711990 ja si sadnem ale pravda vystretá byť nemôžem. Mám 173. Ale nejak mi to nevadí, keby si nenapísala, ani neviem :D sedávam tam často, čítame knihy alebo sa schovavame pred vlkom :) Inak keď je syn chorý a spím pri ňom, dám si na zem matrac z tej vrchnej postele a spím vedľa. Dovnútra sa dvaja veľmi nezmestila (z jednej strany stena, z druhej rebrík).
Vše o těhotenství a dětech
711990 vlastne jediné čo mi vadí je, že má matrac položený na zemi, neviem či je to dobré.
Mrakoplas pro děti asi v pohodě, ale když jsme před dokončením domu dočasně spali na matracích na zemi, tak podlaha pod nimi bývala úplně mokrá.
Idem zas s otázkou :D máte nejake balančné podložky? Tie prehnuté drevá za 80 eur myslím:D Používaju to deti a zdá sa vám to prínosné pre rozvoj motoriky? Deti 2,5 a 4 roky, akú doporčujete alebo aj nedoporučujete, ak máte? Hlavne kvoli dcere, je hypotonická a tato corona zima asi neumožní vela aktivit na rozvoj motoriky a svalov:(
Myrtila Žehlím klukům doteď a to jsem jinak totální nežehlič (košile si umí vyžehlit muž, protože já to nazvládám). Mám úplně obyč žehličku bez napařování, takže se nemusí řešit kohoutková versus destilka :-)
Mrakoplas vidis, to jsem se chtela zeptat jak je mozny ze mate matrace z vobou stran. Takze tu spodni mas jen na zemi. Hele ale je to 90x200 ne? Ja ted spim na 80x200 a vyspime se:) takze to by mi nevadilo...ale spat na matraci jen na zemi jo:( diteti to asi neva, pokud je dost tlusta....
Myrtila Ja susicku mam a nepouzivam ani s dvema detma;-)' Zehlila jsem vzdy ten prvni mesic. My rodice zvaleny trochu chodime, na tom malem.detskem to nenj poznat;-)
olivieraa Tak doma jsme to neměli, ale syn byl taky hypotonický, a měl takový to vystrčený bříško a viklavý kotníky. Chodili jsme na rehabilitaci, kde měli tu bosu nebo podložku, a fakt zlepšení raketovou rychlostí. Po deseti hodinových lekcích nový dítě. A vidím, že mají i levný varianty, třeba tady:
a ty cviky byly jen o stání na tom, poskakování, na jedný a na druhý, nebo stál a na tácku držel balonek, aby se neskutálel... vypadalo to jako srandičky, ale fakt to fungovalo.
711990 je to 90*200.
DruI Aha. Tak to houpací dřevo mi evokuje skřípnutý prsty...
ale dnes mám jeden babičkovský zásek, chacha.
Já mladým do ničeho nemluvím, ani nemůžu, moc je teď nevídám, hnusná korona. Ale i kdybych vídala, nevměšovala bych se, je to jejich dítě a jejich výchova, tak mlčím.
Takže se vídáme jenom online, ale zase často, malá je roztomilá, šikovná, říká bába, když mne vidí - což teda může být i obecná bába
, ty videopřenosy lichotí jen těm miminům.
Dům si dcera stavěla v době, kdy už s dítětem nepočítala, takže není moc baby friendly. Betonová podlaha, strmé točité schody do patra.
Dneska jsem sledovala, jak tam to dítko meteleskublesku lozí po kolenou a staví se u každý kolmý plochy. Taky se snažila vylízt na první schod.
Takže jsem se opatrně zeptala, jestli počítají s nějakou zábranou, hore i dole. A prej matko, neplaš, času dost.
Připomněla jsem své prvorozené, jak jsem odkládala kšíry a jak spadla po hlavě dolů z kočáru naštěstí až první den, co jsem jí je připnula.
A jak se tak špičkujeme, to dítě v záběru najednou šup, a bylo na třetím schodu. Pak tý mý holce upadnul mobil, víc jsem neviděla ![]()
a teď mi poslala fotku s přidělanou zábranou na spodním schodu. A zdvihnutej prostředníček k tomu ![]()
Jennyfor dik za tip na bosu. Nic takoveho doma mit nechci, ale mozna by to synovi pomohlo. Na rehab.chodit nebudeme, byli jsme se tam jen ukazat a vyfasovat cviky na domu. Jsou to taky jen takove srandicky, treba sedet na zemi a nohama stavet vez z kostek. Syn je ale dost zataty a na cviceni mi kasle, takze cvicim sama a obcas se na 3 sekundy prida
. Takze to bychom museli mit ten kram 2x, aby se nechal strhnout, a to se mi moc nepozdava![]()
Gatita když to nebudeš prezentovat jako cvičení, ale jako věc na řádění, tak by to zafungovat mohlo. Prostě to bez komentáře postavit někam doprostřed pokoje. Dobré jsou taky tyhle věci:https://www.decathlon.cz/balancni-deska-500-id_8343000.html
Gatita tak ale voni maj i hezký, dá se na tom sedět, nebo to mívá masírovací výstupky, to je dobrý pro plochý nohy, a i já jsem tam na tý rehabilitaci vyzkoušela těch nafukovacích polokoulí několik, třeba udržet se ve vzpřímené poloze a nebo dokonce dělat dřepy na tomhle, ještě druhý den jsem se nemohla ani zasmát.
začínám uvažovat, že bych si to koupila domů teď na starý kolena. Cejtím, jak ta fyzička za poslední roky šla do kopru, rovnováha v čudu, možná že by my i takováhle srandička zlepšila život. Prozkoumám to.

Gatita když to nebudeš prezentovat jako cvičení, ale jako věc na řádění, tak by to zafungovat mohlo. Prostě to bez komentáře postavit někam doprostřed pokoje. Dobré jsou taky tyhle věci:https://www.decathlon.cz/balancni-deska-500-id_8343000.html
Jé, ty ježci jsou skvělý. Asi si to fakt pořídím, to se mi sem ještě vejde
Gatita dobrá je taky balancni podložka
Koupíš 2-3, k tomu ty ježky od Evaeva , postavíš dráhu a malý si bude hrát, ne cvičit.
Jennyfor i tyhle se pod postel vejdou, ale lepší je na nich občas postát
.
Jennyfor ďakujem, toto máme, a celkom sa na tom hraju. Ja práve radšej tých vecí kupujem viac, všeliake tieto pomocky, aby aspon občas niečo robili na tom, ako hru, pretože nejake cvicenie "nasilu" tiež nehrozí. Aj ja sa bojím skríplych prstov, preto by som rada info od tych čo už zainvestovali ![]()
Jennyfor Takovouhle podložku mám z Tchiba. Bosu jsem vyhodnotila jako další moc velký krám. Tohle je malé a šikovné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.