Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:20

Vnučka musí mít taky kšíry. Je to pěkná divoška. Dnes jsme obešly jsme křížem krážem celý Petřín pak přes Kampu na Žofín. Nejraději klečí na přídi kočáru nebo pak různě visí ven. Kšíry co má, jsou nějaký super, ale přesto ji na holé pokožce dřou. Zamáčkla jsem slzu při vzpomínce na ty, co měli kluci - z jemné kůže, podšité filcem. Bohužel už se takový koupit nedají.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:32

Prosím vás dajte mi niekto odkaz na tie ksiry, ja som to v živote nepočula. 

Karja moji tiež spali len na bruchu a mladší spí dodnes, hrozila som sa sportaku lebo nejde dať úplne do ľahu. Ale tam im to spanie na chrbte vôbec nevadí, tak možno vyskúšaj. Len samozrejme tam nastáva druhý problém, že zaspí až keď je hoodne unavený lebo však posadit sa a pozerať von je oveľa zaujímavejšie.

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:36

Mrakoplas no já taky pamatuju ty původní z bílé kůže, ale je to prostě postroj co se připne ke kočárku, takové "bezpečnostní pásy"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:39

Mrakoplas https://www.nejbaby.cz/p/ksiry-do-kocarku-miki-bile/

To určitě znáš, akorát se to u vás volá jinak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:54

Evaeva no fakt nepoznám, som to v živote nevidela niekoho používať Hentaki vymyselnici bývajú uz v sportaku a tam sú popruhy. Ale ja som ani jedno dieťa do nich nezapinala, jedine ak som potrebovala odbehnúť a nebola pri ňom. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 00:54

Karja napadla ma ešte hračka, ale ak mala mala vie vyliezť z kočiar, skúšala by to aj z nej. Ale napadla ma ešte postieľka na kolieskach, na pevnej dlážke by si vedela voziť aj tu, aj keď by to asi vyzeralo vtipné, ehm.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 00:57

Dnes mi pri večernom uspavani rupli nervy. Syn plakal, nechcel ísť spať, pýtal sa stále do obývačky a ja som na neho kričala. Opakované. Videla som, že sa má už aj zľakol. Nechala som ho v izbe s mužom a musela to ísť rozdychať a on tam asi 10 minút plakal a volal má a ja som za ním nešla. Keď som prišla, už bol kľudný a keď má zbadal, zas sa rozreval, nepomohlo ani nosenie na rukach. mám neskutočne výčitky, že som sa neovladla.

Online Garfie
28576 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 04:17

DrowRanger Klid, to se stane. Obcas ujedou nervy kazde. Mne pomahalo se omluvit, i uplnemu miminu. Nevycitej si to, dnes uz si to syn ani nebude pamatovat, uvidis. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:16

DrowRanger kľud, aj mne už sa to párkrát stalo. Raz som musela aj z bytu odísť a nepekne sme sa s mužom pohádali. Mi rupli nervy, keď už som ju uspávala tak hodinu a pol a ona nie a nie zaspať a muž si išiel kľudne ľahnúť.

Ale odvtedy som sa teda prestala trápiť s nejakým uspávaním, keď ju neuspím na druhý pokus, nechám ju ešte behať a uspávam neskôr, za tie nervy mi to nestálo, už som mala chuť aj z okna skákať.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:22

Karja ja som malú uspávala normálne v sporťáku aj tam spávala pripútaná tými popruhmi, čo sú v kočári a nikdy sa nič nestalo, ani si neviem predstaviť, že by sa niečo mohlo, lebo tie popruhy boli dosť natesno. Prídavné traky do kočára som ale nikdy nepoužívala. A inak ona tiež spáva na bruchu, ale v kočári jej nevadilo ležať na chrbte a byť pripútaná, možno by to ani tvojej nevadilo. No však poskúšaj, verím, že prídeš na nejaké riešenie.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:52

na ty dětský hadry šijou stejně blby cedulky jako na dámský oblečení , včera jsem zase vyřazovala nikdy nenoseny pyzama (naštěstí podedeny) ve velikosti 3-6 měsíců, jsou ji cerstve 3 a nemám teda extra srovnání, jen s klukama a ti jsou o dost větší, a nepřijde mi jako žádná obryně Stáňa!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:53
Reakce na brrr:

A děda mě ztratil na saních a že mě nemá si uvědomil asi po 200 metrech, naštěstí jsem byla v tom beranním fusaku.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:54

​to je krásný mimino a má taky trochu ten surikatí pohled

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 07:57

Potrefenáhusa čo ti poviem, moja dvojročná nosí momentálne pyžamo vršok veľkosti 92 a spodnú časť veľkosti 74

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:14

v lete som vyradovala kratase velkosti 18 mesiacov. syn mal vtedy 3 roky+3 mesiace nosil velkost na 2 roky a na 3 iba so stahovanim v pase aby mu nespadli. dlhe nohavice som mu nakupila v HM lebo konecne zacali robit so stahovanim v pase (gombik zapnem na 5 dierku na gumicke na kazdej strane)

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:15

betsey tepláky velikosti 74 nosil Ríša minimálně do tří let. Ani jsem je nemusela dávat do krabice, rovnou jsem je z Ríšova šuplíku přehodila do Viktorova

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:28

Pinot Noir tak to je sila :-)

Offline Pinot Noir
29914 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:49

No pořád je to s jeho oblékáním na prd. Obešla jsem obchody a všechny tepláky jsou prostě strašně široké a v pase obří. V Pepcu jsem narazila na docela úzké střihy, do všech jsem teda musela navléct gumu (tunýlek samozřejmě u všech prošitý ), ale aspoň to nevypadá, že má na zadku balón. Díky bohu za Kukadloo a jejich fešácké úzké tepláky.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:56

Potrefenáhusa my máme stejně staré ty děti a přesně, má věci kde je napsáno 6-9 měsíců. Je to teda kluk. Ale já spoustu věcí srazila při  praní, tak jestli to není tím, když jsou poděděná. A mám opačný problém než Pinot Noir , kdyz ho tepláky neškrtí v pase, jsou hrozně dlouhé.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:59

dynda ja kocar s miminem pred obchodem nechavam, ale tedy jen pred urcitymi mistnimi obchody, kde vim, ze budu do 5 minut venku. Korunu tomu nasazuji tim, ze ke kocaru postavim na straz starsiho. Ten by s nikym cizim nesel, ale stejne si vzdycky rikam...

Edit - ted uz to asi praktikovat nebudu, mladsi uz peruje na kolinkach a je zraly na ty ksiry. Tech se ale trochu bojim, takze uz jen s dozorem