Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 13:49

Karja jo, no, já pořád ještě nemůžu uvěřit že mám přehršle volnýho času, vlastně je to asi jen zvyk 

​Jakoze bude lip? Co jsem sla do prace na plnej uvazek, tak mam pocit, ze nemam minutu volnyho casu. To se hodne zapojil muz, jinak bych to nedavala vubec, ale stejne se domu dohrabeme v pet, v osm jsem rada, ze mam hotovo co jsem chtela udelat. Stredy vecer jsem si urvala na AJ, ale nejake pohodove nakup a prokrastinovani, na to nemam vubec cas a chybi mi to!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. zaří 2020 14:03

Karja jo, mít na chvíli jen jedno dítě, kterýkoliv z nich, je najednou taková pohoda.

Syn už třeba v kočárku skoro nespí. Když nemá jinou možnost, tak nakonec po půl hodině vožení usne, ale naspí sotva polovinu času, co v posteli.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 14:06

Lamicka bude mne jako prvni hodne pomohlo co nejvic eliminlvat domaci prace nebo celkove vse co delas doma, jak pises prijdu v pet a do osmi se nezastavim, to je masakr a nedavala jsem to. takze nejaky triky a postupy na 80:20 a pak jednoho dne prisla chvile ze jsem si rekla vida! mam vic casu mohla bych treba... no ani napad jako nenudim se ale muzu jit kam chci a delat co chci nebo nedelat nic! popravde tim te jsem se vdavala skoro jeste v devatenacti je to pro me uplne nova zivotni zkusenost:P

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 14:10

Lamicka Hele bude lip,timhle si vloni prochazela segra a nejak si to sedlo vsechno, ted i chodi v tydnu sportovat nebo za kamaradkama, a ze by ji.ubyla nejak prace to snad ani ne, jen si vic zvykla a zajela nove postupy;-)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 15:38

viktorka_od splavu Karja ja doufam, ze si to nejak sedne. Taky ze bude lip, az nebudeme muset prevadet deti. Mela jsem driv zkracenej uvazek, navic jsem chodila jen 4 dny v tydnu, takze jeden den pro me. Pohoda no... o to je vic tohle sok.   

Do toho zacalo v praci nejak prituhovat. Mame pruznou prac.domu, coz mi s detmi dost vyhovuje, ale sefka ted chce, abychom drzeli "pohotovost" odpoledne a to pres stanovenou pevnou prac.dobu, ktera je ve smlouve a prac. radu. Takze mi do meho rozvrhu hodila vidle. Resim, co s tim, protoze je neoblomna. Takze mozna budu muset hledat dal :( ale mam super kolegyne a praci, ktera me bavi, tak se mi nechce odchazet. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 16:09

viktorka_od splavu

Toho jsem chtela docilit, prijit domu a nic uz nemuset. Ale moc mi to neslo! Nejsem zadna hospodynka, mivala jsem i pani, co to tam 1x tydne ojela hadrem, cimz jsem domacnost povazovala za vyrizenou, ale i tak byly ty prichody domu proste na palici a do osmi bylo co delat - vymyslet jidlo, uvarit jidlo, dostat jidlo do ditete, uklidit rozhazene jidlo

A to jsem mela dite jedno, skolkove, bez ukolu.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 16:20

Gatita Studeny večeře, odpověď na všechny problémy světa  jako jejich velký propagátor na ne nedám dopustit!

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 16:42

MP Meri Ze jo. Jedno teply jidlo denne bohate staci. Byli jsme nedavno v hotelu s plnou penzi, kde byly teple vecere. Vubec mi to nedelalo dobre, chleba se syrem by byl mnohem lepsi.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 16:51

MP Meri no mne i muzovi by to stacilo, ale dite donedavna pecivo nejedlo. Jako namazat chleba k veceri bylo nemyslitelne (jeho vecere by spocivala v jednom malem uzdibnuti). Uz se to jist naucil, tak snad bude lip;)

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 19:05

Rodičovstvo je ako žonglovanie začiatočníka.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 19:36
Reakce na letfenixa:

Rodičovstvo je ako žonglovanie začiatočníka.

​žonglování s noži.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 19:47

Info! Z Instagramu jsem zjistila, ze mimini nastavec Stokke sedi i na ceskou variantu zidle Hajdalanek. Kdyby nahodou nekdo informaci uzil;) 

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 19:51
Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 20:13

letfenixa Sairon málo vína, ženy, málo vína!

Offline Karja
44734 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 21:14

Pinot Noir Ja si dneska dala cele pivo a malem me odvezli! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 21:25

Pinot Noir když při tom kojení to nemám moc kam vecpat .Ale pravdou je, že dnes jsem měla 2 sklenice aperolspritzu a byl ten den o něco lepší

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 19. zaří 2020 21:55

Pinot Noir to máš pravdu! Tak by som si dala griotku! Víno mi nechutí, ja som na miešané drinky.

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 04:11

Na tohle už ale nepomůže víno, rum, na ani svěcená. Od půl druhé prudí, řve a hází sebou v posteli, dvakrát mi do obličeje dál čelem takovou ránu, až jsem viděla hvězdičky. Byla jsem rozhodnutá z postele nevylézt, nerozsvítit, protože už je to takhle bůhví kolikátou noc. Ale po dvou a půl hodinách jsem to vzdala, tohle je fakt nelidský už. Doprdele práce, já chci spát. Už tři čtvrtě roku jsem se nevyspala

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 05:55

Taky si potrebuju postezovat... Myslela jsem si, ze kdyz bude vsechno OK, pujdu na materskou az v co nejzazsim terminu, takze za jeste skoro mesic. Pekne vsechno dodelam a predam v praci, budu na to mit klid a cas. S ditetem je vsechno v poradku, ale ted me takovym zpusobem slozila obycejna ryma, ze bych nejradsi do te prace uz nesla vubec. Jsem doma uz skoro tyden a jsem porad uplne vyrizena, ryma uz je prakticky pryc, ale i tak vetsinu dne prolezim a prospim. 
Navic je to takovy dalsi clanek v retezu potizi, se kteryma se cele tehotenstvi potykam - nejdriv dlouho silne nevolnosti, pak mi bylo spatne z vedra (a ani nemusely byt zrovna tropicke teploty), pak nespavost a ted tohle. Cimz si teda uplne nestezuju na tohle vsechno, nic tak strasnyho me nepotkalo, a hlavne diteti se dari dobre, spis si cim dal tim min dovedu predstavit, jak po prakticky prolezenem tehotenstvi, kdy moje fyzicka klesla do minusovych hodnot, zvladnu to dite porodit a pak se o nej hned zacit starat. Takze nevim, jestli by nebylo lepsi vykaslat se uz na tu praci, dovybrat dovolenou, a mit pres den energii a cas aspon na nejakou mensi fyzickou aktivitu, treba prochazku se psem, coz jinak uz nezvladam. 

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 06:27

Myrtila Kdyz by mi nebylo ok, vykaslala bych se na praci.

Pinot Noir To je fakt nalevacku. To ponocuje ten mladsi?