Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:46

Myrtila taky bych si dala oddech a odpocinula si. Byt doma dela hrozne moc, mne to pomohlo od takove te unavy, kdy clovek nevstane z gauce. Jinak mne prislo, ze vsechny virozy byly v tehotenstvi mnohem horsi. 

Pinot Noir potlapkavam, nespavci jsou vycerpavajici...

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:47

Pinot Noir tohle ma ted Tonda a prezivam jen diky tomu, ze je jeden. Xkrat za noc se vztyci, prelejza me, mlati hlavou do steny, dava mi hlavicky, snazi se si lehat mi na hlavu, na nohy, na muj polstar. Pak se najednou skaci nekam...trva to vzdycky tak 2hodky, pak na chvili usnem a jedem zas. Ale nastesti nechce vstavat, on vlastne chce spat, ale hleda zahadny polohy....

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:49

Myrtila kasli na praci, hlavne si odpocin!

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:55

Myrtila tiež by som ostala doma, mňa tak v polovici tehotenstva niečo skolilo, keby som nebola tehotná, možno by som to aj prechodila, takto som dostala antibiotiká a bola doma 3 týždne, pričom po 2 som išla vyniesť smeti a po tomto výkone som 2 hodiny prespala.

Offline letfenixa
10896 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:56
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 07:58

Myrtila bylo by to lepší. Vykašli se na práci, dovyber dovolenou a zůstaň doma. Potřebuješ klid a pohodu, nehonit se, nestresovat. Taky ať někde něco nechytis.

Neni čas na hrdinstvi, odpocivej

Online Potrefenáhusa
38889 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:03

Myrtila Kašli na praci, on je to proste opravdu jinej stav a ten závěr je fakt narocnej sportovní výkon. Mne šla taky kondice strašně dolu, nabrala jsem 20 kilo a rikala si, jak to pak preziju a jediný, kdy to fakt cejtim, ze to fakt nejde, je, když mi tatínek utíká s kočárem a já někde sípám kilometr za nima. 
takze jestli to jde, snažila bych si to udělat proste hezky, nijak se nelikvidovat, chodit na mírný procházky  a bejt co nejvíc v klidu 

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:16

711990 přesně, mlátí hlavou do zdi, kope do ní nohama, kácí se na nečekané strany. Poté, co chtěl desetkrát postel opustit a vrátila jsem ho, tak útěk sice vzdal, ale pokračoval právě další dvě hodiny tímto stylem + pořvával, takže budil všechny

Samozřejmě se zase po odnesení do obýváku do 15 minut vykakal a šli jsme spát. On okamžitě, já ještě tři čtvrtě hodiny nasupeně čuměla do stropu. Nějak jsem myslela, že když ho donutím to zaspat, pochopí, že v noci se nesere! No tak ne, no

A teda soucítím, je to na palici.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:34

Myrtila Taky hlasuju pro dovybrání dovolené a domácí klid :o)

Já jsem sice měla těhotenství vyloženě pohodové, ale zpětně si říkám, že jsem se na tu snahu dodělat a předat kolegům práci až hotovou měla vybodnout, protože to trvalo skoro o měsíc dýl než se původně očekávalo, takže jsem na mateřskou odcházela později než jsem původně chtěla a pak jsem rodila dva týdny před termínem a v důsledku toho jsem si před porodem tak nějak nestihla odpočinout (a radši nemluvím o těch věcech, které jsem chtěla před porodem udělat a dostávám se k nim až teď po třech letech ;o)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:41

