Lidi, pište s diakritikou!
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato ahá, no tak to mě vůbec nenapadlo! Četla jsem to snad desetkrát a nic ![]()
Da se ta Albi tuzka nejak rozbit? Ze bych to poridila svym detem. Normalne by me to tolik nelakalo, ale myslim, ze se to da zaplatit pres benefity, kde mame dost bodu. Spis jestli to lze nejak snadno rozbit nebo tak, neco vic pomackat a tak....
Albi má skvělej servis, tužku ti vymění na místě i bez paragonu, bez ohledu na to, kdy byla koupena a jak je zničená. Jde jim imho o prodej těch knih, takže tužky mění na požádání i když ji děti roztřísknou nebo polejou.
žluťásek Vážně? No tak to je nejlepší zpráva dne, díky za info, to by mě v životě nenapadlo, tudíž jsem se po tom ani nepídila.
Malenge četla jsem to už mnohokrát na různých diskuzích a ptala se na to teď v neděli na prodejně. Cokoliv s tím je, vyřeší na místě. Buď opraví nebo vymění zdarma za novou.
To ročne dieťa sa na záhradke už asi hodinu hra s pórom. Toľko zábavy s jednou zeleninou by človek netušil.
žluťásek Syn ji dostal od Ježíška babičky, účet samozřejmě nemáme, už tisíc krát spadla z výšky na zem a já furt vyhrožuji, že jestli se k ní nebude chovat hezky, Ježíšek novou nepřinese. Poslední dobou už občas zlobí, tak jsi mě potěšila, že ušetříme. Kde jsi prosím byla?
Malengev prodejně Albi na flore, ale mají tenhle servis ve všech svých kamenných obchodech
Pinot Noir mne na tom taky neprislo nic divneho - prece kdyby karja mela tech deti sest, tak by to byla brnkacka, jak by se vzajemne zabavily. A hlavne proto, ze dite 3, 4, 5 a 6 by byly za odmenu![]()
Sweet Potato Tak ta druha varianta me naprosto nenapadla. Ja pisu z mobilu,to je si diaktritikou tezsi.
žluťásek Aha, diky!
Karja Já taky píšu jedině z mobilu. Co je na tom těžkého?
Děkuju, napíšu SZ.:)
Sweet Potato ze na diakritiku musis to pismeno podrzet a vybrat z nabidky
moora Já se pro vás ráda udřu.
Sweet Potato takhle to je preci vetsi sranda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.