Garfie a než jedno oblečies, druhý sa zatiaľ vyzlečie a ideš takto dokola!
Vše o těhotenství a dětech
Vzpomnela jsem si na Ava , ze se dlouho neozyva, jak se asi maji s holcickou?:)
Garfie jo, dvě jsou blbý. Teď mi to přijde nejhorší, 1+3 roky, a to přestože starší si lecos oblékne sám, ale musím ohlídat, aby všichni měli všechny ty čepice, rukavice a správné oblečení. Já měla v zimě malá miminka, to je pohoda, a pak až roční a to není nic moc.
Vzpomnela jsem si na Ava , ze se dlouho neozyva, jak se asi maji s holcickou?:)
pridavam se taky. Uz musi mit skoro mesic za sebou, tak cekam na zhodnoceni. My pomalu koncime sestinedeli a spousta veci uz padla
. Treba ze dite bude spat ve vlastni postylce, nebo ze nedostane dudlik...Ale davam nadeji budoucim matkam, ze se i s miminem da vyspat (ve trihodinovych usecich teda) a da se zkouknout hromada serialu
.
Evaeva já si teď s těma dvěma nestěžuju, Ríša se sice umí obléknout sám, ale zřejmě jen ve školce, doma dělá neschopu, ale i tak je to proti dřívějšku stokrát lepší. On se totiž šíleně bráníval, utíkal, bojoval... Strašný
. Teď si užívám, že mladšího obleču, posadím do kočárku, kde on nastaví jednu ruku, druhou ruku, nechá se zapnout, pak sedí a čeká... Pamatuju, jak jsem na Ríšovi klečela jedním kolenem v oblasti břicha, rukou ho tlačila za hrudník do kočárku a druhou se snažila připoutat...
.
Opravdu na to nerada vzpomínám. Když člověk přežije dětství někoho jako je on, umí si pak vážit i toho, že dítě prostě sedí. Nebo jí. Nebo jde za ruku. Nebo chvilku počká. ![]()
Pinot Noir on se teda ani jeden nebrání, teda mladší trochu, ale než staršího přesvědčím, aby si oblékl, co umí, do toho oblékám sebe a mladšího, který nevydrží ani chvíli oblečený (je mu asi horko) bez řevu. A navíc nezapomenout ty drobnosti.
Pinot Noir tak takhle poutam do kocarku Tondu. A taky prebaluju tak, ze lezi na zemi a ja mam nohy na jeho ramenou, aby se nepretacel. Vzdycky si vzpomenu, jak jste si tu chvalily, ze stojici dite uz jde hezky prebalit i obleknout. Tonda pokazdy predstira, ze nikdy stat neumel a ma gumovy nohy![]()
Garfie Tak já si pamatuju poučku moora se čtyřma, ze naposled se oblikaj ty, co se umej svliknout!
spravne!
711990 starší úplně odmítal ležet na zádech, nebyla jiná šance než ve stoje. Nakonec jsme přišli, že se tak nechá přebalit i venku pokakaný celkem v klidu, v leže byli potřeba dva a značné násilí.
Potrefenáhusa
To je důležitá poučka! Nejhorší je, že někde v mezičase se musíš oblíct i ty...![]()
Dcera ma skolu zavrenou uz od pondeli a chodi s muzem do prace, kde ma online hodiny a pak si dela svoje veci. Ted pochvalne rekapitulovala "skolni jidelnu" - pizza, pad thai, steak, gyros, burger. ![]()
K těm postelím. Teď máme patrovou od domestavu. Předtím jsme měli jen tu jednu zvýšenou se skluzavkou. A neteř, když u nás spala, tak po té skluzavce normálně ve spánku sjela v poloze na zajíčka
. A ani se neprobudila. :)
Mulen mě ten domestav právě zaujal tou variabilitou. Ale je to teda pálka.
Evaeva cenu Domestavu už si nepamatuji a na aktuální jsem se nedivala, tak jen pro info - máme je asi 15 let a teď už na nich spí dospěláci. A pořád dobrý, nerozpadají se, nevrzou. Měli jsme je ve třech úrovních. L - palanda a zvýšené lůžko. Šrámy na povrchu a změnu barvy samozřejmě mají.
Evaeva to je. Ale zatím dobrý. K té patrové posteli máme místo žebříku schody s šuplíkama a ty se mi líbí nejvíc. Kdyby v tom pokojíčku byl pořádek, chodila bych tam relaxovat ![]()
Evaeva z domestavu mame ložnici pro nás a kus obyvaku a je to parádní nábytek. Mívají během léta slevy asi 30%, ale vubec nevím, jestli byly i letos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.