Gatita Ono je fajn, když začne dřív než ve škole, i tak toho bude mít dost a tohle výrazně pomůže, ale zase tak bych to nehrotila, nemusíš litovat :-) Za ambiciózni matku tě nikdo nemá, neboj, každá máme různé záchvaty aktivity ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato 12
nonemy Pro začátek je asi stačí penyboard, ale jestli je to na její přání, ať ho víc specifikuje. Co mají kámoši, jestli mají. Protože jestli mají kolem ní třeba longboardy, může se stát, že koupě něčeho jiného bude velký omyl.
Mulen tušim, že jsi z Brna, ne? Podle mých mužů je dost dobrý
Sweet Potato kamaradky maji penyboard a ona chce skateboard, tak právě nevím
Makara až bude syn slavit narozeniny, třeba to dáme![]()
Makara to je vtipný, z vorglu pocházím, ale doteď jsem nevěděla, že tam paintball je :))
bram tak to dětem nepřiznej. Za nějaký rok je tam vezmi, at si vyzkouší, čím ses jako díte bavila
.
nonemy pennyboard už bych nepořizovala, ve 12 se jí na to už ani nevlezou nohy, natož aby to ovládala (povídala dceřina lektorka skateboardu). Myslím to má smysl na ježdění předškoláků, pokud chtějí a baví je to.
Dcera má skateboard i longboard. První je spíš na triky, skákání a později rampa. Longboard je (překvapivě o dost dražší) spíš na přepravování se na vzdálenosti. Nějaké frajeřinky se na něm dají taky dělat, ale primárně je to na přepravení se z místa A do B. Trochu plavu v názvosloví, co je longboard a co cruiser. Jeden má trochu zvednutý patky, což je fajn, protože to jízdu ulehčí, viděla jsem i na longboardu lidi třeba přeskočit kanál, to na úplně rovném prkně nejde.
Dceři je 11 a obávám se, že o prknech ví víc než já..
Nejlíp holky propojit a ony si to vysvětlí.. ![]()
![]()
Pavlena super, moc děkuju! Podle toho, co píšeš, jí pořídíme longboard a ještě ji přitom zabalím do molitanu, aby se jí nic nestalo :) Vůbec nechci, aby na tom skákala a dělala triky :) Hm, ale aby se na tom řítila z kopce taky nechci. Já jí to vlastně vůbec nechci dovolit ![]()
Když jsem zadala do vyhledávače cruiser, tak mi vyjely motorky :) To ale nezní špatně je propojit. Já to té mojí navrhnu a dalo by se klidně tady přes chat. Jen se obávám, že se ta moje bude stydět :) Kdyby ne a měla zájem, tak se ozvu. Děkuju!
nonemy na zkusenosti s longboardem a jizdou z kopce se tady zeptej @711990 :D
nonemy Tak opatrnosti není nikdy dost, to je pravda, ale jinak mi to nepřijde TAK strašné. Moje dcera je na sebe docela opatrná, nejdřív chtěla skejt, že triky. Ale vlastně jej zpočátku používala jako long, tj.dojela na něm na hřiště (klidně 2km) a tam zkoušela nejdřív jednoduché (ne nebezpečné) triky na místě. Až cca za rok se koupil long a najednou zjistila, že ono to jede mnohem rychleji a lehčeji (to ve mně byla malá dušička teda!). Moc pomohl příměšťák a kurz s trenéry. A tam teda musí bez diskuze s helmou a chrániči - to se pak nebojím vůbec.
nonemy kup ji spíš helmu a chrániče, jako stát se muze cokoliv, ale to by člověk musel sedět v polstrované kleci. Když se to naučí, bude na tom lépe než, když si to bude půjčovat od kamarádů.
Dnes děti ve školce na procházce sbíraly listy a většina šla domů s krásnou barevnou kyticí velkých javorových listů. My šli s tímto:

![]()
Pinot Noir buď rada, vís jaký bordel to nadělá, když to uschne?![]()
Pinot Noir rozený minimalista
Pinot Noir
Když byl kluk v první třídě, bydleli jsme v Letňanech. Tam jsou na sídlišti takový černý asi javory. No a měli si donést obligátní barevné listí do školy na kreslení, což mi tedy řekl až po cestě ráno do školy a tak tam donesl pár kusů tohoto:

Učitelka mu to vyhodila, maloval listí souseda v lavici a já dostala černý puntík za nedostatečnou přípravu.
PS: Ale jelikož to byla stejná úča, co mu škrtla vystřižený nalepený obrázek eidamu pod písmenkem E jako chybu, neboť eidam přece patří pod A, tak jsem si to nebrala osobně ![]()
Pavlena continuity helmu a chrániče určitě, no já se budu bát i tak :) ale s tím nic nenadělám, budu se o ni bát celý život :)
Jennyfor já opravdu upřímně doufám, že synové ve svých školních letech (aspoň těch pár prvních) na podobnou píííííp nenarazí!
nonemy no longboard je dlouhy a hodne rychly, ma vetsi kolecka. Cruiser je kratsi, s patkou, ale porad vetsi kolecka, pak je skate a pak jsou ty miniaturky. Longboard je fajn, ale je to velkej kram i pro me(158cm) a pokud na nem nejedes, tak se dost proneses. Cruiser, pokud je dobre udelanej, tak je asi nejlepsi. Dojedes na nem daleko a pohodlne a asi by se dalo i neco preskocit, ale byva tuzsi nez skate. U Longboardu je jeste nekolik rozliseni, podle umisteni tech trucku s koleckama a tvaru. Ja mam jeden drop thru od Madridu, ten je takovej pekne mekkej a sirsi, pak mam pintail od Arboru, ten je megarychlej a krasnej a obe znacky doporucuju a pak mam custom udelanej cruiser od Owl boards, jsou myslim odnekud z Olomouce. Helma je nutnost, chanice ne, ale.....jak zminuje @rasa.nori, tak jsem v parku na zdanlive rovne ceste nabrala slusnou rychlost a kdyz cesta koncila, dost sem se vyflakala a pomlatila. Ale helmu jsem mela a zafungovala! Jestli bude dcera chodit do parku, tak bych to moc neresila a koupila co dcera chce, ale pokud mate nekde dostupny pump track, muze si uzit s dobrym prknem fajn zabavu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.