Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29924 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:57

Garfie mně takhle spal Ríša na rameni na lekci klavíru. Ten den jsem procvičila jen pravou ruku

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 19. října 2020 12:10

Pinot Noir A nesmělas hrát falešně!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 12:13

Karja jakoze sa od nej celý večer nepohnes? uaaa už sa nečudujem, že ješ v posteli, však kde inde.

Inak mladší spí cez deň aj v noci tiež na našej posteli ale nechávam ho tam kľudne samého, trochu ho obosteliem, z jednej strany stena, z druhej postieľka, z tretej bývalá posteľ mladšieho ..snáď to nezakriknem, ale nespadol nikdy. U našich spáva aj na 90cm posteli a nezletel, ale pre istotu vedľa postele naukladám deky a vankúše. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. října 2020 12:31

Karja Vecer pohlida manzel, takze to je cas na delsi udrzbu v koupelne . A rano prenesu dite do jeho pokoje, dam ho do postylky a jdu do sprchy. Bud to zaspi nebo proste trochu kriku prezijeme oba. Mam teda vyhodu, mame koupelnu jako soucast detskeho pokoje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 12:55

Mrakoplas a co se stane, když se vzbudí? Protože si umím živě představit, jak se vydá za něčím zajímavým a rozespalý sletí z postele. Zvlášť starší se probouzel úplně potichu.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:11

Prvni den bez skolky: uz jsme vydlabali dyni, dojedli obed, prisli z prochazky a dohrali deskovku. Jsem zvedava, co budeme delat nasledujicich sedm hodin a sedm mesicu...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:13

Evaeva sedí, mrnci a čaká kým niekto k nemu príde :D ale asi má dobrý pud sebazáchovy, neviem. Ja pri ňom poobede nemôžem byť, starší by tu zboril barak. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:15
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:16

Gatita smejem sa cez slzy, som na tom podobne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 13:20

Mrakoplas to je mi právě jasný, že tam nemůžeš být, já to nemyslela jako kritiku. Ale tím, že naši kluci spí v postýlkách, tak si to neumím prakticky představit.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:21

711990ty se smejes, ale ja jsem mega nervni, pac nam mozna z portfolia zmizi i ty prochazky. Se mi to nejak rozlezelo, napsala jsem do skolky, ze si dame pauzu, ale pry akorat cekaj na vysledky nekolika deti, tak bojim se bojim, ze vcera bylo pozde a karantena nas nemine....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 13:22

Gatita zrovna včera tu někdo psal, že procházky se můžou i v karanténě. Samozřejmě musíš vynechat hřiště a tak.

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:22

Evaeva dcera se naucila z postylky vylezt driv nez chodila a to sebevrazednym zpusobem - vytahla se nahoru a po hlave prepadla ven:-) to mi prijde lepsi spadnout z nizke postele na koberec/nastaveny polstar (vedle postylky jsme meli prirazenou postel nastesti, ale kdyby tam nebyla..

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:24

Evaeva ja som to ako kritiku ani nebrala. Keby bol nejaký kamikaze, tak by som to musela poriešiť ináč. Starší tiež spával len v postieľke ale tento sa tam stále budi. Sa vrtí a bucha o tyče, vydrží tam len večer na prvý dlhší spánok cca do polnoci. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 13:25

viktorka_od splavu no my tu postel máme dost vysokou, tak 60cm. Starší z postýlky nevylézal, to až z té další. Myslím, že ho to nenapadlo, navíc spal ve spacím pytli. Oni teda umí slézt i z té naší postele, ale na to bych u ročního dítěte nespoléhala.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:26

viktorka_od splavu ináč toto je sranda, starší spal v postieľke do dvoch rokov a nikdy z nej nevyliezol. Niežeby nevedel ale jeho to vôbec nenapadlo . Akoze bola som rada ale občas som si pomyslela, či nie je trošku zabrzdeny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 13:31

Mrakoplas kolik mu vlastně je? Možná by už potřeboval normální postel nebo třeba takovou tu střední. Psala to tuším Pinot, že Ríšovi postýlka taky brzo vadila, synovec to měl stejně. To naši se ve spaní tak melou a spějí tak různě nalepení a zamotání do těch šprušlí:)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:33

Gatita jezis tak drzim palce:(( 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:35

Evaeva v júni mal rok. On sa tam takto budi odkedy sa vie hýbať. Máme ešte 160 posteľ so zábranami vedľa našej, ale tie zábrany nie sú moc vysoké, skôr tam sa bojím, že by sa pregulil. Ale aj tak je na ňu podľa mňa moc malý. To môže byť rovno s nami.

Edit. Som to nedopisala lebo sa práve zobudil. Tak niekedy nabudúce :D

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. října 2020 13:41

Gatita uděláš velkou objednávku na sevtu a pustíš televizi

Ne, lituju a soucítím. Syn byl nemocný 14 dní, když jsem ho ten druhý týden vzala na chvilku ven, měl hned večer teplotu. Tak jsme fakt dva týdny prakticky nevylezli ven. Docela otrava, s druhým doma to musí být už peklo. 

Pořád jsme něco tvořili a hráli hry, to mám štěstí, že baví nás oba. Ale vyplýtvala jsem si pár dárků, co syslím do zásoby pro syna a vyškemrala vydání dárku pro sebe k narozeninám o dva týdny dříve