Taky si potrebuju postezovat... Myslela jsem si, ze kdyz bude vsechno OK, pujdu na materskou az v co nejzazsim terminu, takze za jeste skoro mesic. Pekne vsechno dodelam a predam v praci, budu na to mit klid a cas. S ditetem je vsechno v poradku, ale ted me takovym zpusobem slozila obycejna ryma, ze bych nejradsi do te prace uz nesla vubec. Jsem doma uz skoro tyden a jsem porad uplne vyrizena, ryma uz je prakticky pryc, ale i tak vetsinu dne prolezim a prospim.
Navic je to takovy dalsi clanek v retezu potizi, se kteryma se cele tehotenstvi potykam - nejdriv dlouho silne nevolnosti, pak mi bylo spatne z vedra (a ani nemusely byt zrovna tropicke teploty), pak nespavost a ted tohle. Cimz si teda uplne nestezuju na tohle vsechno, nic tak strasnyho me nepotkalo, a hlavne diteti se dari dobre, spis si cim dal tim min dovedu predstavit, jak po prakticky prolezenem tehotenstvi, kdy moje fyzicka klesla do minusovych hodnot, zvladnu to dite porodit a pak se o nej hned zacit starat. Takze nevim, jestli by nebylo lepsi vykaslat se uz na tu praci, dovybrat dovolenou, a mit pres den energii a cas aspon na nejakou mensi fyzickou aktivitu, treba prochazku se psem, coz jinak uz nezvladam.