Pinot Noir Přesně.
Potrefenáhusa jezuskote ![]()
Pinot Noir Přesně.
Potrefenáhusa jezuskote ![]()
711990 Pinot Noir Garfie viktorka_od splavu diky za podporu. Hned je mi prijemneji, kdyz jsem to mohla vybalit, i kdyz jen virtualne:) My se nehadame, nejsme na sebe protivni, ale proste spolecne zajmy a nejaka podpora (tim nemyslim zrovna pomoc s uklidem, ale spis emocionalni) nula, a je to fakt neprijemne, cloveka to pak degraduje na druhopomocneho asistenta, uklizece a utirace zadku.Vynucovat se to neda, ale to jste mi ani neradily. Nikdy bych nerekla, ze budu povazovat spolecne koukani na seroš za nedostiznou metu! Jenze ona i tahle kravovina predpoklada, ze nekdo vybere film (pokud zacnem vybirat v 10 vecer, tak to v 11 vzdame nebo skoncime u BBT, pratel nebo podobnych vykopavek), vyhaze z gauce tuny lega a hlavne (!) ulozi deti driv nez v deset. Ja to zatim nevzdavam, o vikendu se zadarilo (diky za mistni vlakna a tip na film knives out), ale proste mi prijde, ze je to malo a ta iniciativa unavuje uz i me![]()
Edit - sorry za ty zavorky, skoro se to neda cist...
Potrefenáhusa
ty rucicky rozhozene za hlavou, to umi jen ti nejnevinnejsi.
Potrefenáhusa to je roztomilost sama
Muž i syn teda taky někdy takhle spí:)
Potrefenáhusa
malá je krásná
Já bych si taky někdy ráda dala ranní dochrup. ![]()
Pinot Noir moc se omlouvám, dochrup jsem zavlekla já ![]()
Kokoska nevadí, zkusit se má všechno ![]()
Gatita hele, já nemám děti, a s manželem mluvím tak 15 minut denně.
Ráno se vzbudím, než projdu koupelnou, on už zahajuje telekonferenci. Pak pracuje sám, to se s ním moc mluvit nedá, aby se mohl soustředit. Pak zařvu "oběd!" a když na něj během té doby mluvím, musím dotaz zopakovat a vysvětlit a dostanu většinou odpověď "cože? já o ničem nevím! Vždyť to je v pořádku"... nebo "Teď na to nemůžu myslet, řekni mi to večer". Nebo "Hm, jojo" když po něm nic nechci a jen něco oznamuju. S kafem jde už zase k PC načež jede repetice dopoledního programu. Večeře je většinou v době zpráv v TV, pak jde k PC. A než všechno dodělá, co za den nestihl, jsem tuhá a jdu spát.
A dost mě to začíná s*át, i když se umím zabavit sama a nejsem svázaná nutností dodržovat dětský režim a bavit mrňata a vím, že on to nedělá schválně, že prostě má takovou práci. Jen doufám, že ho tohle tempo nezabije, hodně podobné je to i o víkendech, kromě těch konferencí. Ale ono ho to i baví, no.
Potrefenáhusa pánbůh požehnej
A koukám, že tatínek má na mobil taky jen jednu ruku, taky se bojí s tou druhou hnout ![]()
Gatita Do té fáze "nehádáme se, ale tak nějak kolem sebe jenom chodíme", jsme se dostali taky, u nás teda v opačné variantě, že sambo nebyl doma naopak skoro vůbec, chodil se domů doslova jen vysprchovat a vyspat. Pak to jednoho dne bouchlo a nebylo to vůbec pěkný. Teď se to po kousickach snazime davat dohromady, ale je to fuška. Nejvíc mě vždycky pobaví, že se nás furt někdo ptá na tu svatbu, která měla letosi být ... a pak ty výrazy, když odpovídám, že ze svatby sešlo a máme co dělat, abychom se nerozešli ![]()
Potrefenáhusa Ty zchrumstaný ponožtičky...![]()
Kokoska Jako je to desny, ale mohla bys psat nejaky sitcomy. U toho obeda jsem se fakt nasmala.
MP Meri Gatita co myslíte, proč jsme vyrazili na to Lipno?
Taky už nemám večer sílu na nic. Včera jsem do 18:30 pracovala, udělala s dětma úkoly, muž v mezičase večeři. Večer jsem chystala oběd na dnes. No ve 22 konečně hotovo a děti zalezle. Zapadnu na gauč a už ani nejsem schopná mluvit, spát jsme šli v 11.
Karja no to by byla pěkná nuda, už jsem si říkala, jestli ty odpovědi neodposlouchal od Babiše ![]()
Kokoska :-D:-D
Kokoska u nas to presne do takovyho rezimu hrozi sklouznout v jednom kuse, muz sice neni az takovy workoholik, ale ten prechod mezi praci a soukromim je pro nej tezky oddelovat. na toto je HO fakt peklo
MP Meri Gatita my jsme na tom podobně, jen se teda k tomu i hádáme, i když ani nehádáme, spíš já tak vztekle a frustrovaně štěkám. Pro mě je nejtěžší uhlídat se, abych muže nepřesunula do kategorie "další nefungující článek naší domácnosti". A společného času taky není, když už konečně uspíme oba záškodníky tak balancuji mezi tím mít aspoň chvilku pro sebe, pár minut pro muže ale nejčastěji vyhrává jít spát, protože skřítek se ted v noci dost budí a každá minuta spánku dobrá, jinak jsem protivná na všechny.![]()
viktorka_od splavu u nas je to i tim, ze je fakt o hodne vic prace nez pred covidem, novy veci, porad nove pozadavky, co predavat do statistickych hlaseni a puvodni jinak sledovat, i ty e-zadanky na covid posilaji z ruznych laborek ruznymi zpusoby a musi se s tim lab sw nejak popasovat... no a ten workoholismus k tomu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.