viktorka_od splavu a když se svezli pater nosterem. Poslední veřejně přístupný, o kterém vím, nám zrušili.
Vše o těhotenství a dětech
continuity tady v brně jsem věděla o třech, děcka jsem tam ještě vzít stihla ale jak to tam vypadá teď to nevím
Jo a díky všem za rady ohledně Albi tužky. Bez vás bych vzala to Pohádkové učení v eshopu, ale jela jsem teda do kamenné prodejny a je fakt blbý. Nehezký ilustrace a spíš pro menší děti.
Tužku nechám k vánocům, snad bude mít úspěch.
žluťásek a které knížky si nakonec vybrala?
Evaeva pro začátek Perníkovou chaloupku, Zpívánky a Pexeso hudební nástroje. V únoru má pak narozeniny, nemůžu si vystřílet všechny trumfy rovnou :)
MP Meri tak to je jasné, aj moja keď spí v noci 11 - 12 hodín, nehrozí, aby cez deň spala. Dnes v noci spala len 8,5 hodiny napríklad, neviem, čo ju ráno o šiestej mátalo.
continuity Páternoster! Existuje takový seznam, ale není moc aktualizovaný, například v Dopravních podnicích se dneska určitě svézt nedá. Na Právnický už taky nejezdí.
žluťásek az se vylepsi situace, tak doporucuju zajit na Hlavak na predstaveni Nejlokomotivovatejsi lokomotiva.
S Albi tuzkou preji uspech, u nas se moc nechytla - zkouseli jsme ruzne tituly, i z knihovny. Ja uz intelektualni hracky vzdala, k narozeninam bude vetsi kolo a vysilacky (ty jsem si teda koupila tak trochu pro sebe). Pak jsem po bazarech pokoupila magformers, ale to si necham v zaloze bud na vanoce nebo do karanteny. Zatim si s tim hraju sama, kdyz dite odejde do skolky![]()
Aranelpoliklinika Břevnov už také ne. ![]()
Aranelna urade ve vodickove jeste nedavno jezdil. Na pravnicke nejezdil uz ani za mych casu. Na cvut jsem se jeste zamlada svezt stihla. Ale na té MČ jsem tim jela pomerne nedavno...Mozna jeste na nejakem soude jsem to videla v provozu, ale uz nevim kdy a kde
.
Gatita na ČVUT podle mě pořád je, ale až za turnikety, tam se běžný smrtelník nedostane. Taky jsem se tam svezla, moje jediná jízda paternosterem.
Gatita Tam myslím pořád jezdí, ale už tam nemůžeš volně lézt, dole je recepce.
Sweet Potato No, já myslím, že úplně volně se nedá vlézt nikde, např. na Těšnově taky byla recepce. Ale některý recepční snáze přimhouří oko ![]()
V Dopravních podnicích se dělá veliká rekonstrukce, doufám, že aspoň ten jeden páternoster (bývaly tam dva) zachovají!!
Sweet Potato tenkrat tam zadna recepce nebyla a mistni studenti na to tak trochu balili holky - na tu jizdu kolem dokola:))
continuity Ale tak páternoster na poliklinice mi přijde vtipnej
v nemocnici v HK prej taky bejval, nevím, kdo z těch pacošů tím pak jezdí... možná na kožní!
Gatita Sweet Potato asi mluvila o Vodičkově
i když samozřejmě i tam by se daly balit holky.
Aranel ha ha, no jo, myslela jsem ten cvut.
Aranel Já taky mluvila o Vodičkově. Obávám se, že zrovna tam oko nepřimhuřují. Navíc s koronáčem.
viktorka_od splavu a na hlavní poště pořád je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.