rasaNori Máš ty holčičky krásný
.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Vid, ja ted mela starsi u babicky, sambo byl cele dny pryc, ale stejne jsem se uplne ,,zotavila,,. Prvni den jsem asi dve hodiny v kuse jezdila vysmata s kocarem po vsi, fakt pusu od ucha k uchu, stavila jsem se u par znamych, na ktere jindy nemam cas a cejtila jsem se neco mezi speedem a dovolenou!
Pinot Noir gratuluju Viktorovi k prvnim krokum, ale tebe je mi trochu lito, az ti zacne zdrhat kazdy jinym smerem.
No ![]()
Ale musím říct, že s Ríšou je teď najednou všechno jednodušší. Asi tak týden až dva před začátkem školky najednou nějak dospěl, nebo co. Nepsala jsem to sem, nechtěla jsem to zakřiknout nebo si dělat plané naděje, ale jak jsem si tu stěžovala, že už nemůžu z těch jeho záchvatů vzteku kvůli každé prkotině, tak tím mým postěžováním to vlastně skončilo, nebo teda zesláblo na nepatrný zlomek dřívějších záchvatů, plus začaly fungovat věci jako motivace, úplatek, odměna, dohoda, Ríša začal se mnou chodit za ruku (!!), dodržovat pravidla. Prostě všechno to, co ostatní zvládali o dva roky dřív
. Ne, fakt, najednou hodně dozrál, hodně se změnil, a další pokrok probíhá díky školce. Takže musím říct, že mi to vyšlo - věkový rozdíl 2,5 roku se vyplatil, protože starší dostal jakžtakž rozum v okamžiku, kdy začal peklit mladší. Kdyby se měly jejich náročnější vývojové etapy překrývat, vinotéka na 200 lahví by mi asi nestačila! ![]()
dzizisketa Karja taky bych nějaký oraz potřebovala, teď jsem byla dvakrát sama v Albertu;) a i to jsem si užívala. Starší měl být v sobotu s mým tátou, ale chytnul strašnou rýmu, takže z toho sešlo. Máma často říká, jak je vezmou tam a tam, ale ona je pořád zaneprázdněná nějakými ségry akcemi, že to bude možná tak v říjnu.
Pinot Noir tak ať to Ríšovo zmoudření vydrží!
Kokoska teď jsem to určitě zakřikla! ![]()
Pinot Noir takže z Ríši bude lovec tornád, z Viktora horolezec?
![]()
Viktor zatím vypadá spíš na kominíka ![]()
DrowRanger hele jedu stejnej postup, ale pak mam tendenci verit, ze je trochu rozumnej a to se mi zatim vzdycky vymstilo:( typicky na ty schudky umi krasne vylezt i slezt, ale ze skoci dobrovolne dolu, me nenapadlo![]()
711990 to je přesné. Jsou oba šikovní, takže nějak zvlášť učit je z něčeho lézt dolů ani vlastně nemusím. Ovšem jestli šlápnou v zápalu hry do prázdna nebo se dobrovolně vrhnou ze schodů, v tom jim šikovnost nezabrání. Na to člověk fakt potřebuje ty oči na zadku a vidění za roh!
Pinot Noir presne!!!
711990 z dlouhodobého hlediska je určitě lepší ho chránit co nejmíň. Bohužel to v tomhle věku spíš znamená neustále ho hlídat a navíc tak, aby měl pocit, že ho nikdo nehlídá;)
Evaeva tos vystihla krasne:) naprosty souhlas. Uz ted je videt rozdil oproti jeho bratrankovi, ktery nesmi nic a pri kazdym zabreceni se jeho rodice prizenou s hruzou v ocich, co se mu stalo. Pritom potencial maji kluci stejny, oba jsou sikovny, jen ten druhy nema prilezitost nic zkusit.
kto tu spominal malych kucharov? toto na mna vybehlo na instagrame. samozrejme rodicia urobia vacsinu ale aj tak sa citim ako matka co ma pokazene dieta a nebavia ho tie aktivity co ostatne deti a odmieta mi akukolvek moju snahu o zabavno vzdelavaci program ![]()
eless strašný ![]()
Je to teda blbe priznani, ale ja jsem tak stastna, ze starsi chodi zas do skolky. Diky za kazdy den. Sice obcas vyklada, jak se mu tam nechce, ale uplne rozkvetl. A o sobe ani nemluvim
. S kazdym zazvonenim telefonu cekam sice karantenu, ale i tak dobry.
eless strašný ![]()
Catherinne eless ale prosim vas. Ja uz se s nikym radsi nesrovnavam a vzdycky si vzpomenu, ze i pani montessori poslala vlastni dite na vychovani cizim lidem.
711990 me vcera mensi spadla po koupeli z postele, valela sudy v rucniku a najednou kraj
a to z te vysoke postele umi slezt pekne po brisku dolu. Holt bezmozek:D A jak jsem davala na IG to video jak leze nahoru po klouzacce, tak ted vyleze, lehne na brisko a jede dolu a furt dokola. Jenze to aby u ni jeden porad stal, protoze u tech sprusli nahore vzdycky ma tendenci si slapnout do prazdna a takovy pad z metru ctyricet no nic moc.
711990 a není to jen o tom, že toho bude umět víc. Když ho pořád chystáš, tak si zvykne, že ho někdo hlídá a nemusí dávat pozor. Já je občas i nechám spadnout, když vidím, že nic nehrozí. Ale v tom roce to jsou ještě fakt trubky.
rasaNori nojo, jsou to stejny troubove:) ten nas trojuhelnik je nastesti malinkej, taky si z prkna slape mimo, ale jen sjede na zem:) vcera zrovna ale vylezl nahoru a pak pokracoval na druhou stranu hlavou dolu![]()
711990 s tým asi neurobíme nič, môj minule toľko skákal z gauča, až skočil mimo, dopadol na riť (našťastie používam látkové plienky, trochu to stlmilo), predvčerom vyliezol na takú lanovú pavučinu, stála som vedľa neho, fakt asi 30 cm a on sa zrazu odrazil a skočil dolu - rozpleštil sa teda parádne za asi 1,2m výšky, pozeral na mňa, chcel sa rozrevať, nakoniec si to rozmyslel, vyliezol hore a skočil znovu
.
Pinot Noir syn to robí aj teraz, našťastie má parádne reflexy, takže vo väčšine prípadov sa zachytí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.