Pinot Noir jako fakt tlapkam, to je priserny:((( 

Offline Zuzuli
3795 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:43

Myrtila zustala bych doma. Vazne, posledni sance mit cas na sebe, precist si knizku, pospat si. Ja nakonec v praci skoncila o dva tydny driv, nez jsem planovala, zacala karantena, homeoffice a ja si v tom osmem mesici rikala, ze na praci z domova se muzu vykaslat. Bolela me pri sezeni u pocitace zada, natekaly nohy, hlava mi unavou padala do klavesnice a tim HO odpadl duvod, proc jsem se te prace jeste drzela zuby nehty, a to jit mezi lidi, na obed do restaurace, po praci na prochazku... A jak jsem za to pak byla rada, kdyz se nakonec mala narodila o mesic driv. I taknjsem nestihla skoro nic z toho, co jsem si planovala. A viroza v tehotenstvi me sejmula v sestem mesici, byla jsem ko skoro mesic, nakonec jsem dostala o trech tydnech antibiotika na zanet prudusek. Nejen, ze me to slozilo vic nez netehotnou, ale i tim, jak mi v lekarne nechteli prodat temer nic na boleni v krku a kasel, prakticka mi doporucila akorat vincentku a salvejovy sirup, tak se mi to silene rozjelo. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:45

Myrtila ak máš tu možnosť, ti z by som na tvojom mieste už robotu nechala tak a radšej si oddýchla a nabrala silu pred pôrodom. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:47

Pinot Noir jako musi to byt strasne, ve mne to rezonuje tez desnyma vzpominkama, ale zas kdyz vis ze je to zpusobene bolenim bricha, neslo by to nejak poresit z teto strany? 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:48

Myrtila take hlasuji za klidovy rezim. Ja drtila praci do posledni chvile, protoze mi bylo blbe odejit, zrovna kdyz tam kolegove nevedeli, kam driv skocit. Sotva jsem lezla, vsechno me bolelo, i cesta domu byla najednou narocna. Z te casti materske pred porodem jsem mela temer kulove, protoze dite prislo na svet o tri tydny driv. Myslim, ze ti v praci nereknou ani popel, obzvlast v teto dobe. 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:50

Myrtila ted je docela obtizne se do toho vzit, ale ver ze za par tydnu na praci ani nevzdechnes a nebudes chapat cos to vlastne resila. mas jine ukoly

Online Potrefenáhusa
38889 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:53

viktorka_od splavu Přesně, já mám pocit, ze bych do práce snad už ani netrefila od metra a když mi volá kolegyne a něco chce poradit, lovim to fakt zaprášený odněkud z hlubin 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 08:56
Reakce na 711990:

prezivam jen diky tomu, ze je jeden. 

​Včera mi vyprávěl mladej pán (když jsme se bavili o úskalích výchovy dvojčat) o kamarádce, která dychtila po dítěti, ale věděla přesně že zvládne jen jedno a víc nedá... skončila na IVF a jelikož věděla, že pro jistotu dávaj rovnou víc těch zárodků, strašně se s nima dohadovala a nakonec jí teda neochotně slíbili, že dostane jen jeden. Inu došlo k nějakému nedopatření a má tři

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 09:00

Pinot Noir

JJak já s tebou soucítím! Přesně třičtvrtě roku nespím, max. šest hodin a když mám jo štěstí, tak třeba v kuse tři hodiny. Rosťovi se večer spustila rýma, takže se budil třeba co půl hodiny celou noc, už jsem to nevydržela a místo abych ho konejsila, brečela jsem s ním a říkala mu, že už nemůžu, že se potřebuji vyspat... No asi to zabralo, usnul pak sám. A ráno samozřejmě vstával s růžovou náladou. 

Online Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 09:07

viktorka_od splavu nad tím jsem přemýšlela, ale podle mě nejde o dietní chybu, protože když tentýž proces probíhá ve dne, ani si nevšimnu. Leze, chodí, šplhá a najednou smrdí. Bez bolesti, bez problému. Takže to jeho kroucení je způsobeno jen tím, že ho nutím ležet. Podle mě tělo najelo na nějaký blbý režim a nezbyde než čekat, až se změní . Nechat ho vykonat, co potřebuje, co nejdřív, a jít zase spát. Ale když mně se z té postele tak nechce! Zvlášť, když už je v noci v domě docela chladno!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. zaří 2020 09:10

dzizisketa skús mu dať nasivin, on tak na 5-6 hodín zastaví tu nádchu a vyspíte sa. Lepší je taký s loptou než sprej. Naši ju majú teraz tiež a vždy trvá min.10 dní, bez nasivinu by ma v noci slahlo. Dva krát.

Edit. Lopta má byť pipeta