bram no byl tam i po rekonstrukci, ale uz jsem tam moc let nebyla, tak ted vubec nevim
Vše o těhotenství a dětech
Aranel tam byl normální výtah,je tam udělaný i bezbariérový přístup.. Snad jeden a půl patra jsou zubaři, to taky dáš.
Teď je tam normální výtah a chodím už pěšky, protože to logicky kapacitně nestíhá.
viktorka_od splavu na hlavní poště pořád je, pravidelně tam s dcerou chodíme protočit se dokola ![]()
Na MMR na Staromaku je taky, ale až za recepcí. Jak s nim jezdím pořád, tak mi to ani nijak zajímavé nepřijde ![]()
Mulen super, musim se tam nekdy stavit. me tam jako mrne vzala poprve prababicka, zazitek jak hrom![]()
Ten na cvut jsem nenavidela, hlavne s deskama o velikosti A1:D a v ostrave je myslim porad na nove radnici v centru, musim se tam se starsi stavit:)
Pokud ho v někdy v posledních měsících nezrušili nebo nějak neznepřístupnili, tak je v Praze například i v YMCE (no ano, samozřejmě že jsem si ho musela několikrát projet kolemdokola). A taky jsme se jedním páternosterem vezli nedávno na střechu Lucerny. ;-)
Vzpomínám si, jak za mýho dětství bejval jeden na poliklinice v Kartouzský (fakt super nápad)- měla jsem z něj slušný traumátko. Teda samotná jsem s ním jezdila ráda, ale většinou mě ve školkovým a raně školáckým věku k doktorům provázela babička (případně mě coby babička hlídací brala sebou, když obcházela doktory ona), a jak už blbě chodila, tak mě nutila naskakovat buď když jsem měla tu kabinu tak ve výši brady, nebo naopak seskakovat tak metr hluboko. A jednou tam nějací kluci udělali dobrej fór, protože jak si to nahoře projeli, tak se v tý kabině naaranžovali tak, že směrem dolů pak fakt jeli vzhůru nohama, boží to bylo.![]()
viktorka_od splavu Hlavně to horní obrovské kolo
. Běž určitě, než to zruší.
continuity Ale tak páternoster na poliklinice mi přijde vtipnej
v nemocnici v HK prej taky bejval, nevím, kdo z těch pacošů tím pak jezdí... možná na kožní!
Nevím o tom, že by byl v nemocnici, ale určitě byl strašně dlouho v provozu na poliklinice III, tj. na Slezském Předměstí. Musím se zeptat bráchy, jestli ještě stále jezdí. Ale je pravda, že o ty staroušky o holích jsem se bála už jako dítě, jak mi to pro ně přišlo nebezpečné.
711990 Přihlásil se původní zájemce o ten newborn set od Stokke? Kdyby náhodou ne, tak bych se ho asi ujala ![]()
Ano, ale já ten set nakonec budu mít od kamarádky.:) Ale šátek bych brala, te vypadal moc fajn. Už je volný?
Da se ta Albi tuzka nejak rozbit? Ze bych to poridila svym detem. Normalne by me to tolik nelakalo, ale myslim, ze se to da zaplatit pres benefity, kde mame dost bodu. Spis jestli to lze nejak snadno rozbit nebo tak, neco vic pomackat a tak....
Vcera jsme byli u meho stryce, bezdetneho, avsak moudreho. Potom, co holky vystridaly nekolik salv ruzneho typu revu, rekl ze bychom to meli moc jednoduchy, kdybychom meli hodne deti. No a to je uplna pravda!!!
Karja Ta diakritika
napoprvé jsem to přečetla, že byste to měli jednoduchý, kdybyste měli hodně dětí a obdivovala jsem tě, že souhlasíš ![]()
Jennyfor Já taky!! Jakože už by se to prostě nějak nevnímalo ![]()
![]()
Karja Ta diakritika
napoprvé jsem to přečetla, že byste to měli jednoduchý, kdybyste měli hodně dětí a obdivovala jsem tě, že souhlasíš
Já to pochopila až asi na popáté![]()
Sweet Potato Karja já to furt nechápu.
Pinot Noir Hodně dětí vs hodné děti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.