dynda Držím palce, ať už se z toho rychle vyhrabete.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita fakt bych zkusila uklidit. Pokud to nepomůže, ještě to může být vztahový problém, to se často tak projevuje. ale začla bych tím úklidem, to se často tak projevuje, že je clovek jak na trní.
Mrakoplas u nás pomohlo len to, že spal so mnou. Vzdala som akékoľvek metódy na odúčanie, mal aj nočné desy, ktoré sa zhoršovali, ak pri ňom nik nebol (tesne pred vždy šmátral rukou a ak nechytil mňa alebo občas muža, spustilo sa to o dosť horšie). Prešlo to nejak samo po cca 3 mesiacoch, večer som sa ho pýtala, či ide spať do jeho izby alebo k nám do spálne, pred dvoma týždňami si z ničoho nič vybral, že ide do jeho izby a jeho postele, odvtedy spí tam. Ak má veľmi veľa zážitkov, tak muž alebo ja spíme ak sa v noci zobuíd, na matraci pri jeho posteli a to pomáha.
continuity jo, ja vim, sama citim, jak me ten chaos rusi. Uklizim 1x tydne, povrchy, podlahy, prach, koupelny, celkem dukladne. Nanosim vsechny veci tam, kam patri ( s uloznymi prostory ani nadbytkem kramu s vyjimkou hracek problem nemame), a uplne citim, jak se feng suej meni k lepsimu
, dum mame zarizeny hezky. Jenze nekecam, do hodiny je vsechno zas rozkramovane, vsude obleceni, nadobi, drobky a mraky hracek a prirodnin, ale jako fakt vsude a hodne. Jako az tak, ze si nemas kam sednout ani kam polozit talir. Muzi jsem uz nastinila, ze mi to vadi, ze se mi v tom blbe zije, on vzdycky ucastne pokyva hlavou a pak vstane a zapomene nadobi na stole a krabici od ppl uprostred kuchyne. Uklizet bych mohla porad, ale nechci, jsme tu 4 a to bych nemusela delat nic jineho. A vztah...no asi jako po 10 letech, s miminem a temer roce muzova HO a bez skolky. Kdybychom si byli schopni vecer aspon otevrit vino a mrknout na film, zahrat nejakou hru a promluvit, bylo by to jine.
dynda mne se uz 2x osvedcil tento recept, je z IG moderatorky Lucie Krizkove. Do maleho ditete to asi nenarves. Dcera 9 uz si dala ricta taky ji to rychle pomohlo. Delam to tak 2-3x denne. Mne to teda chutna.![]()
![]()

DrowRanger ja dúfam, že ho to prejde keď zas pôjde do škôlky (to ktovie kedy zas bude). On je na mne nalepený tuším vždy, keď je doma a nemoze sa socializovat.
Dobrý pro nás dospělý, to vyzkoušíme. Na cibuli nedám dopustit.
. Kdybychom si byli schopni vecer aspon otevrit vino a mrknout na film, zahrat nejakou hru a promluvit, bylo by to jine.
A proč že toho nejste schopni? Promiň, že se blbě ptám, nemám tak dobrou paměť, takže nevím, jestli taky děti blbě spí/usínají, nebo co je důvodem.
Ty zdejší neduhy jsou teda nakažlivější než koronáč! Jako včera poprvé čtu, co je to ranní dochrup, a hned dnes si to musím vyzkoušet?!
Pinot Noir u nás je ranní dochrup standard, moje děti ještě ve 13m chodí spát 2 hodiny po probuzení.
Tezko rict. Mame problem s uspavanim, mimino sice odpada kolem pul devate, ale starsi vyzaduje, aby u nej nekdo byl, dokud neusne. Coz je kolikrat treba az v deset, prestoze na tom pracujeme uz od osmi. Rekla bych, ze jsme unaveni, muz porad sedi nad praci, vcera az do noci. Az mam nekdy pocit, ze pracuje tak moc hlavne proto, aby se vyhnul spolecnym vecerum. sorry za ty elaboraty tady, uz jsem jak stezovatelka z emimina
, ale porad premyslim, co s tim, prijde mi to skoda, takovy upadek, kdyz se vlastne ani nic hrozneho nedeje.
Evaeva to náš taky, ale tentokrát usnul za 45 minut! Mě akorát vyhnal v 5:10 z pelechu, úplně mě probral a pak si s klidem dospal dvě hodiny. Vzhledem k tomu, že jsem s ním bděla do 1:20, tak už mi ani jeho skřítkovská roztomilost nezabrání ho v duchu nazývat všelijak ![]()
Gatita to me mrzi:( u mas to nikdy na spolecny vevety moc nebylo, usinam hrozne brzo. Ale diky HO muzem davat spolecny dopoledne/odpoledne, kdyz dite spi a pracovni naloz to umoznuje. Ale oni ti uz asi nespej oba stejne, co?:(
Gatita já bych s ním zkusila promluvit. ne teda o úklidu:-) chlapi jsou někdy hrozní balvani. určitě ho to taky trápí, jenže o tom nepřemýšlí a snaží se to ignorovat a nějaké naznačování nepochopí už vůbec. zkusila bych dost důrazně vysvětlit, že mi hodně chybí společně strávený čas jen ve dvou, tím důrazně nemyslím nějakou hádku, ale prostě tak aby tomu fakt porozuměl
Gatita Lituju tě, s malýma dětma jsem to co ty prožívala často a občas to mám do teď. Radu nemám, kromě paní na úklid :-). Musíš si najít nějakou svoji radost a občas vypadnout. Pamatuju, že jsem kolikrát vypadla večer sama na procházku, vyčistit si hlavu, abych nebouchla. A v klidu si s ním promluv, ale varuju tě, že to bude jen dočasné zlepšení.
Gatita hm, tak to je mi líto. Ríša usíná taky až kolem půl desáté, pak ještě rychlý úklid a nachystat noční mlíko, ale skleničku, krátký pokec a chvilku se zasmát u seriálu (aktuálně střídáme Better call Saul a Good girls) stihnout musíme, aspoň čtyři, pět dní v týdnu (občas jdu spát rovnou s Ríšou). Upřímně, bez těchto večerních chvilek už bych si to hodila. Daň za to, že takhle posedíme je teda můj spánek max 5 hodin, což asi není pro každého.
Pinot Noir víš co, s námi spí v pokoji jen jeden, takže v pět z postele nevylezu. Takže tohle bych považovala za hodně blbou noc.
Mladší je teda vtipný, naučila jsem ho znak pro světlo, takže když má ráno jiný názor na spánek než já, tak vyhazuje dudlíky, vrtí hlavou nene a zuřivě gestikuluje světlo, světlo. Starší takhle urputný nebyl, ten si prostě hrál v postýlce po tmě.
Pinot Noir Nejlíp, když se ten dochrup podaří prehodit na tatinka a ty ses volna!!!!! (Malokdy)

Potrefenáhusa ježiš, to je boží ![]()
Nechápu, jak můžou spát s těma ručičkama nad hlavou. Měla bych je dřevěný za deset minut!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.