Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 20:55

DruI tiež máme malý byt, som šťastná, že aspoň tie domčeky z malých krabíc som mohla so súhlasom vyhodiť

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 19. října 2020 21:30
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 21:43

DrowRanger potichu držím palce

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2020 21:54

Gatita 

My už začínáme pátý týden doma. Za tu dobu byl syn ve školce 3 dny. Ten třetí den z něj začala téct rýma jak z kohoutku, tak jsem to zrušila hned i s dalším týdnem, což je tento. A když píšu doma, tak je to opravdu doma, ven s dětmi nechodím, protože vždycky je někdo z nás 3 tak nemocný, že nemůžeme. Tj. vycházím já, když je hlídání, nebo to zdravé dítě, když mám hlídání pro to nemocné a jsem doma. A to jsme byli zvyklí, že jdeme ven dopoledne i odpoledne... Momentálně je všechno ještě výživnější, protože jsou nachcípaný obě děti, takže polovinu noci někdo kašle a rodiče co? Nespí... Jako asi před 2 týdny už jsem nevydržela a vybalila zásoby dupla, co měli mít k Vánocům a chystám se objednat ty balanční srandičky, co tu proběhly. A budou vyrábět dárky pro babičky a dědečky, darmožrouti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2020 21:58

dynda pět týdnů domafakt tě lituju

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:36

Evaeva 

Jako sem tam je den, že syn sjíždí Tlapkovou patrolu tak dlouho, že od ní sám odpadne, ale překvapivě je jich celkem málo. Některé dny jsou úplně bez tv. Nejhorší je, když je špatně jemu. To pak má nulovou toleranci a rasí malou ségru, to mi nedělá dobře. Hrozný to je. Párkrát jsme zkusili je vyvenčit a nedopadlo to dobře, asi proto se to tak vleče, musí se fakt pořádně doléčit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:47

dynda Ježiš želám rýchle uzdravenie, 5 týždňov, no uf. A kde to vždy chytia keď nikam nechodíte? Jedine, čo ma teší, keď syn nechodí do škôlky je, že snáď aspoň bude zdravy, akoze to neplatí?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:48

DrowRanger držím všetky palce nech mu to vydrží, už by si si to konečne zaslúžila. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:54

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:55

letfenixa zlatuch, aké má kráľovstvo!

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:56

Syn dostal k meninám plyšové mláďa tucniaka, takže zľava doprava vrchný tučniak pod cervenobielou deckou, mláďa pod bielym uteracikom, dieťa (najkrajšie, keď spí).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:56

Mrakoplas 

Všechno jsou to školkové rýmy a kašle. Syn to přinesl domů, po týdnu už vypadal dobře, ale najednou se zhoršil, podle doktorky chytil něco znovu, co asi musel donést někdo z dospělých. Trvalo další dva týdny, než jsme ho tam zase pustili. Tak tam vydržel ty 3 dny a máme ho zase doma, což je pátý týden. Za tu dobu 2x nakazil malou a jednou mě a muže. Spíš si to nějak asi předáváme vzájemně.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:58

V souvislosti s vylíčeným rýmovým hororem uvítám všechny tipy na léčbu. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 22:58

A inak sa chcem posťažovať, že starší sa začal v noci budiť, plakať a vyžaduje moju prítomnosť.. príčinu neviem, vraví, že sa boji, že bude búrka (búrky sa boji ale či to len za to neskrýva). Nechodí teraz do škôlky ale chodíme už aj von, nejaké väčšie konflikty nemáme, nezmenilo sa nič..tak ja neviem. Ako štve ma to, vstavať x krát za noc k obidvom. Ktovie čo sa mu v tej hlavicke deje. Existuje nejaká metóda ako to z neho dostať či to je utopia?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 23:00

Mrakoplas skús ten večerný rituál s masážou a pytanim sa, čo ho trápi, čo ho cez deň nahnevalo

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. října 2020 23:00

dynda ja dávam homeopatiká, rozdrvené na lyžičke, okrem teda všetkého, čo si určite skúšala

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. října 2020 23:13

letfenixa masáž môžem skúsiť, na konkrétne otázky čo ho trápi/boli, vždy povie nejakú blbosť, ktorú odpocul :D Dnes poobede sme šli von a on hneď pri dverách : maminka hrozne ma bolia nožičky, to z toho ako som sa veľa najedol (skomolil dve veci) alebo minule keď bol chorý: maminka chýba mi srdce! (Som mu raz vysvetľovala čo znamená "srdiečko ma bolí") :D on to ešte veľmi nevie pomenovať. Ale môžem ho to skúsiť učiť. Ale ja som naprd psychológ, je to ťažké. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 19. října 2020 23:47

dynda tak to mate pred nami 5 tydnu naskok. Moc vas lituju. Ja si celkem nemam na co stezovat, chodime ven a nic nam neni. Dokonce jsem na rozdil od tebe zvladla letos precist i par knizek:) Jen me to sejri tak celkove a jsem uz od brezna cela nervozni, protoze ta situace je proste dost divna. Uz od jara se snazim nejak srovnat s tim nasim domacim pinozenim (vetsinu roku jsme byli doma vsichni), neni mi posledni dobou doma prijemne a nedari se mi odhalit cim to je a napravit to. Hromady kastanu v gauci jsou jen takovy kosmeticky problem.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. října 2020 00:47

Gatita 

No, já bych ty kaštany možná tolik nepodceňovala. Jak už celá parfu ví, na úklid nemám čas, ale když se mi náhodou povede něco dát do pořádku (= hlavně vyházet), udělá mi to hrozně moc dobře. Teď se chodím kochat do uklizené šatny, výborný to je, snad to vydrží aspoň do Vánoc. Mě určitě drží nad vodou ta práce, baví mě a je to fajn únik od těch plínek, rozlitých čajů, plných košů prádla...

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 20. října 2020 03:46

dynda keby rozliaty čaj, syn v nedeľu rozlial tú smradlavu octovu vodu zo zavaranych kyslých uhoriek , trikrát som podlahu umývala. Áno, upratané skrine, to je niečo. My sme v sobotu aj knihy v knižnici upratali, to je vec.