Sweet Potato Nevim, teď si to zkoušim a teda je to pěkně na nic!
Vše o těhotenství a dětech
Karja jj je to vopruz, maximalne maily do prace a to jeste jen nektery
Nebo si to můžeš nadiktovat ale to zase Dělá hluk A občas vznikají debilní překlepy
rasaNori Hele, na ostravském magistrátu jsme se s kolegou svezli tak před dvěma rokama. Byli jsme na jednání a když jsme odcházeli, tak jsme paní poprosili, jestlli by nám neukázala cestu k paternosteru, že normálním výtahem jet nechceme :-)
Karja fakt tak hrozný? Já už píšu na mobilu už i články na blog.
Karja stáhni si klávesnici od googlu. Diakritiku doplňuje sama a pamatuje si slova, co používáš.
Karja Trénuj trochu. Když jsem to zvládla já
Trénink je všechno (i květák je jen dobře vycepovaný zelí.)
Čím je syn samostatnejší, tým viac roboty mi vyrába
som to akosi nečakala
letfenixa v jakem smyslu?
viktorka_od splavu keď dnes chcel sám pozametať kuchyňu a chodbu, rozvíril prach a smeti z lopatky nasypal na kôš, keď sa chce sám osprchovať a vytopi kúpeľňu, kto to adi všetko upratuje?
letfenixa vydrž, neboj bude to jen lepší (i když smetí vedle koše v pohodě hodí i dospělí:-)) každopádně tahle fáze má výhodu, že se dítko takhle samo zabaví, probíhá "výchova k samostatnosti" a zlikvidovat pohromy většinou trvá zlomek času než jak dlouho trvá jejich výroba
chválit, chválit, tajně douklidit a vyčkat...držím ti palce![]()
(neměla bych to psát, ale při tvém postu jsem si vzpomněla na jinou věc - jakmile konečně začnou být docela samostatní, přijde nástup do školy a neustálý příliv požadavků a potřeb.. i když ty jsi myslím učitelka tak si to pořešíš. nebo pochopíš:-)
Jak jsme tu řešily ta Mirákula a Soběhrdy, tak jsme včera vyzkoušeli Krtkův svět v Horních Měcholupech, a boží! Myslela jsem, že Ríši nedostaneme domů. Škoda, že jsme to neobjevili dřív, vodní atrakce už byly vypuštěné. Ale jinak paráda!
letfenixa úplně ti rozumím. Vždycky na moment zaváhám s odpovědí, když se syn zeptá Můžu ti pomoct? případně Já sám!! ;) Když to jde, tak ho nechám i za cenu práce navíc. Říkám si, že když ho budu teď odhánět, potom už to nebude chtít dělat nikdy. Navíc v některých případech už je jeho pomoc platná, příbory z myčky vyskládán i podle druhů a písek z bot taky povětšinou vysype do záchodu a ne všude okolo.
Evaeva viktorka_od splavu mne je jasné, že to musím len vydržať, aj sa obvykle stane, že sa do toho pusti s vervou, ktorá opadne ešte skôr, ako je činnosť hotová, len niekedy je to náročnejšie o to, že to prebieha u našich a počúvam k tomu mamine komentáre ![]()
tak to je jádro pudla a ne to žádoucí osamostatňování! drž se a maminku ignoruj, ono to s váma nebývalo lepší:-) jen si to prostě nepamatuje, bla,bla,bla...DDD
Evaeva Sweet Potato Noo, můj telefon není úplně v kondici, na ten už toho moc stáhnout nejde, to by stejně asi pěkně neběželo. Teď trénuji a přijde mi to furt blbý, takže to budete muset přežít. Já si třeba vůbec nevšimnu, kdo píše s diakritikou a kdo bez, mám to úplně zautomatizované.
Karja Ale jde ti to moc hezky![]()
![]()
Pinot Noir Ja nevim, jestli jsem to tu psala, ale nam se hrozne libilo i v tech zde opovrhovanych Sobehrdech. Fakt moc prijemny. Ona taky dcera nechtela zadne placene atrakce, ani jsme jeste ani za jednu neplatily vstup, takze ta financni narocnost, ktera se tu dost hejtovala, se nas jeste netykala no
Sweet Potato Hahaha, jasne, zadnou pochvalou si me nekoupis! Jeste tak okatou!
Karja no, to bude jádro pudla
. Ríša chce VŠECHNY atrakce a ty nejdražší několikrát! ![]()
Karja dlab na to, ještě ti tuto nějaká blbá diakritika bude přidělávat starost:D komu to vadí, ať si to nechá uříznout
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.