Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:42
Reakce na Potrefenáhusa:

Uf, já to zimní oblikani fakt nenávidím, a to je teprv říjen, myslím, ze to budu rozdejchavat celou dobu, co budou s tatinkem venku

...zvlášť co umí pevně chytnout zevnitř rukáv...

​zkus svoje prsty strcit do konce rukavu zvenku, capnout tu malou rucicku a protahnout ven. Chytis to i se spodni vrstvou a dite nema rukav trika nebo svetru srolovany v podpazi pod bundou.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:45

Potrefenáhusa hele ja mela takovy dost odevzdany dite vloni (oproti ted), ale vzdycky sem ho vzala v pyzamu nebo teplakach a body co mel na doma a strcila sem ho do toho vlnenyho overalu, ten lezel uz pripravenej v kocaru a byla to bleskova akce! Ale s rukavama to delam doted jak pise Kokoska , jinak bych mu zlamala hnaty!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 20:48

Makara continuity Mulen děkuju za reference, ráda to slyším, za tu cenu jim musí vydržet na věky. U nás to zatím není aktuální, ale pomalu už se rozhlížím.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:00

711990 Kokoska Já to tak dělám, ale ručička se brání!!!! Pripadne se něčeho pevně drží!!!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:08

Potrefenáhusa jestlipak vona nema trenink od rezaty rucicky, ta taky umi bejt dost zakerna, zejo:D

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:10
Reakce na 711990:

Pinot Noir tak takhle poutam do kocarku Tondu. A taky prebaluju tak, ze lezi na zemi a ja mam nohy na jeho ramenou, aby se nepretacel. Vzdycky si vzpomenu, jak jste si tu chvalily, ze stojici dite uz jde hezky prebalit i obleknout. Tonda pokazdy predstira, ze nikdy stat neumel a ma gumovy nohy

​Jsou to zlatíčka, viď?

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:11

Evaeva Mne to oblikani dvou zatim moc nevadi, ackoliv ta mala rve. Ale co me stve, ze uz se horkotezko obliknu ja! Ja jsem taky hakliva na urcitej teplotni komfort a jako treba promyslet si, byt dvema vterinama, co ja budu mit na sobe, to nejde, to si presne vyhodim neco ven, aby se decka nezparily a jdu. A cesu se pravidelne asi 20 metru od domu v takove temne ulicce. Minule rikam prave cestou venku, pockejte musim se jeste ucesat a velkamala mi rika ,,ty tady mas hreben mami,,? 

No pak bude jeste blby, jak bude tat ta brecka, to bude v predsini vecne mokra podlaha a vybatolej se mi v tom nebo ja.

Online tenzie
302 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:13

Oblikani a prebalovani mladsiho ditete je des, starsi tomu moc nepridava, taky nespolupracuje. Ale moje mimino je uz velka holka! V pondeli jdeme koupit prvni boty na ven a hlavne zacala v podstate ze dne na den usinat sama v postylce. A to jsem ji jeste donedavna uspavala kojenim. Ted jeste odbourat posledni nocni kojeni, coz nakonec nebude asi problem, a muze se stěhovat k bráchovi. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:14

711990 To me nenapadlo ten klek, ja blba to zdrhajici dite proste honim po baraku, a po kazdejch 10 metrech udelam jeden dilci ukon! Jako ona by drzela, ale strasne by rvala a jak je sambo doma, tak setrim jeho nervy. A i mne to rvani docela vadi, ze radsi delam ze sebe div ne otroka jen abych to nemusela poslouchat;-)

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:15

tenzie Husty! (To usnuti v postylce, ze to takhle samo!)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:16

Karja Na tohle jsem zvědavá, já nikoho vystrcit ven nemuzu, protože za dverma je 9 betonových schodů. Navrch i bez dítěte je dost narocny udržet spravnej počet koček a psů na správný straně dveří

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:18

Potrefenáhusa Jejej, no my mame nastesti takovy , zadveri,, no proste za dverma je jeste metr a pak schody. O kockach mi ani nemluv, vzdyt ja jsem neudrzela ani tu jednu! 

Online tenzie
302 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:19

Karja taky jsem byla v soku. Ono ji to na mě bylo asi uz nepříjemný. Zacala se ode me jakoby odtahovat a nez tam s ni bojovat a přesvědčovat ji, at spi, tak jsem ji zkusila dat do postylky a ona prostě usla. Uz to tak je asi 14 dnu. Ani s ni nemusim byt v místnosti. Je to docela uleva.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 21:19

Karja já nosím v podstatě pořád to samé, hlavně teď, chodíme akorát ven, takže vidět je akorát bunda a kalhoty;) My chodíme až odpoledne, takže mezi obědem a svačinou se snažím udělat v chodbě hromádky pro jednotlivé účastníky a to právě vymyslím, co si kdo vezme. Sebe nachystám víceméně než se začnou oblékat oni. Mě popravdě nejvíc vadí, že musím zároveň dokola opakovat Dojdi se vyčůrat! Vem si ty kalhoty!... a u toho přemlouvat mladšího, aby neodcházel s mikinou okolo krku a tak. Prostě s miminkem to bylo jednodušší. A co teda nesnáším je, když spěcháme, to se obvykle dvakrát pro něco vracím, jak se snažím to stihnout.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:21

Karja jo to my máme opačnej problém, že se nám cpou dovnitř :-)

no u nás to na vystrceni navlecenyho trpaslíka rozhodne nebude, já už premejslim, kam všude dat k jakým schodum zábrany

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:21

tenzie Jezismante, kdyby tak stesticko stalo pri mne:-D:-D. Ja ted starsi prave pustim pohadku a mensi chvili chovam...no uz to taky moc nezabira a spis snadneji usne v kocarku, coz ted jde, pac je sambo na HO a proste jde se s nim domluvit a s tou starsi par minut pocka doma. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:23

Evaeva to jak u nás. Ešte topka je, keď sme všetci oblečení a mladší sa po...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 21:24

Potrefenáhusa na tohle se ta paneláková chodba hodí. Starší přivolá výtah, u toho obvykle něco haleká, podle mě ví celý dům, že jdeme ven. Než to přijede, pozapínám bundy a rozdám čepice. Mladší totiž nesnese čepici ani deset vteřin v pokojové teplotě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 21:25

Mrakoplas ještě že synové mají pravidelné zažívání

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 21:26

Pinot Noir nejvetsi! Mit vic takovejch, asi skocim z oknaKarja tak on u toho taky jeci no, ale uz sem docela imunni. Jen cekam kdy zazvoni socialka

tenzie gratuluju! U nas pres den uz to taky takhle funguje, taky z niceho nic, ale v mistnosti byt musim:) ale vecer neexistuje, na to sou nejaky jiny pravidla nebo co:) 

jo a jak se odstavujou takovy ty deti co se nedockave dobejvaj matce pod triko a rvou zubama podprsenku, jen aby dostaly svoji (ten den uz asi 358.) davku? Zatim to neresim, ale treba pristi leto uz bych asi rada....?