Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu viem, že by som ju mala odfiltrovať, ale 40 rokov vyrastať a žiť v kritike človeka poznačí, ešte aj metlu podľa nej držím 'ľavo', som totiž obojrucna a niektoré veci robím ako ľavák, aj keď väčšinovo som pravák, čo ona nechápe, lebo ľavú ruku má len na vyvazovanie tela
letfenixa To je jak nase mama! My se teda ackoliv spolu bydlime moc nevidame:-D, takze na kritiku nema vzdy cas, takze se musela uchylit k tomu, ze rika bud na vsechno opaky nebo rovnou nejake nonsensy!
Vcera jsme byli u meho stryce, bezdetneho, avsak moudreho. Potom, co holky vystridaly nekolik salv ruzneho typu revu, rekl ze bychom to meli moc jednoduchy, kdybychom meli hodne deti. No a to je uplna pravda!!!
Vidíš, bezdetný a dokonca muž a chapavejsi ako moja mama, podľa ktorej syn 'nema dôvod revat', tak ako aj podľa mňa nemá, ale stále je to malé dieťa. A my, aj keď s našimi nebyvame, sme s nimi veľa.
Zeus také nesnáší diakritiku...
Se omlouvám, mám to tady odsud, tak jsem si na to při hodně-hodné zase vzpomněla..
artemisia musela jsem si poposednout:D
letfenixa Tak to moje deti rvou, protoze se o ne neumim starat. Nemas podle mamy stejnej problem?:-D
Aranel Já to včera nedala, ale dneska hned ![]()
Nemáte někdo zkušenost s nálepkami na podepsání oblečení? Teď jsem měla od Stikets a nevydržely ani praní na 40. Nebo mám raději koupit nažehlovačky?
Karja možná by ti mohla předvést, jak na to, tak dva tři dny, co? Ne, lituju, takové řeči fakt jednomu pomůžou.
Evaeva kamarádčina dcera má na všem mamalabels, zatím drží.
Mně se nechtělo utrácet, tak jsem podepsala lístečky na oblečení fixem na textil. Do bot jsem nalepila textilní naplast bez polštářku.
Nedá se nic dělat, musím se pochlubit: dcera včera u zubaře otevřela pusu, nechala si do ní strčit zrcátko, prohlédnout chrup, na jeden zoubek si nechala poklepat, a dostala pochvalu za krásné zoubky bez kazu a za to, že používá mezizubní kartáček - takový ten luk. Mám radost, že moje neústupnost v názoru, že čistit mléčné zuby je nutné, nese ovoce.
žluťásek tak já dám ještě šanci mamalabels, díky.
Mě se ty nálepky holt líbí, no;) Navíc to oblečení pojede dvě i více kol, pokud přežije:), tak bych radši něco, co jde potom odstranit.
Karja jasné, že moja výchova je celá zlá! O tom sa snáď ani nepochybuje. Dokonca si syna príliš tulim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.