Emerald ale jinak je v pohodě, fakt!![]()
to "co" a "proč" není ani tak že by neslyšeli/nerozuměli, ale kvůli tomu že nefunguje spojení ucha s hlavou resp. prostě neslyší to, co by slyšet chtěli:-)
Emerald ale jinak je v pohodě, fakt!![]()
to "co" a "proč" není ani tak že by neslyšeli/nerozuměli, ale kvůli tomu že nefunguje spojení ucha s hlavou resp. prostě neslyší to, co by slyšet chtěli:-)
viktorka_od splavu U dětí nevim, ale u dospělých mi to přijde jako snaha získat chvíli času (a zkusit si vzpomenout, coze jsem to rikala)
Emerald u nas to je taky hlavne vymesovaci terminologie, hlavne slovo na "h", ktere nikdo nepouzivame. A pak slovo na "p", tam mam ale dost maslo na hlave, to mi v meznich situacich zeny v domacnosti obcas ujede...Na druhou stranu - dobre se na tom trenuje vyslovnost hlasky "r", tak aspon neco...
Potrefenáhusa nejsem si jistá:-) ale sama už se dostávám spíš do té kategorie "slyšících hluchých babiček", protože když myslím na něco jiného a zároveň na mě někdo mluví, tak sice slyším, ale nevím o čem. takže "co?" je první reakce, není to schválnost, nicméně to jako schválnost vypadá![]()
a ty děti, které se furt dokola ptají "a plooč??" je to údajně tím, že chtějí vlastně slyšet něco jiného, prostě dítě které se furt dokola ptá "proč má auto čtyři kola" chce ve skutečnosti třeba vysvětlit něco uplně jiného, jen to neumí formulovat
žluťásek zrovna jsem si na tebe vzpomnela. Zplesnivela nam nase strasidelna dyne a syn zada dalsi. Tak rikam oukej, ale bude to spolecna prace (tuhle dyni jsem totiz nakonec musela dlabat a vyrezavat sama). A syn na to, ze musim ja a ze on si nechce spinit ruce
. Bude to dlouhy lockdown... Ja to tak nemam rada, tyhle cinnosti.
Gatita U nas vede anglicke slovicko poo ( asi nostalgie po nasem pobytu v UK ) , ktere syn montuje do ruznych slovnich hricek. Par dnu je klid, a pak jeden vecer nevi kdy prestat.
Co??? je naprosto příšerné, nenávidím to k smrti. Už jsem se naučila na to nereagovat. Vůbec. Zjistila jsem, že tak v 90% případů to je jen slovní vata, že moc dobře slyšel. A proooč (ne pouze proč, ale vždy A PROOOČ) jednu dobu frčelo v nekončící spirále, ale to mi nepřišlo tak hrozný, i když někdy to bylo dost vyčerpávající. Ten dino máma vtip je má každodenní realita už dlouho ![]()
Malenge jj, buď jen slovní vata a nebo mi někdy přijde, že jsem třeba řekla moc dlouhou větu a trvá to než mu všechno dojde. Já to buď ignoruju nebo se zeptám, co přesně nepochopil. Na to zase většinou nereaguje on:)
JankaM U nás na to vajco navazuje ještě "smažená opico"![]()
Malenge tlapkám moc. uplně to slyším. ten muj adept má odpověd "a proooč" v repertoáru taky doteď, například na žádost vykliď myčku nebo mazej se učit:D pak sahám ke klasické odpovědi
viktorka_od splavu jenze u nas to je
Proc ma 4 kola?
Aby se nesvalilo na stranu.
A proč na stranu?
Protoze by ho tam to kolo nepodpiralo a neudrzelo by se.
A proc nepodpiralo?
No kdyby to kolo bylo pryc, tak by tam chybelo, auto by se o nej nemohlo oprit.
A proc chybelo?
No kdyby ho treba spravovali nebo vymenovali zimni za letni...
A proc letni?
.... a tak porad dal do uplneho zblbnuti. Nevim teda, co chce slyset a nezformuloval to ![]()
Potrefenáhusa ja to H... obcas i reknu, nekdy nahlas, ale nekdy si to jen tak syknu mezi zuby a ejhle, to slysi!
Super je taky, kdyz neco reknu a Co? Reknu to znovu- Co? Coze? Ja te neslysim! Tak to reknu potreti a hlasitejc a nasleduje NERVI NA ME!
Emerald Zeny, to nejsou dobre zpravy. U nas to taky nejsou nadavky, spis blbe prupovidky. Reknu treba: "Pojdte se nasnidat." a on na to "Pojdme se hovinkovat.", nebo "Oblec si teplaky." a on "Oblecu si curanky". To snad nemuze pripadat nekomu vtipny jeste ve 12?
ziginka Jak vidis, muze.
Emerald Me klepne...
ziginka Neboj, postupne se ta frekvence snizuje. Ale vytaci me to porad.
Kokoska je to jasný. chce tě nasrat![]()
ziginka tak zrovna tohle by mohlo s pubertou přestat. Nebo se to jen trochu transformuje, že jo;)
Syn si naposledy v knihovně vybral knížku Víš, co má v plínce myš?, což je o tom jak zvířátka kakají do plíny a myš do nočníku
Přečetli jsme ji snad stokrát, pak jsme ji vrátili a nedávno ji hledal a úplně se rozbrečel, když jsem mu připomněla, že ji už nemáme. Nechápu, co je na tom tak fascinuje.
Evaeva doporučuju Freuda![]()
viktorka_od splavu vlastně nevím, jestli to chci vědět![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.