Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35026 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:44

Garfie jsem na 100% presvedcena, ze mam spoustu hroznych vzpominek zasunutych nekde hluboko, kde za nima mozek v pudu sebezachovy dukladne zamknul. Neni mozny, abych mela dve deti, ktery usinaly a spaly celkem bez problemu, do dvou let se naucily na nocnik,  nevztekaly se, nevrazdily se navzajem, nesvlekaly se donaha, nez jsem si obula boty atd. Jen ty jesle a ze zacatku skolka u syna byl problem, jinak fakt docela pohoda.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:56

žluťásek sevt mam v pesi vzdalenosti a uz jsem tam nejednou nakupovala, ale dost zbytecne. Tvorit si muzu leda tak sama a vlastne ani me osobne to nebavi. Syn ty kreativni potreby aplikuje po svem - rozlozi po podlaze, doplni ruznymi prirodninami natahanymi zvenku, prohlasi to za kruhovy objezd a tyden tady pres to klopytame, odtahujeme od toho mimino a opatrne luxujeme kolem....jsem dost uzkoprsa a po par dnech me to zacne vytacet, ten chaos a bordel... Totez kastany, zaludy...na zviratka nikdy nedoslo, mame to aktualne vsechno v gauci

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 19. října 2020 14:18

Mrakoplas Jo tahle mensi prave nabere hroznou rychlost a leze ven. Mam co delat i kdyz jsem vedle ni;-)

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 19. října 2020 14:33

Mrakoplas Jinak, ja se od ni.hnu, prenasim ji,nekdy to vyjde na delsi cas a nekdy proste ji necham brecet nez si zaridim svoje. To jezeni v posteli je spis psychologicky, ze si tim hrozne odpocinu! Dam si caj neco dobryho a proste jsem lezmo a nikdo po mne nic nechce a relaxuju. Kdyz jsem v obyvaku, tak na me treba jeste sambo mluvi, nebo vidim vsude ten bordel a to fakt ne!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. října 2020 15:18

Gatita bacha, ty blbý kaštany začnou rychle plesnivet. Dnes jsem jednu krabici nenápadně zlikvidovala, brzy půjdou i ty ostatní.

Nalákala jsem syna na hřiště na nový svět, aby mi cestou došlo, že kavárna je pondělky mimo provoz

Mají teď úplně zavřeno a pry o víkendu bude okýnko. Kdyby to snad někomu ušetřilo cestu. Ale je tu krásně i bez kafe. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 19. října 2020 16:06

Kokoska  Taky to tak mám, mizerná paměť je skvělá věc, jinak by lidstvo nepřežilo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 17:00

Gatita naši sa dnes pol dňa zabavili s kartonmi, odporúčam! :D (preto som tu mala čas vypisovať hehe)

Len to nosili z izby do izby a čosi majstrovali, ani neviem vlastne čo.. mladší je schovaný pod kartonom. Kiežby ich to bavilo aj zajtra

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 19. října 2020 17:06

Mrakoplas naší si včera celé dopoledne hráli se zvonem na čištění odpadů . I ten roční to pochopil a přicucávali to na podlahu, okna, skříně a pak to zas odtrhávali a padali... Děsná sranda

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 17:12

Pinot Noir jeej idem ho tuším hneď kúpiť, díky za tip

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 17:13

Mrakoplas jo kartóny a krabice jsou super. Blbé je, když z nich něco "vyrobí" a pak to 14 dní odmítá vyhodit, přestože si už s tím jinak nehraje.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 17:26

Evaeva jj my sme mali takto po presťahovaní cez polku detskej bunker z krabice od gauča . Našťastie ho potom zničili.

Offline Kokoska
35026 příspěvků moje polička 19. října 2020 17:51

Mrakoplas bacha, dvoulety chlapecek se dost vztekal, kdyz se mu to bud nepricuclo, takze pri odtrzeni nemlasklo, nebo se pricuclo moc a neslo mu to odtrhnout. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 18:17

Kokoska no, to je niečo pre mojich nervacikov

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 19:22

Evaeva haha, že 14 dní, 5 megakrabic (lod, televízor, chladnička, raketa, padaci most) máme v obývačke od jarnej 'karanteny', ked sme predali starú chladničku na Bazoši, ľudia, čo si po ňu prišli a videli tie krabice, sa ma pýtali, či sa sťahujeme

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 19. října 2020 19:23

Malenge prdění pusou na moje břicho u nás jelo když byl synovi tak rok až dva. Pak ještě někdy později, ale už ne tak intenzívně. Už jsem to skoro zapomněla. Ještě vlastně taky chodit takhle oprďovat koženej gauč

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 19. října 2020 19:25

MP Meri Jojo, vrchem je u nás druhá varianta bondingu 

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 19. října 2020 19:30

letfenixa přesně, co bych dala za 14 dní. Tady se počmárané krabice válí už nejmíň půl roku a vždycky, když si řeknu, že už na to dlouho nesáhl a odkloním je na terasu (= počátek cesty do kontejneru), tak si na ně vzpomene . A nějakou další k nim přidá!

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 19. října 2020 20:09

letfenixa My máme malej byt, tak jsme měli jenom jednu, krásnou, velkou, taky od jara... a pak jsem byla v létě s dcerou u našich na chatě a manžel krabici nelítostně sprovodil ze světa. Já myslím, že v nepřîtomnosti dítěte je to jedinej způsob :)

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 19. října 2020 20:17

DruI jj, naše maminka vždycky o prázdninách čistila pokojík od natahaných šutrů, klacků, střepů aj. bince:-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. října 2020 20:54

Syn dnes konečne prvý krát spal v jasličkách a keď som po neho o 15:30 prišla, čakalo ma usmiate a spokojné dieťa, ktoré pri privítaní neplakalo ale od radosti cerilo všetky zuby! A potom sme spolu šli na ihrisko, viac ráz vravel, že sa mu v jasliach páčilo, že sa tam vráti a zas zam bude spať. A teda celý víkend pomrnkával za dvoma kamarátkami, ktoré tam má (jedno z nich je 9 mesačné dievčatko, úplne ju zbožňuje a aj ona jeho, patrí do zoznamu jeho obľúbených ľudí hneď po mne a mužovi :). Ja mám takú radosť, stavím sa, že sa to zas pokašle, keď som sa tu vytešila aj písomne.