Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2020 18:41

Garfie a než jedno oblečies, druhý sa zatiaľ vyzlečie a ideš takto dokola!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 19:13

Vzpomnela jsem si na Ava , ze se dlouho neozyva, jak se asi maji s holcickou?:)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 17. října 2020 19:24

Garfie Tak já si pamatuju poučku moora se čtyřma, ze naposled se oblikaj ty, co se umej svliknout! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 19:34

Garfie jo, dvě jsou blbý. Teď mi to přijde nejhorší, 1+3 roky, a to přestože starší si lecos oblékne sám, ale musím ohlídat, aby všichni měli všechny ty čepice, rukavice a správné oblečení. Já měla v zimě malá miminka, to je pohoda, a pak až roční a to není nic moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 19:35

711990 taky jsem si na Ava dnes vzpomněla, dlouho se neozvala.

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. října 2020 19:50
Reakce na 711990:

Vzpomnela jsem si na Ava , ze se dlouho neozyva, jak se asi maji s holcickou?:)

​pridavam se taky. Uz musi mit skoro mesic za sebou, tak cekam na zhodnoceni. My pomalu koncime sestinedeli a spousta veci uz padla. Treba ze dite bude spat ve vlastni postylce, nebo ze nedostane dudlik...Ale davam nadeji budoucim matkam, ze se i s miminem da vyspat (ve trihodinovych usecich teda) a da se zkouknout hromada serialu .

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 19:54

Jos

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 17. října 2020 19:57

Evaeva já si teď s těma dvěma nestěžuju, Ríša se sice umí obléknout sám, ale zřejmě jen ve školce, doma dělá neschopu, ale i tak je to proti dřívějšku stokrát lepší. On se totiž šíleně bráníval, utíkal, bojoval... Strašný . Teď si užívám, že mladšího obleču, posadím do kočárku, kde on nastaví jednu ruku, druhou ruku, nechá se zapnout, pak sedí a čeká... Pamatuju, jak jsem na Ríšovi klečela jedním kolenem v oblasti břicha, rukou ho tlačila za hrudník do kočárku a druhou se snažila připoutat... .

Opravdu na to nerada vzpomínám. Když člověk přežije dětství někoho jako je on, umí si pak vážit i toho, že dítě prostě sedí. Nebo jí. Nebo jde za ruku.  Nebo chvilku počká.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 20:00

Pinot Noir on se teda ani jeden nebrání, teda mladší trochu, ale než staršího přesvědčím, aby si oblékl, co umí, do toho oblékám sebe a mladšího, který nevydrží ani chvíli oblečený (je mu asi horko) bez řevu. A navíc nezapomenout ty drobnosti.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:00

Pinot Noir tak takhle poutam do kocarku Tondu. A taky prebaluju tak, ze lezi na zemi a ja mam nohy na jeho ramenou, aby se nepretacel. Vzdycky si vzpomenu, jak jste si tu chvalily, ze stojici dite uz jde hezky prebalit i obleknout. Tonda pokazdy predstira, ze nikdy stat neumel a ma gumovy nohy

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:03
Reakce na Potrefenáhusa:

Garfie Tak já si pamatuju poučku moora se čtyřma, ze naposled se oblikaj ty, co se umej svliknout! 

​spravne!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 20:04

711990 starší úplně odmítal ležet na zádech, nebyla jiná šance než ve stoje. Nakonec jsme přišli, že se tak nechá přebalit i venku pokakaný celkem v klidu, v leže byli potřeba dva a značné násilí.

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:07

Potrefenáhusa  To je důležitá poučka! Nejhorší je, že někde v mezičase se musíš oblíct i ty...

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:13

Dcera ma skolu zavrenou uz od pondeli a chodi s muzem do prace, kde ma online hodiny a pak si dela svoje veci. Ted pochvalne rekapitulovala "skolni jidelnu" - pizza, pad thai, steak, gyros, burger.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:16

K těm postelím. Teď máme patrovou od domestavu. Předtím jsme měli jen tu jednu zvýšenou se skluzavkou. A neteř, když u nás spala, tak po té skluzavce normálně ve spánku sjela v poloze na zajíčka. A ani se neprobudila. :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 20:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2020 20:21

Mulen mě ten domestav právě zaujal tou variabilitou. Ale je to teda pálka.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:33

Evaeva cenu Domestavu už si nepamatuji a na aktuální jsem se nedivala, tak jen pro info - máme je asi 15 let a teď už na nich spí dospěláci. A pořád dobrý, nerozpadají se,  nevrzou. Měli jsme je ve třech úrovních. L - palanda a zvýšené lůžko.  Šrámy na povrchu a změnu barvy samozřejmě mají.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:33

Evaeva to je. Ale zatím dobrý. K té patrové posteli máme místo žebříku schody s šuplíkama a ty se mi líbí nejvíc. Kdyby v tom pokojíčku byl pořádek, chodila bych tam relaxovat

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 17. října 2020 20:33

Evaeva z domestavu mame ložnici pro nás a kus obyvaku a je to parádní nábytek. Mívají během léta slevy asi 30%, ale vubec nevím, jestli byly i letos.