INCOM1 to jsem taky viděla, já bych radši něco, co jde odstranit.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Tak ti Ď, už mám taky objednané nálepky...
Já ostuda jsem ještě nepodepsala žádný kus oblečení, natož boty, ale až se teď zhorší počasí a začnou se převlékat na ven, tak to bude nutné.
Všechno podepisuju propiskou. Zrovna dnes se mi v šatně líbily dvoje papuče cizích dětí, tak jsem se chtěla inspirovat, a u obou byla značka přelepená pitomou nálepkou se jménem ![]()
![]()
Mohučanka chodej ven ve vnitřním? U nás se na zahradu prevlikaj. Přišel mi to zbytečnej opruz, ale když vidím, kolik písku se sype z kapes, rozumím tomu. Jen dítě má trochu binec v tom systému. Musím dvoje šortky ustanovit jako vnitřní a dávat jen ty na střídačku.
Evaeva kreslím kromě jména ještě kočičku všude. Až se odlepi ty samolepky, tak jen tip, že můžeš označit nějakým univerzálním obrázkem :)
Evaeva chápu. Mě to nějak zaujalo, asi se ozvala vášeň pro razítka z dětství, přitom to nepotřebuju a ještě pár let nebudu.
Pinot Noir zejtra je vyfoť, velmi pravděpodobně je tu někdo bude znát ![]()
x
artemisia Prosímtě poraď mi toho Dia!!
...aha!!! ![]()
![]()
žluťásek od podzima do jara se převlíkali, v létě chodí ve vnitřním, ale oni nemají zahradu, jen dvůr, a dcera naštěstí nemá oděv s kapsami. Sice mají v požadavcích extra tepláčky na ven, ale teď, jak je teplo, se prostě nepřevlékají.

žluťásek já to potřebuju do té miniškolky, je to pro paní učitelky. Řešilo by to příjmení, ale já si právě nejsem jistá, nakolik ho znají, každý den tam mají jiných 12 dětí tak, aby to nemuseli hledat v seznamu:)
Je bezpecne davat dite spat do hlubokeho kocarku v ksirkach? Ona mi umi bez tech ksir uz vylezt ven, i kdyz je kocarek zapnuty, proste se otoci a vyleze (neslysne) na ten poklop. Dneska jsem ji uplnou nahodou zachytila na chuvicce, jak si vyleza ven ani pritom nehlesla, ta chuvicka ma hodne citlivy zvuk,rozeznam hovory kolemjdoucich. Ale ty ksiry se mi taky nezdaj, neda se na tom nejak priskrtit/obesit? Asi mame se spanim v kocarku utrum nez presedla na sportak, ale spava na brisku, coz ji ve sportaku moc nepujde teda.
Karja nedelala bych to
Karja to bych se bála. Kšíry bych dala jen pod dohledem, nezdá se mi to moc bezpečný.
Karja ehm, já to dělám běžně. Nikdy se do toho nezamotal ani trochu tak, že by se zdálo, že hrozí oběšení. A to se, když je vzhůru, mele dost.
Ale pokud se bojíš, tak co jí dávat spát do sporťáku a hluboký nechat na procházky? Předpokládám, že mluvíš o situaci, kdy je třeba na zahradě.
Edit: vyrazili jsme ven, tak jsem to zkoukla. Ten popruh mu vede z podpaží a má asi 20cm tomu místu, kde je připevněný. Podle mě se fakt nic stát nemůže.
Nemáte prosím nějaké tipy jak vyřešit ve školce potivé nohy? Příšerce se hrozně moc potí nohy, stačí když má boty 5min a už jsou navlhle a ve školce má vlastně celou dobu papuče a i kdyz jsem koupila co nejvíce otevřené, stejně to není ideál. Ven nosí bambusove nebo merino ponožky, podle počasí a je to lepší než bavlna, ale i tak ji doma po každém návratu z venku převlékám do domácích.
Ve školičce mi vychovatelka mou prosbu na převlékání odkývala,ale pak se na to vykašlala
. Příšerka bohužel není zatím dost velká na to, aby si to převlékla sama. Zatím je celkem teplo, takže to zas až tak nevadí, ale jakmile se ochladí,tak půjde ven v ponožkách,které budou už od rána spocené a mokré,venku je dopotí a bude v nich pak až do odpoledne.
Máte někdo zkušenost s outlast ponožkama nebo nějakým jiným zázračným materiálem?
Karja dej jí spát do sporťáku, pokud ho lze položit do lehu a nauč ji z něho vylézt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.