli se nezklidní, tak jdeme okamžitě domů a s plaváním končíme. Tak že teda už bude hodnábohajeho!

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:20

rasaNori pokud/dokud ti takove vyhruzky funguji tak jeste super. az se sbali a pujde, bude hur

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:25

viktorka_od splavu no právě

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:50

viktorka_od splavu Nejhorsi je, ze ja takhle vyhrozuju, ale necim, co sama nechci udelat a pak se uplne modlim, at poslechne:-D. Klasicky ,,jedeme domu,, nebo ,,nepojedeme tam,, a tobe se to pritom vuubec nehodi!

49363 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 10:52

Karja nj to se neda nic delat, hlavni je aby ti to verila:-)

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:09

Som tak nemohla sa vyhrážať, že ak si neuprace, nejdeme na výtvarnú, lebo tam vlastne nechcel ísť

49363 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:11

letfenixa jedine vyhrozovat ze z vytvarky jeste pujdete na hudebku:-)

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:16

viktorka_od splavu to by bol trest hlavne pre mňa!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:17

Karja me by se taky od tama nechtelo, ale uznavam i pravo ostatnich platicich jedincu na klidnou lekci a ne poslouchat ty hysteraky starsi. Takze kdyby to neslo tak bych ji klidne sbalila a sla domu. A to ona zase vi, ze nevyhrozuju nadarmo:D

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:21

rasaNori Jo, tak zas jestli mas odejit z plavani o pul hodiny driv nebo dyl, to uz tolik neboli. Nase letni klasika byla ,,nepojedeme se koupat,,. A to jako odpoledne doma stravit nechces, u vody je to lepsi:-D

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 11:58

notna moje deti to tiež dobre pobavilo a uistili ma, že u nás je to v tomto smere ďaleko lepšie, ako u kamarátov, za čo majú u mňa schovaný nejaký ten bod

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 12:04

slniecko Taky to hodlám pustit dceři, jen co se vrátí z adapťáku. Přemýšlela jsem, jestli jí to neposlat na tel. pro potěchu i ostatního žactva :-) Ale mají novou třídní, ještě ji neznám, tak nevím, jestli by se jí líbilo, až by to tam pouštěli.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 12:56

Tak se tady pochlubim, ze syn uz jezdi na kole. Koncem roku mu budou tri. Prechod na kolo uplne v pohode, bez jediny slzy či pisteni, at ho nepoustime. Prosel si ruznejma odrazedlama pres first wheel a first bike, který ho naučily udrzet rovnováhu a pak maly kolo s koleckama, kdy zas pochopil slapani. Kolo zkusil jednou, to mu neslo, podruhy uz v podstate nasedl a jel. Tak jsem pysna matka. A koupili jsme rascala 16 a je super. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 13:38

tenzie Super šikula! A na 16" se tak neušlape a můžete dát i trochu delší trasy.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 13:40

tenzie Rascalje dokonalejtoho mam vyhlidnutyho!

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 13:43

tenzie my prave uvazujeme mezi rascal a woom, ale bude muset mit 2, je mrnava:D

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 11. zaří 2020 13:49

711990 rasaNori ted se s rascalama roztrhl pytel, woomu je furt vic, ale rascalove uz jsou taky dost videt.

Za me ma rascal určitě hezci design. Vzali jsme zlatyho, aby ho jednou zdedila i jeho segra (a aby nam nenadavala, ze ma vsechno modry) a je to fakt krasna syta barva. Plus je to samozrejme kvalitni lehky kolo (coz teda woom bude taky). Takze doporucuju!