Mrakoplas mě to taky překvapilo. Ale je fakt, že kdysi se dávaly jen ty šťávy nejdřív, to možná tak nedráždí. Strouhaná mrkev s jabkem až kolem roku? Už si to nepamatuju.
Vše o těhotenství a dětech
Tohle dopoledne (tj. dvě hodiny) bylo pěkně výživné. Mladší pořád kňourá, taky nějak víc padá = řev, se starším se pořád handrkují = řev, stáhnul ze stolu skleněnou misku, která se rozbila, naštěstí žádné zranění. Když jsem šla za kurýrem, vzala jsem si špatné klíče, naštěstí mě mladší slyšel a otevřel mi, což by teda za normálních okolností nebylo dobře. Na závěr mladší malém vypadl z židličky při čekání na oběd, musel teda čekat na zemi = úplně největší řev. Teď už jsou naštěstí oba v postelích. Snad se odpoledne neponese v podobném duchu.
Poď si umyť ruky = ľahnem si na zem, otvorím botník a hľadám a pýtam letné sandále.
Máme za sebou dvoch zubárov a obvodného lekára, každé v inej budove, pobiehanie v daždi. Ak nezaspí, je mi jedno, ale ja, ja si teda pospať idem!
letfenixa ja bych mu ty sandaly nasla sama, kdyby to melo znamenat chvili klidu. Mam fotku naseho dvouletyho z leta, je na ni doma jen v pline a v gumakach. Jsou chvile, kdy vychovny zasahy nejsou prioritou dne ![]()
Kokoska och, on ich zas až tak silno nevyžadoval, ale ten preklad môjho pokynu ma malinko nadzdvihol, prišli sme totiž z mhd
letfenixa tak to jo, to se rucicky umyt musi!
letfenixa to mytí rukou je strašný teď. Čím víc na tom trvám, tím víc se šprajcne. Jenže fakt nejde ustoupit, vysvětluju pořád dokola, kreslíme si to, dělali jsme pokus s mýdlovou vodou. Všechno jasný, ale jak přijdeme zvenku, už ve dveřích křičí já si nepotřebuju umýt ruce, případně má strašnou žízeň a musí se napít hned teď.
žluťásek obvykle s tým syn problém nemá, ale teda dnes po príchode ma tvrdo ignoroval. A nebavia ma stále tie príkazy a zákazy, v kuse sa s ním dohadovať a vyjednávať, neznášala som, že moja mama bola (a stále je) generál, ale asi to bez toho úplne nejde.
Kdysi dávno se tu doporučovaly čtvercové pleny, které jsou opravdu z bavlny, jemné a kvalitní, nepamatujete si někdo, které to byly? Vyšší cena nevadí, budu jich kupovat jenom pár. Zdědila jsem nějaké pleny po dětech z rodiny, ale tak půlka z nich je jak z drátů, i když by měly být bavlněné, to nemůžu dát miminu ani pod hlavu, by se od toho odřelo
Budu je teda používat jenom jako podložku, na otírání a tak.
Myrtila xkko stare casy
Myrtila myslím, že zrovna na to podkládání a otírání stačí jakékoliv, nové jsou měkké všechny. Ty Staré časy jsem používala na čůrání, jsou super savé a silné, ale hodit si přes rameno, abys ochránila svetr před šavlí, se dá cokoliv. Nerozporuju, že staré můžou být jak drátěnky, to dost závisí na péči, ale mně se třeba na záležitosti mimo vyměšování líbily bambusové, měkkoučké a jemné.
Myrtila Pinot Noir také doporučuji staré časy. Bohužel všechny nové jemné nejsou, máma mi koupila balík nějakých noname v galanterii, prý česká výroba a jsou hrozné. Fakt jak z drátů, po prvním vyprání.
Myrtila ještě libstatske extra kvality. Ty obyč neextra mají malou gramáž, na přebalování ber určitě ty lepší.
letfenixa to mytí rukou je strašný teď. Čím víc na tom trvám, tím víc se šprajcne. Jenže fakt nejde ustoupit, vysvětluju pořád dokola, kreslíme si to, dělali jsme pokus s mýdlovou vodou. Všechno jasný, ale jak přijdeme zvenku, už ve dveřích křičí já si nepotřebuju umýt ruce, případně má strašnou žízeň a musí se napít hned teď.
To píšeš o mojom? A ešte teraz jak stále leje, chodíme k mame na obed autom. Vysvetlím mu, že keď sa vo vchode nebude ničoho chytať, nemusí si u babky umývať ruky. No samozrejme naschvál všetko pochyta a u babky hneď vo dverách jaci, že si nebude umývať ruky.
žluťásek S tim jidlem to ma kazde dite jinak. Nastesti doktorka nic nehroti. Velkamala jedla fakt jak dle prirucky od Hami a malamala je snad celou dobu pulroku napred. Ted ani ne v 10 mesicich ji uz varim ,,normalni,, jidla. Na kojeni ji nikdy moc neuzilo, umele mliko stale odmita, kase nechce, ted nechce ty prikrmy v jakekoliv podobe, at domaci/kupovane mixovane, nemixovane. Takze ted ji dost delam nesolene vyvary, do rucicky masovozeleninove koule atd. Protoze jinak by zila z ryze, testovin,ovocnych presnidavek a dvou hodne slabejch kojeni denne.
Pinot Noir Zuzuli INCOM1 žluťásek Dekuju, mrknu na ne a nektere z nich objednam.
Jinak samotnou by me zajimalo, odkud ty dratenky, co jsem dostala, jsou, protoze to je fakt neco, kdybych s nima utirala nabytek, bala bych se, ze ho poskrabu :-D
Myrtila ja koupila libstatsky ne-extra a sou priserne dratenkovaty. Jeste jsem je zkousela hodne prat a susit v susicce, ale nic jim nepomohlo. Zato xkko stare casy jsou super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.