Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:36

Sweet Potato to za parkrat vyladili, holt broucek tu chvilku jecel v postylce. Na vareni kafe nebo chystani cehokoli pro sebe ale uz pak pry nemela nervy, hlavne aby to stvoreni zmlklo.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:37

Sweet Potato chce se jí na záchod a nemá po ruce mobil!

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:38

Kokoska No a hrozny je, když to kafe nebo připravenou snídani má člověk na stolku vedle a nedosáhne...chce se mu na záchod a drevenej nohy...

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:39

žluťásek Jo mobil!!!! To je strasny moc!!!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:39

žluťásek áno, ten mobil! Som bola majster v chytaní mobilu nohami

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:41

Pinot Noir ze me nastesti mkuvi zkusenosti cizi, ja ty prorvany noci neznam, pokud teda byly deti zdravy. Ale taky jsem na chlapecka jednou zarvala neco jak jsi psala, to nechtel spat v kocarku na balkone po obede. Mne bylo nejak blbe, potrebovala jsem chvili klid a dite rvalo a rvalo.... svihla jsem s nim na kreslo a zarvala, on vykulil oci a bylo videt, jak se leknul. No rval pak dal a ja se za to dodnes celkem stydim. Ale chapu, ze takova chvile prijde.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:43

Inak čo ste si tu včera sťažovali na ponocovanie, tak si to rýchlo zoberte naspäť, ja to nechcem!dnes tiež asi dve hodiny hore, ani nurofen nepomohol, ani zobratie na hruď, len tu lozil po nás a mrncal. A ráno ako rybička vyskočil z postele. Posúvam ďalej, preč od nás!  

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:44

Lituju vas matky vsechny, na podobne situace se vzpomina hodne dlouho. Ale jen kdyz jsou ty deti zdrave, to je nejdulezitejsi.

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:44

Kokoska Když ječel brouček jen chvilku, byl to fakt brouček. Ten můj se hned tak znovuuspat nedal.

Chytrý telefon tenkrát naštěstí ještě nebyl, to bych byla digitálním závislákem par excellence.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:47
Reakce na Mrakoplas:

Inak čo ste si tu včera sťažovali na ponocovanie, tak si to rýchlo zoberte naspäť, ja to nechcem!dnes tiež asi dve hodiny hore, ani nurofen nepomohol, ani zobratie na hruď, len tu lozil po nás a mrncal. A ráno ako rybička vyskočil z postele. Posúvam ďalej, preč od nás!  

​Přesně u nás. Od půl čtvrté do pěti, definitivní budíček naštěstí až v půl deváté. Tady to budou asi zuby, pořád si něco cpe do pusy. 

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 19. října 2020 09:48

Sweet Potato on tenhle muj vnuk je takovy od mimina citlivy na ruchy kolem. Spi teda od zacatku ve svoji postylce, ale kolikrat staci projit predsini a je vzhuru. A pak s nim jdes na prochazku kolem trati, on usne a nevzbudi ho dva vlaky se strasnym ramusem projizdejici 15 metru od kocarku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 10:06

dzizisketa nášmu idú očné tak je to jasné. 

Kokoska hej, presne. Ja si tu vlastne sťažujem len tak naoko, ani mi to až tak nevadí, to je taký first world problem. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 19. října 2020 10:12

Potrefenáhusa Naše malá měla období, kdy na mně prospala půl noci. Takže můžu říct, že spát se dá i v sedě v křesle s dítětem na klíně, ale pohodlný to teda není :o)

Ale teda, zase to je potom taková nádhera, když dítě konečně spí samo celou noc! ;o)

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. října 2020 10:33

Teda kdyz to tak ctu, tak doufam, ze muj medved taky zustane medvedem. Chovani teda praktikujeme jen pri kojeni a pak do kose/hnizdecka a nejlip kdyz to jeste drnca. Vlastni postylka v noci nam ale nevysla, musi spat vedle me, ale klidne bezkontaktne

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. října 2020 10:39

DruI Takhle teď trávím části nocí poslední týden, juniora trápí zažívaní a jediné dvě úlevové polohy jsou buď tygřík, ale výhradně na tátově ruce, nebo mě na hrudi. 

Jo a WC jsem stihla, ale snídaně na mě smutně kouká ze stolu. 

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:38

Jos No ono to spani v posteli je blby, kdyz se dite zacne pohybovat, ze ty nemuzes vylezt a nechat ho tam samotne treba na osprchovani. To mi prave vadi, dcera jakztakz usne za 20 minut vedle me na posteli, ale slabym spankem, preneseni je nahly na vzbuzeni a nechat ji tam samotnou nemuzu.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:43

Potrefenáhusa Šmarjá, jsem si vzpomněla, jak jsme byli pozvaní na nějakou oslavu, mladší byl mimino, usnul mi v hospodě na rameni, všichni se bavili, jedli, pili....já se nemohla ani pohnout, protože se okamžitě začal budit, seděla jsem v jedné poloze a nemohla dosáhnout ani na kafe....strašný, ale jako útěchu posílám, že jsem na to milosrdně zapomněla a kdybys mi to nepřipomněla, snad už to zůslalo pod vrstvou lepších(!) vzpomínek na vždy!!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:49

Jimik No, on to člověk časem vychytá a jídlo si připraví na dosah, ale jak se pak z toho dítěte všude sypou drobečky! :o)

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:55

DruI Jojo, já ji takhle dávala na hlavu klobouček, když jsem ji nosila doma v šátku

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 19. října 2020 11:56

Garfie Strašný!!!!!